Cautare

7671 de rezultate pentru "lista titularizare 2009 profesori brasov predeal" (3.36 secunde)
Aglomeratie pe DN 1, pe tronsonul Predeal - Sinaia, mai ales pe sensul catre Bucuresti Centrul Infotrafic al Politiei Romane a informat ca se circula in conditii de aglomeratie pe DN 1, duminica dupa-amiaza, pe tronsonul Predeal - Sinaia, mai ales pe sensul de mers catre Bucuresti.
- "Ideea ca nu sunt bani pentru profesori nu este o realitate. ... Aici discutam despre o lege in ceea ce-i priveste pe profesori si a nu o aplica ar insemna ca nu mai suntem intr-un stat de drept". ... - "Sunt bani si pentru profesori si pentru celelalte categorii sociale".
Si, cand spunem acasa, ne referim la Romania, nu neaparat Constanta, pentru ca, din cate se pare, anul acesta "la moda" este Predealul, Brasovul, Paraul Rece - unde s-au cazat, incepand de la Craciun si pana de Revelion, democrati constanteni precum Danut Moisoiu (la care este de inteles, avand in vedere ca are un hotel taman in zona mentionata), Diane Vancea, Tanase Barde sau liberalii Constantin Matei si deputatul George Dragomir, care au inchiriat, cu mai multi colegi la fel de liberali, o vila tot la Predeal.
PNL Predeal acuza PDL local ca a castigat fotoliul de primar prin tertipuri care miros a frauda electorala.
Pe Facebook a aparut un text despre trambulina Cioplea din Predeal), care a a ajuns un morman de fier vechi.
Familia Brancu-Turcu s-a decis si de aceasta data asupra Hotelului Orizont din Predeal, oaza de liniste care imbina relaxarea cu energizarea.
Inflatia anuala se va reduce semnificativ anul viitor, dar va depasi, cel mai probabil, intervalul tintit de BNR, de 2,5%-4,5%, iar banca centrala va cobori treptat dobanda de politica monetara, care se va incadra la finele lui 2009 intre 7,5% si 9%, apreciaza analistii economici.
Inteleg ca vine la Brasov, vine in Romania sa semneze... ... Atunci va intreb despre Brasov: olimpiada se va disputa - despre care vorbeati la inceput - in 2013 in zona Brasov, Predeal.
Licitatia pentru tronsonul Bucuresti-Moara Vlasiei (19,5 km) al autostrazii Bucuresti-Brasov a fost amanata cu o saptamana la cererea mai multor companii care au achizitionat caietul de sarcini, anunta The Money Channel, care citeaza surse din cadrul Ministerului Transporturilor.
Grupul pentru Dialog Social (GDS) cere candidatilor la functiile de premier si ministru al Transporturilor sa urgenteze constructia autostrazii Bucuresti-Brasov, recomandand ca portiunea care ocoleste oraul Busteni si tronsonul Sinaia-Predeal sa fie tratate cu prioritate.
• Banca Romana de Dezvoltare - BRD Unitatile BRD nu vor avea program de lucru cu clientii in zilele de 25 si 26 decembrie 2009 si 1 si 2 ianuarie 2010.
PNL, PSD, PC si PRM Brasov au lansat luni un protest comun fata de PD=L, sustinand ca democrat-liberalii "acapareaza" cea mai mare parte a spatiilor publicitare, intrucat membrii acestui partid ar avea control asupra principalelor firme de publicitate din Brasov.
Predeal S.A. Predeal, judetul Brasov, S.C. ... Predeal, judetul Brasov, S.C. Litoral S.A. Constanta, S.C. Mamaia S.A.
9.251.827 de locuitori aveau in 2009 locuintele conectate la sistemele de canalizare, acestia reprezentand 43,1% din populatia Romaniei, cu 14.006 persoane mai mult decat in anul 2008, arata datele transmise de Institutul National de Statistica (INS).
In 2009, ordonatorii principali de credite nu au solicitat sume din acest Fond 5. ... Fondul National de Dezvoltare trebuie reintregit, banii trebuie pusi la loc Prima intrebare publica legata de sumele din FND a fost pusa de Traian Basescu la inceputul anului 2009, cu referire directa la Guvernul Tariceanu.
Mai multi membri ai organizatiei municipale a PNL Brasov au inceput formalitatile de demisie si transfer la Grupul de initiativa care se va constitui la Brasov pentru platforma liberala condusa de Theodor Stolojan.
Sambata, o parte din liderii PSD, care il sprijina pe Mircea Geoana, s-au intalnit la Poiana Brasov pentru a pune la punct strategia pentru realegerea acestuia la viitorul Congres care s-ar putea organiza pe 20 februarie.
Exista mai multi investitori romani si straini interesati sa cumpere activele de la Tractorul Brasov, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute presedintele AVAS, Teodor Atanasiu.
Compania germana Preh, care produce componente auto, va deschide la inceputul lunii septembrie o fabrica in Parcul Industrial Brasov, care se construieste la Ghimbav, in imediata vecinatate a viitorului Aeroport International Brasov Ghimbav.
Claudia BOGHICEVICI, Primarul municipiului Brasov - dl. ... Andreea Marin Banica au inaugurat Miercuri la Brasov Centrul de excelenta Happy, infiintat in cadrul proiectului cu finantare europeana - "Echilibru - o noua abordare a vietii familiale cu cea profesionala", ID:POSDRU/97/6.3/S/60002.
google-analytics.com