Cautare

3613 de rezultate pentru "lista cursuri transplant" (3.04 secunde)
Cel de-al X-lea Simpozion de Chirurgie Hepato-Bilio-Pancreatica si Transplant Hepatic Mesaj de Bun Venit Chirurgia hepato-bilio-pancreatica a devenit in prezent o ramura a chirurgiei recunoscuta la nivel international, atat in Statele Unite, cat si in Europa si Asia, reunind chirurgia ficatului, chirurgia cailor biliare extrahepatice si chirurgia pancreasului, adresandu-se unei patologii a complexului hepato-bilio-pancreatic de tip oncologic si nu numai, cu caracter plurivalent si cu o incidenta in continua crestere atat la nivel national, cat si mondial.
Ziua Nationala a Transplantului in Romania a fost celebrata la Academia Romana in data de 15 aprilie 2011, printr-o manifestare la care au participat personalitati din domeniul medical intern si international, asociatii de profil, pacienti care au beneficiat de transplant de organe, precum si familii ale donatorilor.
Fundatia pentru Transplant si Federatia Romana de Fotbal organizeaza in data de 13 mai 2016 o Conferinta de Presa, la FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL MOGOSOAIA, incepand cu ora 17.30. ... Vladimir Bradoveanu (Institutul clinic Fundeni), Liviu Constantin (ICUTR Cluj Napoca, Dan Luscalov (coordonator regional transplant Cluj), Dr.
COMUNICAT DE PRESA Bucuresti, 10 martie 2015 Academia de Stiinte Medicale anunta lansarea proiectului cu titlul DEZVOLTAREA COMPETENTELOR IN TRANSPLANT, identificat cu nr.
Cursurile vin în întâmpinarea tuturor fermierilor„Obiectivul acestor cursuri este îmbunatatirea cunostintelor si competentelor în domenii precum planificarea culturilor în conditii de rentabilitate în fermele horticole, gestionarea rationala a materiilor prime si materialelor necesare fermelor horticole;
Cursurile vin în întâmpinarea tuturor fermierilor„Obiectivul acestor cursuri este îmbunatatirea cunostintelor si competentelor în domenii precum planificarea culturilor în conditii de rentabilitate în fermele horticole, gestionarea rationala a materiilor prime si materialelor necesare fermelor horticole;
"Adrian Iovan a salvat 30 de vieti" Pilotul Adrian Iovan a efectuat, in ultimii doi ani, aproape 30 de zboruri pentru Agentia Nationala de Transplant, multe dintre acestea chiar cu avionul din accidentul in urma caruia si-a pierdut viata, a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, coordonatorul de transplant Victor Zota.
Momentul de varf al carierei lui a fost realizarea primului transplant hepatic din Romania, in anul 2000, dupa ce prof. ... Irinel Popescu s-a intors din SUA, unde a invatat timp de 3 ani tehnicile de transplant.
Autoritatile judetene vor sa organizeze cursuri de reconversie profesionala in domeniul constructiilor pentru tinerii sinistrati care isi vor face ucenicia pe santierele din Lunca Dunarii.
Comunicat de presa AGERPRES - Simpozionul HBP 2015 Noutatile in chirurgia hepato-bilio-pancreatica si transplant hepatic, prezentate la Simpozionul HBP 2015 In perioada 25 - 28 martie 2015, la World Trade Center din Bucuresti, va avea loc cea de-a 10 editie a Simpozionului Asociatiei Romane de Chirurgie-Hepato-Bilio-Pancreatica si Transplant Hepatic, eveniment la care sunt asteptati sa participe peste 400 de specialisti din urmatoarele domenii:
Vorbim de transplant medular, de operatii foarte delicate si complicate pe creier, pe coloana vertebrala, operatii care includ patologia malformativa, traumatica, tumorala a nou-nascutului.
Complicata interventie chirurgicala de transplant multi-organe a avut loc in urma cu 3 ani si fetita se simte bine. ... Potrivit profesorului Olivier Bastien, director de prelevari si transplant la Agentia de Biomedicina din Franta, cazul acestei micute paciente este unul extrem de rar.
noi teste performante pentru monitorizarea tratamentului cu medicamente imunosupresoare, la pacientii cu transplant de organ.
Acesta cred eu ca este scopul reuniunii stiintifice la care ne aflam." In cadrul Congresului Mondial IASGO 2013 s-au aniversat 50 de ani de la realizarea primului transplant de ficat din lume de catre prof.
Am realizat 11 interventii chirurgicale de transplant de inima. ... Este vorba de un pacient, caruia, in urma cu doi ani, i-am implantat un dispozitiv de asistare mecanica circulatorie (o inima artificiala), dar care a fost o punte catre transplant.
Lista PD-L pentru Consiliul Local Constanta este deschisa de senatorul Dorel Onaca, avocatul Ion Popescu si deputatul Mircea Iustian. ... Onaca si Iustian se intorc in Parlament, in timp ce Ion Popescu a ales sa fie consilier judetean, el deschizand, de altfel, lista PD-L pentru Consiliul Judetean.
Galatenii care nu au un job au posibilitatea sa se instruiasca in mod gratuit in alte meserii, prin intermediul Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Galati Institutia organizeaza cursuri de calificare si recalificare pentru somerii indemnizati si neindemnizati, carora le-a expirat somajul sau care nu au avut dreptul la somaj, dar sint inscrisi in evidentele AJOFM Galati.
participarea la cursuri de instruire pentru formare/calificare profesionala; participarea la cursuri privind notiuni fundamentale de igiena pentru comercianti, necesare in activitatile de comercializare a produselor alimentare; participarea la cursuri de specializare/perfectionare profesionala a comerciantilor pentru dobandirea de competente profesionale suplimentare;
Toate costurile (cursuri, cazarea, masa, transpostul si suportul de curs) legate de participarea la cursuri sunt suportate din bugetul proiectului", a declarat Marius Vladu, administratorul proiectului.
De la inceputul acestei luni, Facultatea de Agricultura din Craiova este gazda unor cursuri ce au drept scop imbunatatirea pregatirii profesionale a fermierilor si lucratorilor din pensiunile agroturistice.
google-analytics.com