Cautare

1829 de rezultate pentru "lider" (4.25 secunde)
Adevaratul interes al lui Basescu si al papusarilor din spatele sau, insa, ar putea fi obtinerea de garantii ca succesorul sau la Cotroceni nu va fi un lider politic pe care pina si oameni din partidul sau il acuza de anti-occidentalism, ci unul 100% pro-american.
In momentul de fata, actuala opozitie se rezuma la "constructia Traian Basescu", PDL-ului lipsindu-i un lider de baza si o strategie, spune Cozmin Gusa, la Realitatea TV. ... Nu exista vreun neo-lider in interior, nu exista vreo strategie", a spus Cozmin Gusa, in emisiunea "PERSPECTIVA".
Din ceea ce se observa pana acum, presedintele isi va delega catre un apropiat atributia de lider al partidului (sau macar de candidat la acest post).
e limpede ca pozitia sa de lider va fi pusa in discutie. ... Ba umbla vorba ca proasta prin targ ca si Vanghelie si-a descoperit vocatia de lider suprem.
Senatorii Grupului Parlamentar al Partidului Social Democrat din Senat au primit cu tristete stirea incetarii din viata a colegului Ion Cilea, Presedintele Consiliului Judetean Valcea si lider al organizatiei judetene a PSD. ... Senator ILIE SARBU Lider Grup PSD Senat
ITUC Motru apartine omului de afaceri Cristinel Ducu, un apropiat al fostului prefect de Gorj, Toni Grebla • In timp ce salariatii isi cer lefurile restante, sefii din minerit incaseaza lunar peste 20.000.000 de lei, pentru o Dacie inchiriata la ITUC Motru • Fostul lider de sindicat Mihai Vlad a declarat ca protestele vor inceta numai cind muncitorii isi vor incasa drepturile salariale Angajatii SC ITUC INDUSTRII Motru au intrat in greva pentru ca de aproape cinci luni nu si-au mai primit salariile.
Cu toate acestea, in cadrul Regiunii de Dezvoltare 2 Sud-Est judetul Constanta este lider la exporturi, alaturi de judetul Galati, a specificat, la randul sau, Costin Lianu.
TVR 2 a fost lider absolut de audienta, pe toate targeturile, pe durata transmisiunii ultimelor doua meciuri disputate sambata si duminica de echipa Romaniei la Campionatul European de Handbal.
Roche Romania Diagnostics Division anunta o crestere a vanzarilor, in anul 2010, cu 10.2 %, comparativ cu anul 2009, la 86.9 milioane lei, consolidandu-si astfel pozitia de lider pe piata.
Cine sunt constructorii • Grupul Romstrade, lider in consortiul format cu Monteadriano Engenharia e Construcao si Donep Construct, a castigat lotul 1 din tronsonul Nadlac-Arad.
- Puratos este o companie multinationala prezenta in peste 100 de tari, cu o traditie de aproape un secol, cu o mentalitate de lider si cu rezultate remarcabile in piata de profil la care am descoperit o inclinare si dedicare permanenta catre nevoile clientilor.
Managerul general pe Europa Centrala al Makino, Reinhard Gruber, lider mondial in fabricarea de utilaj greu, a declarat ca firma sa a cautat oportunitati de investitii in Romania si in urma cu doi ani.
PESTE 60 DE ANI IN EUROPA SI 10 ANI PE PIATA DIN ROMANIA Techem, lider global in furnizarea de solutii de management si facturare a energiei, este compania nr.
Grupul de firme Workspace Studio - Ergonomos, Dealer Partner in Romania al Herman Miller, a deschis un spatiu de prezentare a produselor companiei americane, lider mondial al industriei de scaune ergonomice si sisteme de mobilier de birou.
Dar nu vor fi putini, azi, nici aceia care vor fi de acord ca era ceva adevarat in semnalele de alarma emise de acel lider politic care-si taia craca adevarului de sub picioare prin chiar maniera neserioasa de a semnala.
Victoria obtinuta duminica, in Marele Premiu al Canadei, ii aduce pilotului britanic Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) nu numai primul sau triumf in 2012, ci si pozitia de lider in clasamentul pilotilor.
Meciul dintre Olanda si Germania din cadrul EURO 2012, disputat miercuri, 13 iunie, si transmis in direct de TVR 1, TVR HD si euro2012.tvrinfo.ro, a adus Televiziunii Romane pozitia de lider de audienta pe toate segmentele de public, aseara, intre orele 21.45 si 23.36.
Halep devine prima romanca lider mondial in tenis, al doilea roman, dupa Ilie Nastase, care a fost numarul 1 ATP 40 de saptamani, intre 23 august 1973 ssi 2 iunie 1974. ... A fost si prima ocazie din 2017 pentru sportiva noastra sa devina lider mondial.
"Compania lider dintre cele cu capital romanesc in domeniul unor activitati referitoare la sanatatea umană, lider pe segmentul oncologic".
Pentru prima oara din 2009, Adecco este lider de piata in Romania, atat din punct de vedere al vanzarilor, cat si din punct de vedere al contractelor incheiate.
google-analytics.com