Secretarul general al PNL, Dan Motreanu (foto), incearca sa-l linisteasca pe fostul lider al liberalilor Valeriu Stoica. El a declarat ieri ca Stoica este asteptat sa-si spuna punctul de vedere in cadrul comisiei interne liberale de modificare a Constitutiei.
Motreanu a precizat ca propunerea vicepresedintelui PNL Teodor Melescanu privind desfiintarea Curtii Constitutionale nu a fost inca discutata la nivelul comisiei interne pentru revizuirea Constitutiei, insa pana acum nu a intrunit foarte multe pareri favorabile.
Intrebat daca este impartasita ideea lui Teodor Melescanu privind desfiintarea Curtii Constitutionale, Motreanu a raspuns ca urmeaza ca la comisia respectiva sa se puna in discutie aceasta propunere, dar ca "nu au fost foarte multe pareri pro". El a anuntat ca aceasta comisie nici nu a inceput inca sa functioneze, o prima intalnire urmand sa aiba loc saptamana viitoare.
Motreanu a mentionat ca scrisoarea deschisa adresata presedintelui PNL Calin Popescu-Tariceanu de fostul lider liberal Valeriu Stoica, prin care acesta se desolidarizeaza de initiativele promovate de reprezentantii comisiei pentru revizuirea Constitutiei, a fost discutata la sedinta de ieri a Comitetului Executiv al partidului.
"S-a discutat foarte putin, il asteptam pe domnul Valeriu Stoica cu propunerile dansului. E foarte bine ca dansul discuta cu oameni care nu sunt neaparat implicati in Partidul National Liberal si toate ideile si propunerile dansului sunt asteptate pentru a fi discutate in forul PNL", a adaugat secretarul general al PNL. (A.M.)