1. Magda Marincovici -Editor Viata Sanatoasa Jurnalul National.
Magda Marincovici este una dintre boieroaicele presei medicale si nu numai. Este licentiata in Filologie la Universitatea Bucuresti, specialitatea Romana -secundar Franceza si absolventa a Institutului de Teologie Romano-Catolica Bucuresti. Scrie la Jurnalul National neintrerupt din 2004 pana azi. A mai scris la Privirea, Ora, Oameni in top si la multe alte publicatii. Este autoarea conceptului unei publicatii saptamanele de mare succes - Jurnalul de Sanatate -, din care a realizat, timp de 6 ani neintrerupt, impreuna cu o echipa de tinere pe care le-a format, peste 300 de numere. A intervievat mari personalitati contemporane ale medicinei si invatamantului medical romanesc.

2. Steluta Indrei - Redactor-sef Doctorul meu.
Steluta Indrei este una dintre cele mai talentate jurnaliste din echipa Magdei Marincovici, care a lucrat timp de cativa ani la Jurnalul de Sanatate. Este pasionata de meserie, perseverenta si disciplinata in spirit nemtesc.

3. Cornelia Stanciu - Senior Editor Jurnalul Bucurestiului.
Cornelia Stanciu a lucrat timp de peste 3 decenii la Agerpres. Are o vasta experienta jurnalistica. Astazi este Senior Editor la Jurnalul Bucurestiului.

4. Alexandra Manaila - jurnalista la site-ul Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti - www.cmb.ro.
Alexandra Manaila este promotoarea unui jurnalism medical de calitate. De profesie asistenta medicala, poseda o licenta in Filosofie - Universitatea Bucuresti. Are o bogata experienta profesionala: paginamedicala.ro , paginafarmacistilor.ro, Puls Media Network, revista Ioana-Copilul meu / Ioana Visul Copiilor, ziarul Observatorul Medical etc.

5. Oana Cuzino - prezentatoare a emisiunii Ce se intampla doctore? Pro TV.
Oana Cuzino este medic primar geriatru, doctor in stiinte medicale si jurnalista, prezentatoarea emisiunii Ce se intampla doctore?, difuzata zilnic, din 2002 incoace, la ProTV. Oane are un site - www.oanacuzino.ro - unde publica noutati din cercetarea medicala, diagnostic, tratament, profilaxie, dar si ingrijire si frumusete sanatoasa.