Cautare

296 de rezultate pentru "laura" (7.11 secunde)
Laura Cernahoschi publica pe VoxPublika articolul "Cronica unui esec anuntat: proteste si motiune degeaba", pe care il puteti citi in continuare.
procurorul general Laura Kovesi a anuntat, personal, ca s-a inceput urmarirea penala a liderului PRM, neuitand sa precizeze ca procesul se va derula cu celeritate.
• PSD a trimis o scrisoare catre Procurorul General, Laura Codruta Kovesi (fosta basketbalista cand era mai tinerica), in care o intreaba, daca se mai respecta prevederile din Codul de procedura penala si daca procurorii DNA s-au transformat si in instanta de judecata.
Voxpublica.realitatea.net informeaza: Laura Cernahoschi: Ma doare in cot de lacrimile lui Basescu. Inteleg ca Basescu lacrimeaza rememorand istoria copiilor FSN-ului.
"Tradarea Guvernului este cu atat mai grava cu cat el propune sa se realizeze confiscarea averilor ilicite printr-o modificare a Codului Penal - stiti textul acela adoptat urgent acum vreo doi ani si care nu a intrat inca in vigoare dar este deja modificat, el trebuia sa fie o minune a tehnicii penale (impreuna cu mica reforma in justitie) , fiind rezultatul eforturilor echipelor de specialisti (sper ca la el a participat si Laura Stefan) care se pare insa ca au uitat sa introduca in minunea de text tocmai Directiva Consiliului JAI 212 din 2005 (anul I de dupa Sistemul ticalosit!).
Laura Cernahoschi) Anuntand ca are de gand sa faca apel la o smecherie, Basescu incearca sa bage zazanie in opozitie:
Laura Cernahoschi) Este de remarcat faptul ca neintelegerile dintre Ponta si Antonescu au plecat de la sefii serviciilor secrete, chiar de pe vremea cand Ungureanu nu fusese nominalizat drept premier.
Laura Cernahoschi) Daca vorbeam in trecut de prostiile Elenei Udrea, a venit randul sa ne ocupam si de adversarii politici ai PDL-ului, la capitolul stangacii sau de-a dreptul prostii politice.
Lasand la o parte sistemul de vot, pentru condamnarea definitiva la puscarie cu executare a primului parlamentar roman trebuie sa-i felicitam pe urmatorii: politisti, ofiteri din servicii, procurori, judecatori : Daniel Morar, Laura Codruta Kovesi, Monica Macovei, Catalin Predoiu, Emil Boc, Traian Basescu.
Laura Cernahoschi) Crin Antonescu merge pe ideea ca, daca Sectorul 6 nu va fi al lui, atunci mai bine sa nu fie al nimanui din USL.
Urmeaza Cristina Calangiu, Gheorghe Nedelescu, Bianca Predescu, Florentin Tudor, Pavel Badea (PNL), Radu Marin Traian, Nicusor Cotescu, Dorel Voicu, Emilian Stefarta, Traian Betiu, Razvan Socoteanu, Sorin Marian Manda, Daniela Barbu si Laura Nicoleta Popescu.
Laura Codruta Kovessi mai are mandat pina la 1 octombrie, data la care trebuie sa plece si numit altcineva. Plecarea ei este precedata la 12 august de cea lui Daniel Morar.
Colegiul Medicilor din Romania(CMR) a depus o sesizare la Consiliul Superior al Magistraturii prin care solicita declansarea inspectiei judiciare impotriva activitatilor dispuse, respectiv intreprinse de Procurorul General al Romaniei, Laura Codruta Kovesi si a procurorilor din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Bucuresti, implicati in efectuarea unor acte de urmarire penala intreprinse fata de medicul Serban Bradisteanu si a altor medici din cadrul Spitalului de Urgenta Floreasca:
Sa vedeti, adica a zis Crin la RTV cu Laura Chiriac - o delectare de jurnalista - ca el n-ar prea marsa la o confruntare televizata cu Basescu, pentru ca nu e vorba despre el ca succesor, ci despre meciul lui Basescu cu poporul roman.
Premierul spune ca la sedinta de luni a CSM o va intreba pe Laura Codruta Kovesi si despre listele electorale pe care procurorii le-au ridicat in cadrul anchetei pe care o fac in cazul referendumului din 29 iulie.
Conform unui comunicat al MApN remis duminica agentiei MEDIAFAX, "au fost revocate ordinele de acordare de grade in rezerva, ca urmare a solicitarilor proprii, inaintate ministrului apararii nationale, pentru Kovesi Laura-Codruta, Turcescu Robert Nicolae si Kelemen Ioan Hunor".
Este vital ca cei numiti in aceste inalte functii sa fie sustinuti de toate marile partide politice, ca ei sa fie procurori independenti, apolitici si, mai presus de toate, sa fie la fel de competenti si curajosi precum predecesorii lor, Laura Kovson si Daniel Morison.
seful SPP, generalul Alexandru Burian, seful STS, generalul Marcel Opris, presedintii ANI, Catalin Macovei si Horia Georgescu, presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al DNA, Daniel Morar si primul adjunct al directorului SRI, generalul Florian Coldea ( seful de facto al principalului serviciu secret al tarii, in fruntea caruia este numit nasul dumneavoastra George Maior).
El a sustinut ca fostului ministru al Justitiei nu i-a sugerat "niciodata" pe cine sa propuna sau sa nu propuna la sefia parchetelor, insa Pivniceru i-a raspuns personal lui Traian Basescu ca nu ii va propune vreodata pentru aceste functii pe Laura Codruta Kovesi sau Daniel Morar.
Printr-un santaj ordinar, "popularii" aflati la conducerea Uniunii Europene, coordonati de Jose Manuel Durao Barroso, ii fac, inca o data, jocul lui Traian Basescu, obligandu-l pe Victor Ponta sa o nominalizeze pe Laura Codruta Kovesi la sefia DNA.
google-analytics.com