Voxpublica.realitatea.net informeaza: Laura Cernahoschi: Ma doare in cot de lacrimile lui Basescu.
Inteleg ca Basescu lacrimeaza rememorand istoria copiilor FSN-ului.
Singurul om care merita cu adevarat respect din sala aceea este insa cel pe care multi l-au numit papagal, de care au ras majoritatea si care incearca marea cu degetul participand in cursa pentru presedintia formatiunii politice: Theodor Paleologu. De ce spun asta: azi dimineata am descoperit inca o noua proba ca traim intr-o tara in care nu exista dreptate, nici principii sau valori, ci doar smecherii. Un corp de cladire de o reala valoare arhitecturala, parte a unui monument istoric, a fost daramat saptamana aceasta, cu girul Primariei Capitalei si al Ministerului Culturii, pentru a face loc unei monstruoase cladiri de birouri ce va produce multe milioane pentru proprietari.
Cine credeti ca s-a pus in calea buldozerelor, ca un adevarat Don Quijote, cu propria masina, incasand chiar si o amenda? Paleologu, din care citez: "Este inca o distrugere a patrimoniului urban bucurestean. Poate are acte in regula, insa institutia care le-a dat nu este in regula. Imi pare rau ca ministrul actual este pasiv la astfel de evenimente", declara pentru HotNews.ro Paleologu.
Asa incat o fi el "papagal" sau "soldatel’", dar macar e unul cu sentimente, care se implica si caruia ii pasa. In rest, traim intr-o tara in care dreptatea umbla cu capul spart, condusa de Basescu, Boc & company. Totul se face prin smecherie si pacaleli. De-aia ma doare in cot de lacrimile lui Basescu.