Cautare

296 de rezultate pentru "laura" (2.68 secunde)
Pe ordinea de zi a Biroului Permanent se afla mai multe puncte importante, precum proiectul bugetului institutiei pe 2009, un proiect de hotarare privind retstrangerea unor categorii de cheltuieli bugetare din cadrul administratiei publice centrale, o scrisoare din partea Casei Nationale de Pensii, o scrisoare din partea procurorului general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi dar si un proiect privind stabilirea atributiilor vicepresedintilor, secretarilor si chestorilor Camerei.
Procurorul general al Romaniei Laura Codruta Kovesi a trimis o scrisoare conducerii Camerei Deputatilor prin care solicita ca plenul acestui for legislativ sa se pronunte asupra sesizarii Parchetului privind inceperea urmaririi penale in cazul deputatului Adrian Nastase.
Procurorul general al Romaniei Laura Codruta Kovesi a trimis o scrisoare conducerii Camerei Deputatilor prin care solicita ca plenul acestui for legislativ sa se pronunte asupra sesizarii Parchetului privind inceperea urmaririi penale in cazul deputatului Adrian Nastase.
Acestia reprezinta PD-L (Laura Condur, Paul Foleanu si Ioan Griguta), PNL (Viorel Oleniuc, Vasile Iorga, Sorin Andrei, Sorin Cucoranu), PC (Ion Minca si Vasile Olan) si PRM (Ion Anghel) si vor sa denunte pe aceasta cale abuzurile comise de primarul Tusac.
Mai mult, in apelul de ieri al consilierilor locali Paul Foleanu (PD-L), Ioan Griguta (PD-L), Laura Condur (PD-L), Viorel Oleniuc (PNL), Sorin Andrei (PNL), Sorin Cucoranu (PNL), Vasile Iorga (PNL), Ion Minca (PC), Vasile Olan (PC) si Ion Anghel (PRM), se precizeaza ca la sedinta sunt invitati, insistent, si alesii locali de la PSD.
De mentionat, ca o paranteza, ca potrivit deputatului PD-L Zanfir Iorgus, saptamana aceasta se asteapta ca ministrul social-democrat al Sanatatii sa anuleze numirea managerului sustinut de PSD Constanta si punerea "in drepturi" a democrat-liberalei Laura Condur.
De mentionat, ca o paranteza, ca potrivit deputatului PD-L Zanfir Iorgus, saptamana aceasta se asteapta ca ministrul social-democrat al Sanatatii sa anuleze numirea managerului sustinut de PSD Constanta si punerea "in drepturi" a democrat-liberalei Laura Condur.
Printre preferatii Lelioarei Nicola se afla si Laura Maruntelu, care pana acum a fost profesoara de limba romana si purtatoarea de cuvant a CN "Carol I" din Craiova si care, se pare, este fata profesorului Maruntelu din Dabuleni, locul de bastina al actualei inspectoare generale.
Dosarele se vor afla, din nou, pe masa deputatilor, miercuri, odata cu cererea de reluare a votului in dosarul Zambaccian depusa de procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi.
In acelasi timp, prin decretul semnat de presedinte, Laura Oprean a fost numita in functia de procuror sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie.
Otilia Chirita - pentru functia de prim-procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Olt (7,82), Laura Mihaela Sarcina - Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Jiu (7,74), Stefania Chelu - Parchetul de pe langa Judecatoria Strehaia (8,12) si Lavinia Mariana Ilie - Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Carbunesti (8,39).
Procurorul general, Laura Kovesi, a cerut astazi Camerei Deputatilor declansarea procedurilor pentru inceperea urmaririi penale fata de Monica Iacob Ridzi, fostul ministru al Tineretului si Sportului fiind acuzat de 4 infractiuni in dosarul de urmarire penala "2 mai".
Procurorul Laura Kovesi a solicitat, saptamana trecuta, Camerei Deputatilor declansarea procedurilor pentru formularea cererii de incepere a urmaririi penale fata de Monica Iacob Ridzi, fost membru al Guvernului Romaniei si deputat in Parlamentul Romaniei, pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu contra intereselor publice daca functionarul publica obtinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial, fals intelectual in legatura cu fapte de coruptie, instigare la infractiunea de acces fara drept la un sistem informatic savarsita prin incalcarea masurilor de securitate si instigare la infractiunea de stergere de date informatice fara drept.
Fostul presedinte al Statelor Unite Bill Clinton (foto) s-a dus in Phenian, pentru a incerca sa obtina eliberarea a doi jurnalisti americani, Laura Ling si Euna Lee care au fost incarcerate pe 17 martie, pentru ca au intrat ilegal in Coreea de Nord, si au fost condamnate la 12 ani de munca silnica.
Laura Cernahoschi a scris un articol interesant despre implicatiile in plan extern ale inabilitatii lui Traian Basescu. Puteti citi in continuare articolul, preluat de pe site-ul Vox Publica, platforma de comentarii, bloguri si opinii sub egida REALITATEA.NET.
Alaturi de ei s-au aflat vicepresedintele PNL Puiu Hasotti, ministrul interimar al Apararii, Mihai Stanisoara, procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, presedintele-executiv al UDMR, Kelemen Hunor.
Manifestarile de la Iasi dedicate Zilei Unirii se incheie duminica seara cu retragerea cu torte a militarilor pe Bulevardul Stefan cel Mare, dupa care, in Piata Palatului Culturii, este programat un concert de muzica populara sustinut de artistii Nicolae Furdui Iancu, Mioara Velicu, Laura Lavric si ansamblul "Busuioc Moldovenesc".
Laura Cernahoschi publica pe VoxPublica un articol cu titlul "Spre parlamentul unipartinic, ca o tabara de nomazi cu cortul", pe care il puteti citi in continuare.
De Ziua Justitiei, procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, a felicitat mai multi magistrati, patru dintre acestia fiind botosaneni.
Laura Cernahoschi (foto) transmite din Minsk, capitala Belarus, un articol intitulat 'Va scriu din "ultima dictatura din Europa"'. Corespondenta a pus ghilimele la"ultima dictatura din Europa" din motive lesne de inteles:
google-analytics.com