Blogul Roxanei Iordache: BASESCU, ACELASI LAS. CRIN L-A PUS LA RESPECT

Cand a vazut ca ii ia Crin butoanele, Basescu s-a facut la loc mic, vechiul lui complex in fata actelor de autoritate, deci, i-a dictat purtatorului de vorbe imprumutat de la Udrea sa dea un comunicat de sarut-mana, coane.
De-alde Bogdan Oprea, cica, a fost legal cand s-au instalat telefoanele si a fost legal cand s-au dezinstalat. De fapt, presedintele Antonescu a spus clar ca i-a luat butoanele de la sediul de campanie tocmai pentru ca acolo au fost instalate in afara legii.
Doar ca Basescu atunci cand dai cu el de pamant ramane acolo. Si daca nu-i dai sansa sa se mai ridice vreodata, faci un bine Romaniei.
Si e foarte bine ca presedintele Antonescu a facut un act de autoritate eleganta. Pentru ca sunt oameni pe care agresiunea dementa a lui Basescu de pana azi i-a speriat, i-a demoralizat, i-a descurajat. Si sunt oameni santajati daca merg la referendum - sa nu le fie frica, se termina cu teroarea! Depinde numai de noi, de votul nostru.
E perfecta implicarea lui Crin. E perfect tonusul lui. Avem nevoie de mobilizare. De milioane si milioane. Ca sa se arate care este starea de spirit a poporului roman descatusat. Si se va arata.
In plus, Basescu simte deja umarul rece al celor pe care i-a mintit din Europa. Ca sa nu mai zic de glaciatiunea din SUA.
P.S. Asta seara Crin i-a aruncat o momeala lui Basescu, la care Basescu nu va rezista. Sigur nu se va putea abtine. Si va musca. Sa vedeti, adica a zis Crin la RTV cu Laura Chiriac - o delectare de jurnalista - ca el n-ar prea marsa la o confruntare televizata cu Basescu, pentru ca nu e vorba despre el ca succesor, ci despre meciul lui Basescu cu poporul roman.
Acum, sigur Basescu va sari din baie sa propuna el confruntare cu Crin. Si il va face las ca nu accepta.