Cautare

296 de rezultate pentru "laura" (4.01 secunde)
Laura Safe, tanara careia telefonul i-a distras atentia, a fost avertizata de trecatori, insa nu a mai putut face nimic.
Elena Udrea, acuzata de abuz in serviciu si folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite Seful Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a transmis procurorului general al Romaniei referatul in vederea sesizarii Camerei Deputatilor pentru formularea cererii de efectuare a urmaririi penale fata de Elena Udrea care, in perioada in care se presupune ca a savarsit faptele, a indeplinit functia de ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului.
Si Laura Kovesi ar fi trebuit ajutata legal sa plece singura. Procurorul general la fel. Anghel Robert : Ar trebui inchise iesirile din piata, oprit curentul si oprite carele tv, si intrat peste ei si batuti cum au fost batuti minerii la Costesti!
Ardean Ionel CA - Ionescu Ion, Avram Trandafir, Dumitru Ionela, Apetrachioaiei Daniel, Cucu Octavian, Panaitescu Laura, Hincu Vasile, Ifrim Vanghele, Gorgiu Aurelian Zona libera Nu are AGA.
In acelasi an isi lasa "amprenta" in analelele orasului si una dintre cele mai regretate artiste romane, Laura Stoica, care ura "Callatisului", pe scena caruia cantase, mult succes.
Cu toate acestea, procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, a confirmat ieri ca procurorii pot incepe urmarirea penala impotriva lui Seres fara avizul comisiei speciale de la Cotroceni.
Procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, a declarat ieri ca va verifica informatiile aparute in legatura cu scandalul biletului pe care il asteapta sa intre in posesia procurorilor, apreciind ca, "teoretic", documentul s-ar incadra la infractiunea de coruptie.
Procurorul general al Romaniei, Laura-Codruta Kövesi, a declarat, joi, ca va verifica informatiile aparute in legatura cu scandalul biletului pe care il asteapta sa intre in posesia procurorilor, apreciind ca, "teoretic", documentul s-ar incadra la infractiunea de coruptie.
Procurorul general Laura Codruta Kovesi a prezentat bilantul pe 2006 al Ministerului Public. Ea a mentionat ca peste un milion de cazuri au fost rezolvate de procurori anul trecut, din care peste 2.600 de dosare de coruptie.
Funar sustine ca a propus Comisiei de ancheta privind suspendarea din functie a sefului statului sa-i invite la audieri si pe procurorul general al Parchetului de pe lA¢nga A§nalta Curte de Casatie si Justitie, Laura Codruta Kovesi, pe Arpad Zoltan Paszkany, semnatarul memoriului la care s-a referit presedintele, pe Mihail Hardau, ministrul Educatiei si Cercetarii, pe Gheorghe Flutur, fost ministru al Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, precum si pe Emil Boc, primar al Clujului.
Potrivit aceleiasi surse, CSM a decis sa trimita Inspectiei judiciare sesizarea procurorului general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, cu privire la actiunea presedintelui Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, pentru a se stabili daca este vorba despre amestecul puterii politice in activitatea justitiei.
Corneliu Vadim Tudor, presedintele PRM, a anuntat ca a sesizat, vineri, printr-o cerere oficiala, procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, cu privire la alegerile pentru desemnarea reprezentantilor Romaniei in Parlamentul European.
Potrivit documentului, scrisoarea deschisa este adresata, spre informare si rezolvarea revendicarilor, presedintelui Traian Basescu, presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, Nicolae Vacaroiu si Bogdan Olteanu, premierului Calin Popescu Tariceanu, procurorului general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, liderilor PSD si PD-L, Mircea Geoana si Emil Boc, precum si presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso.
Iordache a aratat ca recomandarea Comisiei juridice facuta plenului Camerei are la baza doua elemente.Primul tine de faptul ca sesizarea nu a fost facuta de procurorul general, ci de seful DNA, Daniel Morar, iar, in urma solicitarii exprese a Comisiei juridice, procurorul general Laura Codruta Kovesi nu a raspuns, astfel incat s-a considerat ca nu si-a insusit materialele inaintate de catre Parchet.
El a apreciat ca sesizarea la adresa fostului prim ministru a fost neconstitutionala, deoarece a fost semnata de seful DNA, Daniel Morar, desi trebuia semnata de procurorul sef al Parchetului de pe langa ICCJ, Laura Codruta Kovesi.
Intorsi insa la motivul intrunirii, cu ocazia receptiei de final, au aprobat cu totii parerile sefilor (a presedintelui CSM, Lidia Barbulescu, a ministrului Catalin Predoiu sau a procurorului general Laura Codruta Kovesi):
In timp ce Predoiu iesea in presa cu declaratii, procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi semna delegarea lui Morar pentru inca 90 de zile.
Cei 13 candidati ai PRM Bihor la alegerile parlamentare sunt la Senat, Hasthaszi Ioan, Mihai Drecin, Verginia Vedinas si Pavel Platona, in timp ce pentru Camera Deputatilor vor candida Anton Juhász, Laura Petrut, Maria Marinescu, Paul Magheru, Ioan Husasan, Gheorghe Baciu, Vasile Garba, Florian Pantea si Mircea Vac.
Colegiul 2 - Bihor Nord-Vest (Sacuieni - Diosig - Tileagd) Candidatii partidelor parlamentare in acest colegiu sunt: Lakatos Péter (UDMR), Florin Bogdan (PSD-PC), Nicolae Hodisan (PDL), Dumitru Negrean (PNL) si Laura Petrut (PRM).
Printre numele vehiculate sunt Gabriel Barsan si Laura Codruta Kovesi. Intreaga lista cu propuneri va fi audiata in Parlament, in comisiile de specialitate.
google-analytics.com