Cautare

280 de rezultate pentru "lascu floarea" (3.24 secunde)
Ca si culturi, anul acesta, in topul preferintelor producatorilor agricoli olteni au stat porumbul, cultivat pe o suprafata ce depaseste 100.000 de hectare, si floarea-soarelui, cultivata pe o suprafata de peste 30.000 de hectare.
miere de mana, coriandru, de rapita, de floarea-soarelui, poliflora, de catina, de ghimbir (buna pentru raceli), dar si cu protector hepatic, cu faguri, propolis, bomboane din miere si pastura (foarte buna si foarte cautata de clientii nostri), ne-a spus Elena Stan.
Peste sursa lor de ploen, a fost adaugat ce e mai bun din floarea de iasomie. Instructiuni de folosire Aplicati pe pielea curatata in prealabil, evitand zona ochilor si buzelor.
Totusi, este vorba despre grasimile nesaturate, care se gasesc in carnea slaba de pui, peste, precum si in uleiurile vegetale, cum sunt cel de masline, de floarea-soarelui Si derivate ale acestora, de exemplu margarina, mai ales cea imbunatatita cu Omega 3, Omega 6 si vitamine din grupul B, care ajuta la scAderea colesterolului.
430 RON/ha pentru orz si orzoaica si 450 RON/ha pentru floarea-soarelui. Mai mult vor primi pentru culturile de porumb boabe (500 RON/ha), soia (550 RON/ha), plante furajere (560 RON/ha), sfecla de zahar (750 RON/ha) si legume (1.960 RON/ha).
Toata floarea cea vestita a vietii politice locale social-democrate a facut, in cursul zilei de ieri, o vizita in localitatile Oltina si Ostrov, pentru a constata progresele care s-au facut pana la momentul de fata, dupa inundatii, precum si pentru a prezenta obiectivele vizate pentru reabilitare.
'Ma oameni buni, ce sa faca baba Floarea cu tocurile astea de carton presat? Cand o baga fasui in oala si o face abur in camera se inmoaie tocul si cade usa pe ea, de suntem de pomina lumii'!
Pentru a afla pareri cat mai detaliate am vorbit cu oameni din toate categoriile sociale si de varsta - pensionari ce-si petreceau timpul la o partida de sah, persoane de varsta a treia plecate la cumparaturi, studenti, parinti cu copilasi de mana sau persoane in floarea varstei aflate cu treaba prin oras.
Cei doi au precizat ca alianta a fost inregistrata duminica la BEC si ca semnul electoral va fi un brad ti s floarea soarelui intr-un cerc.
Astfel, locuintele sociale, situate pe strada Floarea Soarelui, zona lotizata C, se estimeaza a fi finalizate pana la sfarsitul anului.
Democrat-liberalul a implinit 43 de ani, dar, cu toate ca este in floarea varstei, s-a bucurat mai ceva ca un adolescent la majorat atunci cand 50 de femei, angajate ale institutiei pe care o conduce, l-au pupat.
500 lei, fiind confiscate 84. 950 kilograme de floarea soarelui. Totodata, a fost estimat un prejudiciu de 1. 025. 034 lei. (C. A. )
Reducerea la 5% a TVA pentru produsele alimentare de baza - paine, lapte, ulei de floarea soarelui, orez, zahar. 7.
Terenul este detinut in indiviziune de patru persoane - Alexandrina-Paula Neacsu, Ileana Popescu, Gaina Viorel si Gaina Floarea. Acestia au fost pusi in posesie de Primaria Craiova in anul 2007, in baza unei decizii pronuntate in 2006 de Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Inspectorii ARR au insa competenta legala de a verifica "floarea" cauciucurilor, fie ele de vara sau de iarna.
Miscari de trupe si reasezari in PSD In timp ce la nivel "micro", floarea pesedimii se ocupa de campania pentru alegerile de duminica, la nivel inalt au loc miscari discrete de trupe, dar, in egala masura, cu bataie lunga in viitor.
Ar fi fost de asteptat ca acest ultim si decisiv asalt asupra a ceea ce a mai ramas din fosta putere, in frunte cu palatul Cotroceni, sa adune laolalta toata floarea cea vestita a liberalismului si a social-democratiei.
o Premiera in agricultura - Romania, pe primul loc in UE la productia de floarea soarelui, si pe primele locuri la alte categorii, precum rosii, vin, struguri;
Omul asta, diplomat venit dintr-o tara in care nu prea creste nici graul, nici patlagica, nici floarea soarelui, nici leusteanul, nu pricepe cum o tara cu un asemenea pamant, toata traversata de garle si izvoare si izvorase, capabila sa hraneasca fara probleme, cu indestulare, 80 de milioane de oameni, nu-i in stare sa hraneasca o populatie de cinci ori mai mica.
Am vazut cu mare temere pentru sanatatea manifestantilor cum politia pusese in functiune tunurile cu apa si gaza egal floarea tineretului german care preluase salutul nazist incaierat cu anarhistii de extrema stanga.
google-analytics.com