Cautare

280 de rezultate pentru "lascu floarea" (2.83 secunde)
Producatorii de porumb si floarea-soarelui din 23 de judete vor primi pentru culturile calamitate despagubiri de 750 de lei, respectiv 700 de lei pe hectar, a decis Guvernul.
Pretul uleiului a crescut cu 80 % in ultimul an din cauza costurilor cu materia prima, care s-au dublat in acest interval, iar evolutia preturilor in 2008 va depinde de suprafata cultivata cu floarea-soarelui si de productia obtinuta, a declarat Viorel Zichil.i"Costurile cu materia prima din recolta 2007 s-au dublat fata de recolta din 2006.
Ovidiu Portariuc administreaza o suprafata de aproximativ 1.500 de hectare cultivate cu grau, porumb, floarea soarelui si soia. ... In urmatorul an se poate cultiva grau, apoi ovaz, soia si floarea soarelui.
ulei de floarea-soarelui la 1 l - 10 RON, la 500 ml - 15 RON, la 250 ml - 10 RON, ulei de dovleac la 250 ml - 30 RON, ulei de in obtinut prin presare la rece la 250 ml - 20 RON, ulei de nuca la 250 ml - 25 RON, ulei de rapita la 500 ml - 20 RON si la 250 ml - 15 RON, ulei de canepa la 250 ml - 25 RON.
De asemenea, nu trebuie neglijate semintele de in, dovleac, floarea soarelui, susan, germenii de grau, orzul, quinoa sau hrisca. ... in, floarea soarelui, dovleac, susan, ghimbir, coriandru, fenicul, germeni de grau;
Din surse aflam ca in Grecia antica, floarea de mac se regasea pe fetele monedelor fiind asociata cu bogatia si fertilitatea. ... Macul mai poate semnifica si gingasie, fiind floarea dragostei pasionale, asociata cu ardoarea.
fluturele si floarea. ... fluturele si floarea si intre repetitia mea de dimineata si cea de dupa-amiaza ne-am casatorit, la Bucuresti.
Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) anunta ca implementeaza masurile preventive pentru anumite produse cu origine Ucraina si astfel nu va permite, pana in 5 iunie, importurile in Romania de grau, porumb, floarea-soarelui si rapita originare din Ucraina.
Printr-o hotarare a Consiliului Local Ciocarlia, in anul 2004, Nicolae Marghiol, pe atunci primar, a incheiat un contract - 42/11.03.2004 prin care AF Marghiol inchiria 53 de ha de teren arabil din sola A 316 pentru cultivarea de floarea-soarelui.
Sigur este ca toata floarea pesedista (cu doua exceptii notorii - Rodica Stanoiu si Florin Georgescu, demisionati de buna voie din conducerea partidului odata cu numirea lor in functiile de consilier prezidential, respectiv viceguvernator al BNR) a revenit in frunte, loc de unde va supraveghea organizarea Congresului - iar in materie de organizare Miron Mitrea, Viorel Hrebenciuc si Dan Ioan Popescu si-au demonstrat deja calitatile.
Spre deosebire de mai vechiul caz al lui Gabriel Bivolaru (pentru care toata floarea PSD-ista s-a umplut de ridicol insotindu-l la Parchet pentru a-l apara de nedreapta Justitie) Nastase s-a grabit sa adauge de aceasta data ca "problema” lui Iacubov o reprezinta modul in care va justifica, in fata aceleiasi Justitii, invinuirile "concrete” care i se aduc.
Societatea lui Dan Floarea a castigat licitatia in urma unei contestatii, desi, initial, lucrarile fusesera adjudecate de firma IMSAT din Valcea.
Plati se fac si pentru culturile energetice (rapita, floarea-soarelui, soia si porumb). Pentru zahar, va fi o schema separata de plata, constand in acordarea unei sume pe suprafata pentru cultura de sfecla de zahar.
Agricultorii vasluieni se confrunta cu o criza de seminte necesare pentru culturile de primavara, dupa ce seceta inregistrata anul trecut a compromis aproape in totalitate recoltele de cereale.Cea mai mare criza de seminte se inregistreaza la porumb, floarea soarelui si orzoaica, a precizat Paula Matoski, director executiv al Inspectoratului Teritorial pentru Calitatea Semintelor si Materialului Saditor (ITCSMS).
Sistemul de agricultura conservativa - foarte multe tari, vazand care este problema cu apa, incet-incet au inceput sa treaca la agricultura conservativa, adica sa foloseasca cat mai putin aratul, cat mai putin sa rascoleasca pamantul si sa foloseasca resturile vegetale, paiele, toata tocatura care vine de la porumb, de la floarea-soarelui, ca un mulci la suprafata pamantului si sa semene in mulciul acesta pentru a nu scadea apa din sol.
Si atunci, graul si porumbul si slotul de floarea-soarelui si slotul de soia, care sunt baza in furajele concentrate pentru pasare si porc, preturile la aceste cereale s-au dus foarte sus.
si nu intelege de ce, daca a pus marfa pe taraba Doamnei, in curtea in care e toata floarea cea vestita, pe el nu il vede lumea.
Schultz Fericirea este floarea naturala a datoriei. - definitie de Phillips Brooks Fericirea E un pix, declar in saga, Fericirea-n lumea asta, Caci, cand lumea ti-e mai draga, Ti se termina si pasta.
Iasca, Gradinita, Sevartaica, Belcauca (spre Ovideopol), Malaiesti, Floarea, Tei, Cosarca, Buturul, Perperita, Goiana, Siclia, Corotna, Cioburceni, Speia, Caragaciu, Taslac, Dorotcaia, Voznisevsca (pe Bug), Moldovca si Cantacuzinovca.
Floarea vietii este un model clasic si Copacul vietii, care este o interpretare proprie. Dintre lucrarile mari Phoenixul este cea mai cautata lucrare.
google-analytics.com