Cautare

280 de rezultate pentru "lascu floarea" (5.56 secunde)
- 2011 - 1,329 milioane tone, - 2012 - 0,986 milioane tone, - 2013 - 1, 511 milioane tone Ovaz 2011 - 0,375 milioane tone, 2012 - 0, 338 miloane tone, 2013 - 0,362 milioane tone Rapita 2011 - 0,739 milioane tone, 2012 - 0,157 milioane tone, 2013 - 0,647 milioane tone Cifre bune se anunta si la porumb si la floarea soarelui, dar nici aici fermierii nu au unde sa depoziteze recolta.
Agricultura, alta componenta de baza a economiei romanesti, completeaza tabloul realizarilor, agricultorii au reusit in aceasta toamna sa stranga o recolta, record istoric, de 1,9 milioane de tone de seminte de floarea-soarelui, recolta care va aduce in economie 500 de milioane de euro desi preturile au coborat deja cu ca urmare a cantitatilor mari disponibile in piata.
S-ar spune asadar ca toata floarea cea vestita a dreptei politice nu poate dormi de grija cosului de cheltuieli al romanului de rand care va fi, spun ei, grav afectat de introducerea amintitei accize.
Plusuri consistente la export au fost la seminte de floarea-soarelui (+215,1 mil. euro), seminte de rapita (+150,8 mil.
Floarea plimba trei galeti de plastic pe care incearca sa le vanda. Cerseste sub acoperire. I-am dat zece lei. Maine se opreste iar la poarta.
originea, sinonimele, habitusul plantei, floarea, tipul de inflorire, felul si intensitatea parfumului, cerintele culturale si modul de utilizare, precum si distinctiile obtinute cu ocazia diferitelor concursuri internationale.
Am sa te scriu, cu punct si de la capat, cu dor, cu tot ce ai avut si n-ai avut, cu trupul rolurilor toate, cu tu si eu, cu floarea de cais, cu gandul tau ascuns, pe nemancate, cu aburul marii, cu gustul sarii, cu departari, cu rasul tau pe buze, cu transa, curat si de neiertat, cu dorinta de fiecare zi, cu versuri nestiute, intr-un poem sublim, in care tie am sa ma-nchin si ai sa mi te-nchini.
Cu totii gasesc acum cu usurinta unele dintre cele mai savuroase fructe si legume din recolta romaneasca si nu numai, gata sa fie transformate in traditionale dulceturi si muraturi, precum si uleiul de floarea soarelui tocmai bun pentru zacusca, si condimentele bine alese pentru conservele preferate.
trandafirul Angliei, ciulinele Scotiei, narcisa galbena a Tarii Galilor si floarea de in a Irlandei de Nord. Aceste informatii oficiale nu i-au multumit pe curiosi, iar presa e plina de speculatii.
de la paine, biscuiti, produse de patiserie si pana la bomboane, ciocolata. "Grasimile sanatoase se gasesc in avocado, semintele de dovleac, semintele de floarea-soarelui, peste, nuci. Nu evitati aceste alimente!
Iarna a chemat vantul si gerul sa distruga floarea si ghiocelul a inghetat, insa Primavara a dat la o parte zapada, ranindu-se la un deget din cauza maracinilor.O picatura de sange fierbinte a cazut pe floare facand-o sa reinvie.
De joi pana duminica, la sala George Enescu au avut loc reprezentatii cu spectacolele Aventurile lui Momo si Mumu, prezentat de Compania de teatru Arabela si Floarea de cactus, in interpretarea actorilor Adela Marculescu, Damian Crasmaru, Cristiana Raduta-Bobic, Lucian Ghimisi, Mihai Niculescu, Rudy Rosenfeld si regia semnata de Alice Barb.
In "Straini in noapte", Florin Piersic joaca rolul lui Pierre, un barbat in floarea varstei care, dupa o noapte petrecuta intr-un bar, este condus acasa de Julietta (Medeea Marinescu), o femeie frumoasa si tanara.
actorul Mitica Popescu, Floarea Calota (a luat o icoana pe lemn) si Stelian Tanase (care si-a cumparat un pulovar nemtesc).
Floarea de Lotus reprezinta viata noroc sanatate copii. Doua flori de lotus impreuna reprezinta armonie. • Bujorul este deasemenea o floare importanta, depinde de contextul in care este prezentat poate insemna sanatate noblete frumusete feminina si pace.
Ametitoare si amutitoare, revoltatoare pe cat de hipnotica, scrisa fara mila de ei si cinic pentru noi, cartea lui Gheorghe Florescu, legendarul cafegiu de pe Hristo Botev 10, unde venea floarea lumii literare, actoricesti si medicale, este compusa dinlauntrul si dinspre varful sistemului.
Cersetorul nebun, care mazgalea flori de floarea-soarelui strambe, a devenit post-mortem un campion al vanzarilor la licitatie. - animatia. Modul creativ al lui Van Gogh (culori stralucitoare, scene dinamice, realitate distorsionata grotesc, atmosfera de cosmar sau vis fericit de copil) a pus baza a numeroase lucrari ale artistilor contemporani-animatori.
Peste 2000 de artisti au urcat pe scena, printre acestia aflandu-se Maria Ciobanu, Ionut si Doinita Dolanescu, orchestra Lautarii” din Chisinau condusa de maestrul Nicolae Botgros, membrii Orchestrei Nationale Valahia”, dirijor Marius Zorila, Mariana Ionescu Capitanescu, Marcela Fota, Steliana Sima, Ansamblul Geghard Dance Ensemble” din Armenia, Floarea Calota si Ioana Calota, Ansamblul Dhoad Gypsies of Rajahstan” din India, Cornelia si Lupu Rednic, Nicolae Furdui Iancu si Tudor Furdui Iancu, Ansamblul Lada” din Serbia, Matilda Pascal Cojocarita, Stefan Cigu, Horatiu Cigu si Alin Pascal.
Mirela Vescan. Floarea plasata in spate langa incuietoare reprezinta frumusetea umana care trebuie sa stea in spatele oricarei actiuni ale noastre.
De asemenea, tema florala este foarte importanta pe tot parcursul colectiei, ca o declaratie de dragoste vesnica fata de cel mai romantic simbol al tuturor timpurilor, oriunde pe glob. Floarea. Delicata si puternica in acelasi timp, sfioasa si senzuala, feminina prin definitie.
google-analytics.com