Cautare

480 de rezultate pentru "lansare" (3.04 secunde)
Una peste alta, se pare ca doctorul a avut partea de cea mai spectaculoasa lansare dintre toti candidatii, iar mana strategului Cozmanca s-a vazut de la o posta.
Simpatizantii liderului PRM, Corneliu Vadim Tudor, ce doreau sa sustina lansarea candidaturii sale la alegerile prezidentiale, nu au fost lasati sa intre in sala Teatrului Odeon, unde facusera repetitii timp de cateva zile.
Rolul generalului era de lansare a unor atacuri de campanie contra adversarilor presedintelui si de zapacire, pe cat se poate, a electoratului.
Am fost azi la o lansare de carte la Fundatia Titulescu si in final au venit un numar de gazetari care mi-au cerut cateva pareri in legatura cu discutia din PSD.
"Am avut o dezbatere cu privire la situatia din partid si modalitatile de lansare ale PSD-ului. Am pus in fata colegilor mei doua optiuni:
El a remarcat tehnica de lansare a stenogramelor, nu pe surse, "ci prin intermediul Parlamentului".
Intreaga comunitate internationala este insa in alerta, banuind ca sub aceste actiuni aparent nebeligerante se ascund scopuri militare secrete, dovada fiind vehiculul de lansare spatiala SAFIR, o etapa esentiala in extinderea programului lor pentru rachete cu raza de actiune intercontinentala.'
Dupa aceasta masa, Mihail Gorbaciov are o discutie privata cu Adrian Thiess, managerul proiectului de lansare a ziarului Puterea. Totodata, Gorbaciov participa, incepand cu ora 19:15, la lansarea cotidianului Puterea, evenimentul urmand sa se desfasoare la Clubul Diplomatic.
Referitor la anuntata lansare oficiala, pe 1 Mai, a UNPR, declarat partid de centru-stanga, Ion Iliescu a apreciat ca un astfel de partid nu are si nu poate avea niciun fel de legatura cu stanga politica.
"Nu cred ca Traian Basescu ar fi atat de naiv incat sa creda ca UNPR ar fi o rampa pentru o viitoare lansare proprie.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a reluat, sambata, la congresul TSD, un mesaj catre Traian Basescu pe care l-a folosit in urma cu un an, la congresul de lansare a candidaturii lui Mircea Geoana la alegerile prezidentiale, informeaza Mediafax.
o lansare de carte cu masa inclusa. Volumul lansat de Iliescu - "Dupa 20 de ani" - a avut o introducere semnata de Marian Vanghelie.
El spune ca Partidul Dreptatii Sociale, la a carui lansare lucreaza Octav Cozmanca, se va adresa celor care au nostalgii comuniste, fapt ce nu-i incurca pe social-democrati.
Dan Diaconescu nu este singurul care vede PIN ca pe o rampa de lansare. Debarcat din fruntea PSD Bucuresti, Marian Vanghelie cauta sa-si ia revansa in fata lui Victor Ponta prin folosirea aceleiasi strategii cu care i-a dat peste nas lui Adrian Nastase in 2004:
ImpactNews informeaza : Lectiile lui Geoana pentru PSD. Iliescu: Individ fara discernamant. Sa se lase de politica Presedintele Senatului, Mircea Geoana si-a urcat din nou in cap colegii de partid.
sau chiar niscaiva carnati la o lansare de "fundatie crestin-democrata". Smintitul mai vrea sa desfiinteze de jure spitalele, dupa ce le-a defiintat de facto.
In acest moment, Victor Ponta participa la Casa de Cultura a Sindicatelor din Targu Jiu la festivitatea de lansare a candidatilor USL.
Cererea facuta domnului Hasotti, iesirea aceea cu "Dottore" care a creat foarte multe suspiciuni si acuzatiile penibile de plagiat la adresa premierului Ponta, toata aceasta lansare de forte imi demonstreaza ca domnia sa este in criza in momentul de fata", a conchis Hrebenciuc.
In Parlament se intra cu votul romanilor, nu cu interventii din afara, a declarat miercuri secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, in deschiderea manifestarii de lansare a candidatilor USL de la National Arena.
Romania este a tuturor romanilor, indiferent de etnie, si nu a europarlamentarului Laszlo Tokes sau a presedintelui Traian Basescu, a afirmat miercuri presedintele PSD, premierul Victor Ponta, la evenimentul de lansare a candidatilor USL pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.
google-analytics.com