Cautare

351 de rezultate pentru "la dolce vita" (2.55 secunde)
La editia a XI-a a Topului firmelor, organizata de Camera de Comert si Industrie a Romaniei, proprietarii Grupului European Drinks si ai Centrului National Media au primit un important premiu din partea Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci.
La editia a XI-a a Topului firmelor, organizata de Camera de Comert si Industrie a Romaniei, proprietarii Grupului European Drinks si ai Centrului National Media au primit un important premiu din partea Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci.
Printr-o ordonanta de urgenta s-a decis sprijinirea micilor proprietari de teren agricol (cei care detin pina la cinci hectare de teren) cu 1.750.000 lei vechi/hectar, pentru infiintarea culturilor din aceasta toamna.
Aceasta teorie se aplica cu succes si la romani care, potrivit datelor statistice, mananca mult mai putin decat europenii din tarile dezvoltate.
Oricine s-ar incumeta sa cultive aceste terenuri trebuie sa se astepte din start la o pierdere semnificativa de productie.
"Patronii se tem ca in 2006 subventiile alocate vor duce la falimentarea acestui sector", a declarat presedintele APRIL, Valeriu Steriu, intr-o conferinta de presa. "In acest an trebuie sa ne aducem afacerile la nivelul normelor europene, iar fara subventii de la stat va fi imposibil.
Crescatorii de animale mai au termen doar pana la 31 martie a.c.
Pentru ca cele mai multe dintre ele nu respectau normele impuse de legislatie in vederea integrarii in UE, reprezentantii Directiei Sanitar-Veterinare au trecut la inchiderea lor.
Politica agricola a Uniunii Europene prevede ca subventiile pentru producatorii ecologici sa fie de pana la 70%. ... Producatorii care vor sa-si certifice terenurile pentru culturile ecologice trebuie sa faca o cerere la DADR.
Producatorii agricoli care doresc sa primeasca sprijin financiar din partea statului pentru infiintarea culturilor de primavara mai au la dispozitie doar o saptamana, data-limita de depunere a dosarelor pentru subventie fiind 15 mai.
Asa ca cei mai multi dintre oameni nu mai au incredere in puii vanduti in magazine si cumpara carne de porc, de vita sau de peste.
Guvernul a mai stabilit ca vita-de-vie si pomii fructiferi trebuie sa acopere minimum 1 ha (inclusiv), iar arbustii fructiferi minimum 0,3 ha (inclusiv).
O echipa de specialisti romani a realizat la Targu Jiu o instalatie unica in lume pentru producerea unui ingrasamant agricol special, care are la baza praful de carbune rezultat in urma exploatarii miniere.
Programul Fermierul, care se desfasoara la nivel national, a inregistrat la nivelul judetului Constanta un numar de 178 de proiecte din care 124 pentru achizitiile de utilaje, 24 pentru infiintarea de ferme zootehnice, 4 ferme de melci, una de ciuperci si alte cateva pentru celelalte domenii de activitate.
Desi tara noastra a fost considerata pregatita pentru aderare la Uniunea Europeana (UE) pe 1 ianuarie 2007, atat craiovenii, cat si oficialitatile si reprezentantii principalelor institutii sustin ca Romania mai are multe probleme de rezolvat.
La 1 ianuarie 2007, Romania va intra in randul statelor Uniunii Europene. ... Cu toate ca mai avem doar doua luni pana la mult-asteptata aderare, in Craiova se poate vorbi inca de pe acum despre preturi europene aplicate la produsele din magazine.
Astfel, taxa pe care agricultorii trebuie sa o plateasca pentru certificarea produselor ecologice va fi suportata, dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, din fonduri europene, se prevede in Programul National de Dezvoltare Rurala.
Asta, pentru ca taranii primesc subventia de la stat, care poate ajunge si la 50% din pretul de achizitie, doar daca pot dovedi ca animalele sunt de vita nobila, iar productia de lapte si carne este una record.
Aderarea Romaniei la Uniunea Europeana impune noi reguli, atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.
Datele INS mai arata ca romanii au consumat in 2006 mai putina carne de vita decat in anul precedent.
google-analytics.com