Liderul grupului parlamentar al PDL din Senat, Cristian Radulescu (foto), a declarat joi, pentru AGERPRES, ca este perfect de acord cu afirmatia presedintelui Traian Basescu potrivit careia la nivelul coalitiei guvernamentale exista o problema legata de disciplina parlamentara.
"Sunt perfect de acord cu presedintele. Atat timp cat noi avem o majoritate parlamentara aceasta trebuie sa functioneze in sustinerea Guvernului si a proiectelor acestuia. Este intr-adevar o problema de disciplina parlamentara pe care intentionam sa o indreptam prin mijloacele obisnuite", a explicat Radulescu.
Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la RRA, ca partidele actuale de la guvernare i-au aratat ca au vointa sa realizeze programele asumate, insa parlamentarii acestor partide sunt "indisciplinati".
"Dar trebuie sa va spun ca, dupa discutia pe care am avut-o marti cu partidele din arcul guvernamental, parerea mea este ca exista vointa la actuala majoritate sa realizeze reformele si sa implementeze programul convenit cu institutiile financiare internationale. Marea problema este disciplina parlamentara", a mentionat Traian Basescu.