Cautare

621 de rezultate pentru "iulia albu biodent" (7.91 secunde)
Primul 1 Decembrie ca zi nationala a fost marcat la Alba Iulia, la 1 decembrie 1990.
Iulia Girgau, de 33 de ani, a contestat in instanta decizia administratiei de a fi concediata. ... Mai tirziu am lucrat la registratura, la curierat, la centrala telefonica, am lucrat ca operator calculator si, in final, am trecut pe functia de referendi", ne-a declarat Iulia Girgau.
Totodata, seful otevist anunta ca se va duce, maine, la Alba Iulia, la aniversarea Zilei Nationale, cu voie de la Parchet. ... Pentru ca trebuie sa fiu la Alba Iulia poimaine, am cerut o derogare si m-am dus azi la Politie.
Reteaua PROFI continua expansiunea prin alte cinci magazine inaugurate astazi la Curtea de Arges, Salistea de Sus, Alba Iulia, Bacau si Tismana. ... Magazinele din Alba Iulia si Bacau functioneaza in format City.
Colegiul National "Iulia Hasdeu" tipareste revista "Idealuri", in paginile careia semneaza articole chiar elevii de aici. "Iulia Hasdeu este simbolul liceului nostru.
Doamna Iulia Ungureanu croseteaza de-o viata. Fiica ei, Iulia Georgescu, este Director Marketing la Excelsior Stil si organizeaza de ceva vreme targuri hand-made.
Impreuna cu o alta antreprenoare din Bucuresti, Iulia, a creat un atelier de haine pentru femeile cu forme. ... Iulia si Maria potrivesc repede tinute de zi, de seara, de cocktail, de iesit in parc.
Pesurse.ro:Vadim Tudor sare in apararea lui Gigi Becali si il compara cu Iulia Timosenko Corneliu Vadim Tudor a remis o "Scrisoare deschisa" redactiei pesurse.ro, in care sare in apararea lui Gigi Becali si afirma :
Recent, la Muzeul National George Enescu (Palatul Cantacuzino), a avut loc evenimentul Luviane atelier de parfumerie si bijuterie - degustarea olfactiva a colectiei de parfumuri artizanale-naturale Miresme Romanesti create de artizanul parfumier Iulia-Victoria Neagoe. ... Si toate pot fi naturale, ne-a spus Iulia-Victoria Neagoe.
Iulia sii Andrei traiau o frumoasa poveste de dragoste de 7 ani. ... Insa Iulia a facut un pas in spate si a cazut de la peste 12 metri inaltime. ... Iulia s-a stins la spital dupa cateva ore.
Cu o experienta de 14 ani in domeniu, Doctor in Stiinte Medicale, Iulia Preda este recunoscuta ca fiind unul dintre cei mai apreciati farmacisti de la noi, avand numeroase specializari in tara, cat si in strainatate, printre care:
Iulia Salagean, hartuita de o domnisoara! ... Ce mesaje primeste Iulia Salagean! Cine i-a pus gand rau si cum are de gand sa o puna la punct, aflam acum chiar de la Iulia.
Un alt liberal care urmeaza sa ocupe o functie importanta in stat este Gheorghe Albu, avansat de la functia de director al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Constanta la postul de secretar de stat in cadrul Ministerului Agriculturii.
Voicu si Albu, trezorieri ai PNL si PD in timpul campaniilor electorale din 2004, s-au intilnit ieri pentru a discuta situatia sumei de 200.000 de euro pe care Alianta D.A.
, Gheorghe Albu si-a reluat postul de director, dupa ce a fost demis din cadrul Ministerului Agriculturii. ... Nu a facut nimeni presiuni ca sa ma retrag din scaunul de director”, a declarat Gheorghe Albu (foto).
Gheorghe Albu, directorul executiv al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Constanta. ... Si asta pentru ca, dupa cum ne-a declarat Gheorghe Albu, directorul DADR, cele patru institute constantene sunt, toate, importante.
Aceasta editie reprezinta insa un nou inceput, atat sub raportul locatiei, cat si al suportului tehnic", a afirmat Gheorghe Albu, presedintele CCI "Oltenia", cel care s-a declarat de nenumarate ori jenat ca trebuia sa expuna utilajele agricole pe platforma Teatrului National.
"Cu toate ca s-au cheltuit deja 19 miliarde, Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala a mai solicitat inca 3 miliarde pentru rezolvarea tuturor solicitarilor venite din partea producatorilor agricoli de lapte", a declarat pentru "Replica" de Constanta Gheorghe Albu, directorul DADR Constanta.
„Acesta este cel de-a doilea an când nu vom avea Salonul Agroaliment, din cauza conditiilor improprii“, a declarat Gheorghe Albu, presedintele CCI „Oltenia“.
Pe de alta parte, secretarul de stat in Agricultura, Gheorghe Albu, a declarat pentru "Replica" ca nu sunt motive de ingrijorare in ceea ce priveste pretul graului sau al painii. ... E o chestiune de mentalitate a producatorilor romani", a afirmat Gheorghe Albu.
google-analytics.com