Cautare

621 de rezultate pentru "iulia albu biodent" (5.63 secunde)
Am intalnit-o aici pe Iulia Corau, ce poarta costumul maramuresean, cu camasa impodobita cu dantela lucrata de mana si fusta cu vraste rosii, verzi si negre, asa cum au purtat, din veac, mama, bunica si strabunica ei!
Ea a ajuns la Alba Iulia de la Cluj, unde a venit cu un avion din Franta. ... Fata lui Adrian Iovan a mers in cursul zilei si la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia pentru a primi bunurile tatalui sau ramase in posesia procurorilor.
Iar, Duminica 1 Decembrie 1918, suveranii romani au dat o masa de gala la Palatul Regal din Bucuresti, in timpul careia a sosit si telegrama de la Alba Iulia vestind unirea Transilvaniei cu Romania.
Iulia Corau din Botiza, Maramures, este prezenta in luna decembrie cu un stand in cadrul targului de Craciun de la Universitate. ... Aici, vom avea seri maramuresene cu colindatori si plimbare cu sania sau cu caruta", ne-a spus Iulia Corau.
Participam la toate targurile de produse ecologice si traditionale din Bucuresti, organizate la Agronomie, Romexpo, Muzeul Taranului Roman, Piata Obor, Piata Revolutiei, Vitan", ne-a spus Iulia Corau din Maramures. ... De aceasta afacere se ocupa Iulia Corau, o iubitoare a artei populare romanesti.
Iulia Zeana, medic dentist. ... Iulia Zeana spune ca folosirea bicarbonatului de sodiu (cel de bucatarie) impreuna cu pasta de dinti este utila pentru igiena dentara.
Iulia Belc, director medical al Premier Palace SPA recomanda hidrocolonoterapia, o procedura moderna, practicata cu rezultate exceptionale in intreaga lume, eficienta in detoxifierea generala a organismului, optimizarea proceselor fiziologice, stimularea proceselor metabolice si limfatice. ... Iulia Belc.
Potrivit specialistului Iulia Belc, pe timpul verii, acestea sunt cele mai frecvente cauze ale durerilor de spate acute, atat in cazul persoanelor care au afectiuni ale coloanei vertebrale, cat si al celor care nu au un astfel de istoric medical.
- Lucian Sova - Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale - Claudiu Manda -Vicepresedintele Senatului, presedinte al Comisiei de control al SRI - Daniel Dragulin, Primarul municipiului Calarasi - Marius Bostan, fost Ministru al Comunicatiilor, initiatorul Dezbaterii Nationale Smart City si al proiectului de la Alba Iulia 10.00-11.15 Panel Administratie â€" Nevoile cetatenilor, administratiei, investitorilor, comunitatilor locale si vizitatorilor Reprezentantii oraselor vor discuta despre nevoile de dezvoltare, despre solutiile personalizate pe care le pot adopta pentru a investi in viitorul acestora si in bunastarea cetatenilor lor, dar si despre barierele administrative.
Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) va acorda un sprijin financiar de un 1 leu pe litrul de motorina, la fel ca anul trecut, insa fermierii pot beneficia de o subventionare de pana la 30 % pentru dobanda aferenta unui credit agricol, sustine Gheorghe Albu.
- propunerea), dar a lipsit Gheorghe Albu de la PD si din cauza asta am avut o problema“, a explicat reprezentantul UDMR. ... Deputatul PD Gheorghe Albu i-a dat o mana de ajutor lui Nastase
Potrivit unei declaratii facute atunci de unul dintre secretarii Biroului permanent, Gheorghe Albu, in cele 60 de zile stabilite pana la desfasurarea licitatiei, conform legii, urma sa se efectueze un studiu comparativ intre costurile existente in prezent, cand aceste servicii sunt asigurate de Camera Deputatilor, si costurile paralele apartinand firmelor cu care s-a lucrat cu alte ocazii.
Liberalul Mihai Voicu, trezorierul partidului sau in campania electorala din 2004, a declarat ieri ca se va intalni cu Gheorghe Albu, omologul de la PD, pentru a incheia socotelile privind eventualele datorii ale Aliantei D.A.
Rozatoarea (polara, pare-se, din moment ce reusea sa supravietuiasca glaciatiunii) a fost observata si de secretarul de stat Gheorghe Albu, care s-a amuzat copios, intre doua reprize de dardait.
Cupsa, Lupu, Albu, Bratu si Spataru - pe "lista" PNL de candidati pentru Parlament George Dragomir ne-a dezvaluit totusi cateva din numele celor ce vor reprezenta PNL in urmatorul mandat al parlamentarilor.
Printre cei care nu s-au imbracat in alb se numara si Gheorghe Albu, care a venit intr-o camasa cu dungi.
Printre cei care nu s-au imbracat in alb se numara si Gheorghe Albu, care a venit intr-o camasa cu dungi.
Adi Despot, Tudor Chirila, Moise Guran, Lucian Mandruta, Laura Stefan, Andi Moisescu, Vlad Craioveanu, Erwin Albu, Marian Munteanu, politistul Godina, Alin Dinca, Vlad Petreanu, Nicusor Dan, Florin Chilian intr-un articol de astazi dimineata (n.a.
In perioada Sarbatorilor comenzile aproape se dubleaza, dat fiind faptul ca vrem sa facem cadouri mai ieftine fara a depune prea mult efort“, este de parere Dan Albu, directorul unui mare magazin de acest gen.
A fost, practic, o nationalizare", s-a plans presedintele CCI Oltenia, Gheorghe Albu. ... De atunci au trecut trei ani si am decis sa-i dam in judecata ca sa nu se prescrie termenul", a declarat Albu.
google-analytics.com