Cautare

621 de rezultate pentru "iulia albu biodent" (5.48 secunde)
Desi multi sustin ca eradicarea acestui fenomen este practic imposibila, iata ca secretarul de stat in cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), Gheorghe Albu incearca, prin intermediul colegilor din tara, si anume directorii Directiilor pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, sa mai diminueze din pagubele produse de mafia cerealelor.
Prefect de o luna sau poate si cateva luni, succesorul lui Culetu se zice ca ar putea fi Albu. Da, Gheorghe Albu, fost sef peste agricultura din Constanta si actual secretar in Ministerul Agriculturii. S-a zis treaba asta, si Albu ar vrea - a recunoscut.
Orasul simbol al Marii Uniri, Alba Iulia este una dintre prioritatile absolute ale ministrului Ivascu Consecvent cu afirmatiile facute in Parlamentul Romaniei, Ministrul Culturii si Identitatii Nationale, George Ivascu, s-a aflat intr-o vizita la Alba Iulia, unde a avut intalniri de lucru cu primarul Municipiul Alba Iulia, Mircea Hava, cu presedintele Consiliului Judetean, Ion Dumitrel, specialisti ai celor doua autoritati locale, cu primarul Municipiului Sebes, Dorin Nistor, precum si cu deputatul Florin Roman, pentru a evalua si analiza actiunile si evenimentele in pregatire si care sunt preconizate a se desfasura cu ocazia Aniversarii Centenarului, atat in municipiul Alba Iulia, cat si pe teritoriul intregului judet.
Opozanta ucraineana Iulia Timosenko a asigurat sambata, dupa ce a fost eliberata, ca Ucraina va deveni "in timpul apropiat" membra a Uniunii Europene, relateaza postul de televiziune Russia Today, in pagina electronica. ... Iulia Timosenko este un opozant feroce al presedintelui Viktor Ianukovici, destituit sambata de Parlament.
In schimb, "in agentiile Loteriei Romane, pretul lozurilor este afisat si in lei vechi, si in RON", a afirmat directorul executiv al Directiei Marketing din Loteria Romana, Adrian Albu, preluat de Mediafax. Albu a mai precizat ca nu are cunostinta sa se fi produs confuzii pana in prezent.
Daca firmele romanesti inregistrate ca fiind viabile la 1 ianuarie 2007 vor reusi sa capoteze doar in proportie de 25%, acesta va putea fi considerat un real succes", a spus Gheorghe Albu, presedintele Camerei de Comert si Industrie "Oltenia".
Acest lucru înseamna, practic, eliminarea subventiilor si orientarea fondurilor catre investitii“, a spus Gheorghe Albu, presedintele CCIO, joi, într-o dezbatere din cadrul târgului Indagra.
Acest lucru înseamna, practic, eliminarea subventiilor si orientarea fondurilor catre investitii“, a spus Gheorghe Albu, presedintele CCIO, joi, într-o dezbatere din cadrul târgului Indagra.
Tocmai de aceea, ieri, incepand cu ora 10:00, Borcea a discutat cu mai multi angajati ai clubului, printre care si Marian Albu, directorul general al echipei din Stefan cel Mare, Mircea Copaci, Ion Moldovan, Constantin Eftimescu, Constantin Danilescu, Cristi Tanase.
Declaratiile cu care este citat in presa consulul general al Romaniei la Torino, Iulia Buje (foto), ridica unele semne de intrebare si, ca urmare, orice clarificare este binevenita in acest caz, au declarat surse diplomatice.
Unirii - Piata Unirii - Piata Alba Iulia - dreapta, pe Bd. ... Burebista - Piata Alba Iulia - dreapta, pe Bd. ... Basarabia - Piata Alba Iulia - Piata Unirii - dreapta, pe Bd.
Lazareanu Razvan ) In investigatiile pe care le-am facut acum doua saptamani prin Transilvania, am ajuns si in Alba Iulia, locul Unirii de la 1600.
Iulia Darie, la baza informatician, a deschis de cativa ani, impreuna cu Maria Matei, Atelierul de Creatie Vestimentara MARULIA, situat pe Strada Ziduri intre Vii nr. ... De asemenea, Iulia Darie conduce si firma Il Textile.
In 2008, Iulia Fratila a disparut din atentia publicului. ... La ultima ecografie a iesit ca tumoarea s-a calcifiat si nu mai reprezinta un pericol, iar Iulia poate zambi din nou. ... Iulia Fratila nu a avut cancer, iar diagnosticul care i s-a pus atunci a fost de mastoza fibrochistica.
Iulia Popescu, specialist in ortodontie si ortopedie dento-faciala la clinica Art Implant sustine ca oamenii amana vizita la stomatolog, pentru ca nu cunosc problemele grave pe care li le poate provoca muscatura incorecta sau inghesuirea dentara. ... Iulia Popescu. ... Iulia Popescu. ... Iulia Popescu.
Cum se sarbatoreste Marea Unire la Alba Iulia : ... Carla Dinu) O parada spectaculoasa cu 600 de militari, transportoare blindate, tunuri, masini de lupta si autospeciale, va fi organizata de 1 Decembrie la Alba Iulia.
Iulia Bara Gaciu de la firma CASA GACIU participa in acest week-end la Food Revolution de la Gradina Verona.
Styling-ul manechinelor a fost realizat de Iulia Albu, aceasta reinterpretand tinutele purtate de cele 6 fashion icon-uri prezentate, styling realizat cu ajutorul brandurilor de lux regasite pe The Grand Avenue si nu numai.
Dintre acestia, 6 sunt nevazatori, ei fiind ajutati la plantare de personalitati publice precum maestrul George Mihaita, tenorul Vlad Mirita, sportivul Ionut "Pitbull" Atodiresei, instructorul international de Kangoo Jumps Diana Stirbu, criticul de moda Iulia Albu, omul de televiziune Diana Munteanu Niculescu si Alex Iordanescu, membru al trupei D-lema.
La 1 decembrie 1918, Adunarea Nationala de la Alba Iulia adopta Rezolutiunea care confintea unirea tuturor romanilor din Transilvania si Banat cu Romania, creandu-se astfel pentru prima data Ramania, asa cum o cunoastem noi astazi.
google-analytics.com