Cautare

621 de rezultate pentru "iulia albu biodent" (6.80 secunde)
Albu Ana - referent clasa a III-a, Tr 1 scrie pe declaratia de avere din 26 septembrie ca a incasat, din salarii, in 2007, 21.829 de lei, adica circa 1.800 de lei pe luna (a avut bani ca in 2006 sa contracteze un imprumut de 20.040 de lei de la Banca Romaneasca si altul de 115.000 de lei in 2007);
Diallo 8 autogol, Albu 90+2 penalty / Compagno 44, 47 penalty, Baeten 90+5 Rapid: Moldovan - Stahl, Dandea, Grigore, Morais - Albu, Sapunaru, Kait - Vojtus, Panoiu, Ilie; ... Mogosanu, Busu, Pop, Achim, Asamoah, Albu, Marquet, Ondaan, Cl.
Albu - Sidibe, Bauza, Van Durmen - Cl. ... Mogosanu, Paramatti, Busu, Pop, Marquet, Ondaan, Blidar, Albu, Compagno ANTRENOR: ... Albu, Kait, Carnat - R.
Imi amintesc si acum cat de uimita priveam lucrarile lor si tot ce era legat de aceasta meserie, fara sa stiu ca mai tarziu voi modela si eu, avand-o ca profesoara pe Iulia Onita. ... Dar profesorul care m-a descoperit a fost Albu Gheotghe, in primul an de liceu.
Albu 90 / Scarltache 66 Echipele de start: ... Albu - Baeten, G. ... Voda Alexandru (Alba Iulia ) Arbitru VAR: Cojocaru Adrian Viorel (Galati), Arbitru AVAR:
Pregatirile pentru manifestarile organizate la Alba Iulia cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei au inceput luni in Piata Tricolorului din municipiu.
Presedintele interimar al PD, Emil Boc, a declarat sambata la Alba Iulia ca acesta este obiectivul imediat in plan politic al PD.
Valerie Ciolos-Villemin, sotia premierului Dacian Ciolos, a sustinut un recital, joi, la Gala Micului Print de la Alba Iulia, unde a fost invitata de onoare.
- Cazul lui Sorin Botar de la Alba-Iulia care a fost impuscat, dupa arestare, intr-un schimb de focuri declansat ca urmare a cererii sale exprese de-a se deschide focul pentru reinstaurarea socialismului in Romania. ... Incepand din acea noapte s-au declansat in Alba-Iulia primele actiuni teroriste.
Drept dovada, declara Iulia Fratila, consilier al primarului comunei Valu lui Traian, stau inclusiv realizarile din ultima perioada, ca de exemplu finalizarea etapei I din proiectul de canalizare, prin transmiterea receptiei lucrarii la cancelaria primului ministru - intrucat, explica Iulia Fratila, este vorba despre o lucrare realizata cu fonduri obtinute pe ordonanta 7/2006, privind "instituirea Programului de dezvoltare a infrastructurii din spatiul rural".
Interpretii de muzica populara Nicolae Furdui Iancu si Ionut Fulea candideaza la alegerile locale din acest an, in judetul Alba, primul pentru postul de consilier local la Alba Iulia, din partea PNL, iar cel de-al doilea din partea PDL, pentru Consiliul Judetean.
Curtea Suprema Administrativa din Ucraina a acceptat sambata retragerea recursului depus de premierul Iulia Timosenko in vederea invalidarii rezultatului alegerilor prezidentiale, castigate de rivalul sau prorus Viktor Ianukovici.
UNPR s-ar putea lansa la Alba Iulia, de 1 Mai", pe care il puteti citi in continuare.
Augustin Zegrean, Petre Lazaroiu, Mircea Stefan Minea, Iulia Antoanella Motoc, Valentin Zoltan Puskas Jurnalul National informeaza:
Ca Presedinte al Romaniei, imi propun sa redescoperim impreuna ideea de unitate nationala, spunea in urma cu doua zile dl Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei, la Alba Iulia, cu prilejul festivitatilor dedicate Zilei Nationale, preluand mesajul central al campaniei prezidentiale a lui Victor Ponta.
Desi s-au vehiculat multe nume care ar fi interesate sa cumpere CET II Oradea, cea mai doritoare a ramas totusi MA&D Power Engineering SPA din Alba-Iulia, care a participat doar de ochii lumii la una din licitatii, dar fara a indeplini toate conditiile impuse de lege.
Alina Avadanei este o tanara de 17 ani, eleva in clasa a XI-a, la Colegiul National "Iulia Hasdeu", care si-a facut recent debutul literar la Cenaclul din orasul Galati. ... Alina Avadanei scrie si la revista "Idealuri" editata de Colegiul National "Iulia Hasdeu".
Mihai castiga fara drept de apel si la 1 noiembrei 1599 intra triumfator in Alba-Iulia, in timp ce ghinionistul Andrei Batory este prins si ucis de secui pe cand incerca sa treaca in Moldova.
Iulia Darie, la baza informatician, a deschis de cativa ani, impreuna cu Maria Matei, Atelierul de Creatie Vestimentara MARULIA, situat pe Strada Ziduri intre Vii nr. ... De asemenea, Iulia Darie conduce si firma Il Textile.
In cadrul targului produselor traditionale si naturale, produse in ferme si gospodarii taranesti din Piata Amzei, Iulia Corau, patroana pensiunii Ancuta, se ocupa de standul Sarmale ca in Maramures.
google-analytics.com