Cautare

348 de rezultate pentru "israel" (4.12 secunde)
600 de euro in Tara Sfanta In ceea ce priveste oferta externa, Daniel Vasilescu ne-a spus ca romanii au ramas fideli destinatiilor din Grecia, Egipt, Israel, Spania si Italia.
"Foarte multi investitori straini, in special din Israel, Grecia, Turcia, Austria si Italia au inceput sa se intereseze de firmele de taximetrie, in special in Bucuresti, si solicita informatii despre acestea", afirma oficialii CNTR.
"Rusia vrea sa vanda gaze catre Grecia, Italia, Israel si altora prin intermediul Nabucco", a afirmat un alt oficial. Reuters comenteaza si faptul ca Turcia doreste sa beneficieze de drept de veto in ceea ce priveste includerea de noi parteneri in proiectul Nabucco.
Acestor companii li s-ar mai adauga un consortiu de firme, format din Serviciile Comerciale Romane, Telemania Israel si Konkar Electroindustr Croatia.
Romaero ar putea furniza in urmatorii ani componente in valoare de circa 50 de milioane de dolari producatorului israelian de avioane de pasageri de mici dimensiuni Israel Aircraft Industries (IAI), au declarat ieri reprezentantii companiei.
Printre acestea se numara, Siemens, Bombardier, DAB, A-TEC Industries AG, Horvath Holding Investment Co. Inc., Mitilineos, Alstom, Serviciile Comerciale Romane, Telemania Israel, Konkar Electroindustr Croatia, General Electric si General Motors.
Potrivit lui Valceanu, cei mai apropiati de activitatea societatii craiovene ar fi suedezii de la SAAB, care, in plus, ar fi mai seriosi decat americanii sau Israel Aircraft Industries (IAI), alta companie interesata de preluarea AVIOANE Craiova.
Printre cei interesati pana acum de preluarea AVIOANE Craiova se numara Israel Aircraft Industries (IAI), firma suedeza SAAB si italienii de la FINEMECANICA.
De asemenea, activeaza in Romania Austrian Airlines din Austria, Cimber Air din Danemarca, El Al Airlines din Israel, CSA din Republica Ceha, LOT din Polonia, Air France din Franta si compania olandeza KLM.
Cu toate ca doar doua firme si-au anuntat intentia serioasa sa preia societatea, de AVIOANE Craiova au mai fost pana acum interesate Israel Aircraft Industries (IAI) si italienii de la FINEMECANICA.
Bank Leumi le-Israel are o experienta de peste 100 de ani in sistemul financiar bancar, detinind o retea intenationala de peste 300 de sucursale in cele mai importante centre economico-financiare ale lumii, iar din luna august este prezenta si in Romania cu 32 de unitati.
Reprezentantul MAI a subliniat importanta implicarii unor investitori privati in acest program, fie pentru achizitionarea unor termocentrale, fie pentru concesionarea anumitor portiuni din sistemul de termoficare si a anuntat ca se poarta deja negocieri cu companii importante din tari precum Suedia, Rusia, Italia, Israel, Japonia sau Germania pentru a semna parteneriate in vederea finantarii.
In afara de societatile mentionate, interesate de privatizarea AVIOANE Craiova au mai fost Israel Aircraft Industries (IAI) si italienii de la FINEMECANICA.
Astfel de acorduri au fost finalzate cu state precum Moldova, Turcia, Coreea, Mexic, China, Vietnam, Tunisia, Israel, Egipt, Rusia. Cu alti parteneri ca India, Georgia, Singapore sau Argentina au fost initiate negocieri.
Din aceasta categorie fac parte tari indepartate geografic de Romania, precum Afganistan, Argentina, Australia, China, Cuba sau Japonia si Israel.
AVIOANE a fost curtata în ultimul timp de Israel Aircraft Industries (IAI), SAAB- Suedia si americanii de la Bell Helicopters, însa nimeni nu a venit cu o oferta concreta.
Investitorii straini, cum ar fi Israel Aircraft Industries, SAAB Suedia sau Bell Helicopters, au fost un vis frumos pentru oficialii de la societatea craioveana.Singura oferta de privatizare pentru AVIOANE Craiova a sosit ieri, la expirarea termenului- limita de depunere a ofertelor din partea investitorilor interesati sa preia societatea de la stat.Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), cea care detine pachetul majoritar de 80,9% din actiunile firmei, a anuntat miercuri ca intentia vine din partea consortiului format din AEROFINA SA Bucuresti, A5 INVEST SRL Caransebes, A2 IMPEX SRL Ploiesti si UZUC SA Ploiesti.
AVIOANE a fost curtata în ultimul timp de Israel Aircraft Industries (IAI), SAAB- Suedia si americanii de la Bell Helicopters, însa nimeni nu a venit cu o oferta concreta.
Pe langa turistii romani, la Petrolul sunt asteptati in acest sezon estival si turisti straini, din tari precum Rusia, Republica Moldova, Israel si Germania.
Acesta a mentionat ca, potrivit estimarilor, in afara tarii lucreaza 100.000 de constructori, iar cei mai multi dintre acesti, in Israel, Germania, Spania si Italia.
google-analytics.com