Cautare

348 de rezultate pentru "israel" (4.36 secunde)
In noiembrie 2000, intra din nou in atentia politiei israeliene, ca urmare a delictului de a fi introdus clandestin muncitori romani in Israel, declarati turisti.
Hezbollah a lansat aseara un nou atac cu rachete asupra Israelului. De aceasta data a fost vizat orasul port Haifa, unde o persoana a fost ucisa si peste 20 au fost ranite.
Si e raspandit din Chile pana in Argentina si din Africa de Sud pana in Grecia si Israel. Cand vine producatorul asta cu struguri de masa in Piata Centrala, e coada la el cum era la peste pe vremuri.
Pe fondul conflictului dintre Israel si Liban, pretul petrolului a crescut, in ultima saptamana atingand valori record de 78 de dolari pe baril.
Astfel, importante capitaluri investite sau care urmeaza a fi cheltuite in urmatorii 5-7 ani pentru realizarea unor proiecte imobiliare amplasate pe teritoriul romanesc apartin unor investitori din state cu economii dintre cele mai puternice la nivel mondial precum Israel, Italia, SUA, Belgia, Australia, Germania, dar si din alte tari de unde putini s-ar fi asteptat sa vina intreprinzatori interesati sa-si cheltuiasca banii pentru dezvoltarea sectorului imobiliar mioritic, cum ar fi Lituania, Turcia, India sau China.
in Israel si Autoritatea Nationala Palestiniana.
SUA, Canada, Columbia, Islanda, Norvegia, Finlanda, Marea Britanie, Republica Irlanda, Spania, Franta, Olanda, Italia, Turcia, Romania, Ungaria, Cehia, Polonia, Lituania, Letonia, Uzbekistan, Israel, Taiwan si Coreea de Sud.
Fostul consilier al lui Vadim ar avea antecedente in astfel de practici, Nati Meir fiind condamnat penal in Israel pentru escrocherii financiare.
- Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Israel, Iordania si Egipt - Bagaje: bagajul de cala (1 buc.) max.
Spania, Ungaria, Franta, tarile de limba germana (Germania, Austria, Elvetia), Polonia, Cehia si Israel. Salonul de Carte Bookfest are editii locale in Timisoara, Cluj-Napoca, Tirgu Mures, Iasi, Brasov si o alta editie internationala la Chisinau.
Dupa declaratiile lui Balducci, luari de atitude pozitive cu privire la acest subiect au avut si Dalai Lama (pentru budismul tibetan), mai multi rabini evrei in Israel si, in 2001, autoritati musulmane din Turcia.
- Romania este cel mai mare aliat al SUA intr-un spatiu de 2.400 km, intre Polonia si Israel. Este singura putere din zona care are marimea, potentialul latent si credibilitatea necesare pentru a proiecta stabilitate in sud-estul Europei.
In zilele urmatoare as privi atent la evolutia relatiilor Turciei cu Statele Unite ale Americii si, as mai privi intr-o directie: Trilaterala Rusia-Turcia-Israel. Sursa: qmagazine.ro
Dar, un Israel puternic este acceptabil, fiindca acesta are numai dusmani in jur, dintre care multi sunt si dusmanii Turciei, si in plus Israelul are resurse energetice si este copilul rasfatat al Occidentului, mai cu seama al SUA.
Gili Schechter si Hannan Sabat, din Israel au comentat intr-un articol o fotografie facuta de Catalina Borta, reprezentand o fresca din Biserica Manastirii din Sighisoara, aflata nu departe de Turnul cu Ceas.
In 1997, sub patronajul Federatiei Mondiale a Oamenilor de Stiinta este organizata in Italia la Erice o Scoala internationala de cosmologie si gravitatie in care fizicieni din Germania, India, Italia, Statele Unite, Rusia, Israel si China prezinta ultimile dezvoltari ale teoriilor ce incearca sa includa gravitatia intr-un model cuantic, spinul si miscarea de torsiune fiind actorii principali ai acestora.
Presedintele a explicat ca problema conflictului dintre Israel si Hezbollah a fost discutata la cel mai inalt nivel, intrucat sunt multi cetateni romani in zona, afirmand totodata ca tara noastra recunoaste dreptul Israelului la propria securitate.
Potrivit directorului Valceanu, de uzina mai sunt interesati suedezii de la SAAB si Israel Aircraft Industries (IAI). Americani, francezi si chinezi lupta pentru DAEWOO Mai multe companii internationale se lupta si pentru DAEWOO Craiova.
Noua natiuni au cumparat o versiune a sistemului de aparare aeriana Patriot, care a intrat in productie in 1980 - Arabia Saudita, Kuweit, Japonia, Taiwan, Grecia, Germania, Olanda, Israel si Spania.
Tarile membre UE au convenit sa asigure mai mult de jumatate din efectivele totale de 15.000 de militari ale fortei ONU care va asigura aplicarea armistitiului dintre Israel si gruparea Hezbollah.
google-analytics.com