Cautare

59302 de rezultate pentru "isj satu mare posturi propuse pentru restrangere" (4.99 secunde)
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
- Liderii UDMR au mai nou mai mare crezare la Bucuresti decat reprezentantii romanilor din Transilvania.
Unele zone din Romania, printre care Satu Mare, Arad, Timisoara, Ploiesti si Cugir, sunt "inchise" pentru investitori din lipsa fortei de munca si a terenurilor disponibile, potrivit reprezentantilor Agentiei Romane pentru Investitii Straine (ARIS).
Comisarii Garzii Financiare Bihor au depistat ca, in ultima perioada, majoritatea bauturilor alcoolice netimbrate sau cu timbre false provin din judetele Maramures si Satu Mare. ... Cum ritmicitatea transporturilor este destul de mare, nici nu este nevoie ca un comerciant sa puna in vanzare cantitati mari de astfel de produse.
Dupa cum stiti, nu sunt un mare admirator al FMI care vine de multe ori cu solutii aplicate in tarile lumii a treia. ... Actualul Guvern a preferat aceasta solutie pentru simplul fapt ca doreau sa dea romanilor imaginea unui tap ispasitor.
Alte sute de oameni au ajuns la rand dupa cateva ore, in incercarea de a prinde un loc din cele 500 de posturi de la Ford. ... Unii au venit pentru prima data, cu CV-urile in mana. ... Aplic pentru un post de operator de baza.
Conducerea PD l-a votat in unanimitate pe acesta pentru un post de secretar de stat la Mediu, insa el a refuzat.
Bugetul alocat de Primaria municipiului Satu Mare pentru organizarea editiei din acest an a Zilelor Orasului Satu Mare, va fi supus aprobarii consilierilor locali sub forma unui proiect de hotarire ce va fi dezbatut in sedinta de joi.
Consiliul Judetean al PSD Satu Mare care s-a intrunit ieri pentru a-si alege cei 11 vicepresedinti a luat o intorsatura neasteptata dupa ce prim-vicepresedintele ales joi, Ioan Tou, a anuntat ca demisioneaza din functie si dupa ce alti sase din fostii vicepresedinti au anuntat ca renunta sa mai faca echipa cu actualul presedinte Gheorghe Ciocan si nu mai candideaza.
Modul in care acestia au folosit fondurile publice arata o risipa greu de crezut pentru o institutie insarcinata cu supravegherea averilor politicienilor si functionarilor publici.
In cadrul unei conferinte de presa, ieri, la sediul din Satu Mare al Parchetului National Anticoruptie, seful PNA Satu Mare, Tiberiu Sigartau, si procurorul Marius Iancu au prezentat rezultatele finale ale cercetarilor efectuate in cazul afacerii ilegale cu vize SUA desfasurata de presedintele asociatiei non-profit Camera de comert romano-americana Portland - Oregon, Iosif (Joseph) Kovacs, trimis in judecata pentru trafic de influenta si inselaciune si Sos Rolland, anchetat si trimis in judecata in acelasi dosar pentru complicitate la trafic de influenta si fals in inscrisuri sub semnatura privata.
in perioada 1999-2000, sotii Mircea si Liliana Maior din Tasnad au beneficiat de patru restituiri ilegale de TVA, in valoare totala de 412 milioane lei, aprobate de catre DGFP Satu Mare.
Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat ieri ca il va sprijini pe Cristian Diaconescu pentru functia de presedinte al PSD, urmand sa candideze el daca Diaconescu nu o va face, informeaza www.mediafax.ro.
Desi Primaria a cheltuit peste un miliard de lei pentru betonarea Pietei de Vechituri, cind ploua baltile sint la tot pasul, iar comerciantii sint nevoiti sa vinda din mijlocul baltilor.
Inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor au desfasurat, in perioada 23 februarie-10 martie, o actiune de control tematic cu privire la respectarea prevederilor legale la comercializarea produselor cosmetice.
Noua companii si consortii au depus oferte pentru reabilitarea DN 79 (Arad-Oradea) si DN 19 (Oradea-Satu Mare), potrivit datelor remise de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
Magda Marincovici 17 spitale vor fi dotate cu agiografe de ultima generatie pentru patologia cardiovasculara si tumorala de care vor beneficia, gratuit, cel putin 1.700 de pacienti in cadrul unui proiect european, a anuntat prof.
Prefectul Radu Bud este nemultumit de raportul Directiei Judetene pentru Protectia Copilului Satu Mare in cazul crimei din satul Sai.
Senatorul Valer Marian, vicepresedinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterae coruptiei si petitii a Senatului Romaniei, a depus la Comisia parlamentara de supraveghere a activitatii SRI o sesizare, in care cere acestei Comisii sa faca lumina in cele cateva episoade in care senatorul a fost, dupa cum declara domnia sa, filat, intimidat, si amenintat, iar colaboratorii sai din Satu Mare, interceptati si urmariti.
"Nu confundati simpatia fata de Stolojan cu dragostea fata de fuziunea cu PD, pentru ca aici lucrurile se despart. Poti sa ai simpatii pentru Stolojan, nu e o problema.
google-analytics.com