Cautare

411 de rezultate pentru "iorga roxana" (2.90 secunde)
Recent, in Afi Palace Cotroceni a avut loc evenimentul MOA la care au participat Dana Savuica, Roxana Iliescu, Madalina Ulmeanu - Director General MOA si Olivier Bagdassarian - Director International MOA. Roxana Iliescu si Dana Savuica s-au aratat extrem de entuziaste la vederea accesoriilor din magazinul MOA.
Sotii Roxana si Mihail Focsa de la firma SC Focsa Son participa la targul de Craciun de la Sala Dalles cu ceva surprinzator: ... Am vandut din toate modelele de veioze, pentru ca fiecare om care vine la aceasta expozitie alege ce ii place", ne-a spus Roxana Focsa.
Nico, Annes si Julia Jianu au fost provocate de catre prezentatoarea evenimentului, Roxana Iliescu, sa gateasca pentru cei prezenti o selectie exclusivista de preparate traditionale. ... Nico a cantat la vioara, Dana Savuica la acordeon si Roxana Iliescu la nai!
Acesta a fost prezent impreuna cu sotia sa, Roxana, la targul Traditii si flori de sarbatori organizat de Creart in Parcul Cismigiu. ... creeaza atat haine pentru femei, cat si pentru barbati, alaturi de sotia sa, Roxana, profesoara de religie la Liceul Chiritescu.
Sotii Ioan Silviu si Roxana Batariuc fac arta pentru suflet. ... Acesta este profesor de religie la Liceul Tudor Vladimirescu, iar sotia sa, Roxana, este profesoara de religie la Liceul Chiritescu.
Roxana Iliescu a participat recent la conferinta sustinuta de binecunoscuta realizatoare Simona Dragomir, pe tema "Traieste Sanatos cu Simona" cu tema "Copii sanatosi, parinti isteti", ce a avutloc la restaurantul Zucchero din Capitala.
Roxana Boghian Elena (cunoscuta pe facebook si sub numele de Shimmaya) a fost una din victimele Colectiv. Pasionata de fotografia de concert dar si de fashion, Roxana era o fire vesela, mereu optimista si sociabila.
Roxana Blenche face primele declaratii de cand a devenit mamica. Chef Roxana ne spune cum i-a ales numele fetitei, dar si cum i s-a schimbat viata de cand a venit cea mica pe lume.
Nicolae Iorga: ... Interpelat in Parlament, marele savant Iorga, care i-a reprosat, ca - ce sa invat eu de la un inginer?
Ileana Cazan, cercetator stiințific I, director adjunct al Institutului de Istorie "Nicolae Iorga" al Academiei Romane; ... Alexandru Mamina cercetator stiințțific, institutul de Istorie ' Nicolae Iorga ' al Academiei Romane, Bucuresti;
* Narcisa Iorga: ... * Narcisa Iorga: Va amintesc ca in iunie 2010 am solicitat intreruperea emisiei Antena 1, pentru sanctiuni repetate. Ce s-a intamplat dupa aceea?
- Generalul Contantin Stefanescu â€"Amza - ministru de razboi in guvernul Iorga (1931-1932) - Generalul Constantin Pantazi, ultimul ministru de razboi al Romaniei dinainte de comunisti(pana in 23 aug 1944) - Generalul Virgil Badulescu fondatorul celebrelor Batalioane de Vanatori de munte - Academicianul Dan Mateescu-somitate in materie de constructii civile.
Toate obiectele sunt unicat, ne-a spus Dragos Iorga de la Black Libra. Cea care creeaza aceste obiecte minunate din flori si rasina este Rodica Libra.
Sacul pentru dejectii, obligatoriu Caii si alti tragatori de carute vor putea fi manati, dar numai daca sunt inzestrati cu dispozitiv de retentie a dejectiilor, doar pana la strazile Nicolae Iorga, Fratii Golesti, Gen. ... Spaniei, Petre Ispirescu si Nicolae Iorga (Est);
Presedintele organizatiei PRM Suceava, Gheorghe Acatrinei, a declarat ca a demarat campania de strangere de semnaturi in vederea initierii procedurii de invalidare a mandatului de parlamentar de Suceava al Leonidei Lari Iorga.
Pe de alta parte, colegul sau de partid senatorul Nicolae Iorga crede ca problema nu este a Senatului, ci a Camerei Deputatilor. ... Iorga a declarat ca va sustine proiectul de peisagistica propus de democrat, considerand ca "terenul din fata Senatului este un dezastru".
Seful statului sustine ca va incerca sa convinga Guvernul si celelalte institutii ale Executivului sa puna toata cercetarea perioadei contemporane sub prestigiosul nume al Institutului "Nicolae Iorga".
Sefa Biroului de presa al PD-L, Narcisa Iorga, a fost propusa de presedintele Traian Basescu in functia de membru titular in Consiliul National al Audiovizualului (CNA), iar jurnalista Elena Dinu este propunerea sefului statului pentru postul de membru supleant in CNA.
Totuti, potrivit Narcisei Iorga, noul membru al CNA, prin difuzarea spotului la crema Garnier, Luminita Anghel ar beneficia de mai mult spatiu pe TV si radio decat ceilalti candidati la campania electorala.
Carutelor le era interzisa circulatia doar in zona A a municipiului, adica in spatiul delimitat la vest de strazile Pascani, Maria Tanase, Brestei, Campia Islaz, Petuniilor, Pictor Iscovescu, Bucovat, Soimului si bulevardul 1 Mai, la sud de strazile Tabaci, Anul 1848, General Magheru si bulevardul Gheorghe Chitu, la est de strazile Spaniei, Petre Ispirescu si Nicolae Iorga, iar la nord de strazile Fratii Golesti, Nicolae Iorga, General Constantin Cernatescu, General Argetoianu, Lamaitei, Doljului, Opanez si George Enescu.
google-analytics.com