Cautare

411 de rezultate pentru "iorga roxana" (2.60 secunde)
Pentru ca stie care sunt problemele cu care se confrunta zilnic viitoarele mamici si va fi mama unui nou suflet frumos pentru a treia oara, Roxana Gabor - Iliescu, jurnalista, om de televiziune si graviduta in luna a saptea, va impartasi si sprijini viitoarele mamici astfel incat cele noua luni de sarcina, dar si primele luni ale maternitatii sa fie un vis frumos si implinit.
faptul ca Ion Anghel, consilierul PRM, nu ar mai fi membru de partid si ca atare nici ales local, trecerea oficiala a lui Vasile Iorga la PD-L, prin care si-ar fi pierdut calitatea de consilier local, precum si demisia sa din Consiliul Local.
Potrivit presedintelui DMHI, Vasile Iorga, toata aceasta situatie nu reprezinta o infractiune flagranta, fiind vorba, pe de-o parte, de o neintelegere, dar si de o neglijenta a responsabililor de IT din cadrul companiei, pe de alta parte.
Mihai David, Petre Ninosu, Ion Predescu, Iulian Dumitru Popescu, Roxana Bichel, Gheorghe Leonard Cazan, Romica Tomescu, Cristian Colteanu, Andrei Popescu, Dan Jurcan etc. ... Una dintre aceste aparitii este cea a "celebrei" Roxana Bichel, implicata in scandalul Zambaccian.
Invitata la ”Acces Direct”, emisiune prezentata de Simona Gherghe la Antena 1, Roxana Iliescu a recunoscut ca va fi din nou mamica. ... Roxana este insarcinata! ... Roxana Iliescu s-a casatorit in vara anului 2014 cu Paul Gabor despre care spune ca este barbatul visurilor ei.
Roxana Iordache publica pe blogul personal articolul intitulat ANTENA 3 CUMPARA PROFESIONISTI SI-I NEUTRALIZEAZA, in care face cateva observatii despre profesionalismul jurnalistilor de la Antena 3. ... Roxana Iordache nu crede o iota din "conflictul" Ghita-Vantu, la fel cum nu crede o iota din "razboiul" Basescu-Blaga.
Colaborarea dintre Roxana Nemes si cantaretul cipriot de culoare Admiral C4C este una de succes.
Ioan Silviu Batariuc este prezent impreuna cu sotia sa, Roxana, la targul Traditii si flori de sarbatori organizat zilele acestea in Parcul Cismigiu. Acesta este profesor de religie la Liceul Tudor Vladimirescu, iar sotia sa, Roxana, este profesoara de religie la Liceul Chiritescu.
Dar si cu obiecte din lemn pictate cu motive naive de sotia mea, Roxana.
Roxana Iliescu ne-a transmis un comunicat de presa intitulat "Israel Buium aduce show-ul din Las Vegas in Bucuresti!", pe care il puteti citi in continuare. ... Roxana Iliescu: ... In Romania, ambasadoarea lui Israel Buium este insasi Roxana Iliescu, cunoscuta pentru afinitatea pe care o are fata de acest univers.
Din cate se pare, cap de lista va fi nimeni altul decat Vasile Iorga, vicepresedinte al DMHI. ... Una dintre acestea este Vasile Iorga, proaspat membru al PNL; ... Iorga considera ca este normal ca cel mai mare agent economic al Mangaliei sa aiba un reprezentant in conducerea orasului.
Dintre acestia, si liberalul Vasile Iorga, care si-a manifestat intentia de a trece la PD-L.
El a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca in acest fel s-ar putea stinge discutiile iscate de amplasarea langa statuie a placutei cu citatul din Nicolae Iorga.
Lasand gluma la o parte, o doamna din sfera lui Traian Basescu, doamna Narcisa Iorga, fosta sefa a biroului de presa al PDL, ca membru CNA ne articula cu tot felul de amenzi si sanctiuni.
Conflictul Moraru-Badea, un fel de Nicolae Iorga - Zelea Codreanu (Autor: ... Asta i-a scris Corneliu Zelea Codreanu lui Nicolae Iorga. ... Iorga se afla, politic vorbind, in tabara unui lider care trecea de la monarhia constitutionala la dictatura personala.
Bolnav de cancer la plamani, Leo Iorga a fost diagnosticat si cu tumora pe creier. ... In urma cu trei ani, Leo Iorga (49 de ani), solist al trupei Compact in perioada 1988-1996, primea o veste teribila de la medici, fiind diagnosticat cu cancer pulmonar.
Potrivit ziuadeconstanta.ro, acesta este Gheorghe Deli-Iorga. ... Se pare ca Gheorghe Deli-Iorga a mers la sotii Garoafa pentru a sta de vorba cu ei, dupa ce fata lor, Gabriela Mitu, se certase cu sotul sau.
Roxana Paturca. ... - Roxana Paturca participa la multe evenimente desfasurate atat in municipiul Calarasi, cat si in comunele din judet. Roxana Paturca:
Atleta a mai obtinut doua medalii la Campionatul National desfasurat weekendul trecut, argint cu echipa de stafeta de la CS Universitatea, alaturi de colegele sale Roxana Ene, Florina Pierdevara si Luminita Achim, si bronz la 800 m.
Roxana Iliescu "Sa nu uitam sa fim femei frumoase!" Fiind in asentimentul Monicai, Roxana Iliescu a tinut sa adauge:" Eu cred ca nu trebuie sa uitam sa fim femei si sa ne simtim bine cu noi, chiar daca suntem mame.
google-analytics.com