Realitatea.net informeaza: Astazi bilantul tragic al persoanelor decedate in urma incendiului din Colectiv a ajuns la 62. Tanara care a incetat din viata era internata la Spitalul de Arsi din Capitala si se afla in stare critica, intubata, de mai multa vreme. Aceasta avea arsuri pe 30% din suprafata corpului, precum si arsuri ale cailor respiratorii.
Roxana Boghian Elena (cunoscuta pe facebook si sub numele de Shimmaya) a fost una din victimele Colectiv. Pasionata de fotografia de concert dar si de fashion, Roxana era o fire vesela, mereu optimista si sociabila.
In spitalele din Romania mai sunt internati 18 pacienti, dinrte care trei sunt in stare critica - doi la Spitalul Floreasca si unul la Institutul C.C. Iliescu. In strainaatate mai sunt internati 21 de pacienti.

Cel mai dramatic caz din ultimii ani din Romania

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri, 30 octombrie, in jurul orei 23, in clubul Colectiv din Capitala. Peste 140 de oameni au suferit arsuri grave, iar 27 au fost gasiti fara suflare la fata locului. Ranitii au fost transportati la mai multe spitale din Capitala si, ulterior, unii dintre ei au ajuns la spitale din strainatate.
Incendiul a izbucnit de la materialele pirotehnice pregatite pentru show-ul trupei Goodbye to Gravity. Flacarile de la artificii au cuprins un stalp din club si s-au extins cu repeziciune.