Cautare

114 de rezultate pentru "iob fundeni" (2.80 secunde)
Dupa o perioada cu evolutie favorabila, Rebeca, fetita care a suferit un transplant de ficat, din cauza unei boli rare la ficat, la Institutul Clinic Fundeni a murit astazi.
Cel mai mare spital de oncologie din tara, Institul Clinic Fundeni, ramane fara apa calda pentru cel putin o saptamana.
Un incendiu a avut loc la Institutul Fundeni din Capitala. Flacarile au izbucnit intr-un laborator aflat la etajul patru al spitalului.
Pentru ca, daca se va dovedi ca medicii spitalului Fundeni implicati in operatie, nu au respectat procedurile de rigoare, nu s-au interesat de situatia la zi a starii de sanatate a Patriarhului Teoctist, atunci ei trebuie amendati exemplar.
Podul Fundeni, la un pas de prabusire | Nu a fost reparat niciodata de la inaugurarea de acum 43 de ani
- Da, asa este, am cantat in scolile din Iasi, la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, la spitalul Budimex din Bucuresti si la Spitalul Fundeni din Bucuresti. La Fundeni am cantat pentru copiii bolnavi de cancer, care m-au impresionat.
Fundeni, dinspre Pod Fundeni catre Sos. Colentina. Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 231, a surprins si accidentat pe R.
Spitalului Clinic de Urgenta Bucuresti (Floreasca) a cumparat reactivi in valoare de 23.868.592 de lei (fara TVA), iar Institutul Clinic Fundeni a atribuit Clamari Trading un contract in valoare de 8.664.105 lei.
Pe de alta parte, societatii i-au fost atribuite o serie de lucrari in zona localitatii Fundeni, iar pentru refacerea infrastructurii din zona Namoloasa contractul a fost atribuit unei alte societati, cu toate ca distanta dintre cele doua localitati este foarte mica, iar lucrarile ar fi putut fi facute tot de “Drumuri si Poduri”.
Potrivit Inpolitics, Adrian Ursu a fost transportat de urgenta la spitalul Fundeni, din Bucuresti, unde, in urma investigatiilor medicale s-a decis efectuarea unei interventii chirurgicale soldate cu implantarea a doua stenturi.
Dar medicii de la Spitalul Fundeni nu au fost capabili sa explice ce anume putuse provoca un soc atat de puternic incat sa declanseze o pareza la o fetita de 10 ani.
Si la Fundeni cred ca vom avea o lista comuna PNL-PD”. Parlamentarul a mai aratat si ca stie cum ar trebui sa fie constituite listele comune in asa fel incit sa nu existe nemultumiti.
Inainte de alegeri au primit in PSD cativa primari aducatori de voturi, Chirica (Tamadau), Cartusanu ( Fundeni), Grigore (Sohatu) etc., care s-a vazut ca au adus un plus de voturi la cosul partidului.
Inspectorii DADR au fost nevoiti sa retraga licentele societatilor Mycelium SRL Tg. Bujor, Patermalex SRL Vanatori, SC Epi SRL Fundeni si GohorPan pentru incalcarea prevederilor OG nr. 42/1995.
Fundeni si Pantelimon), sector 2, in spate la Penny Market XXL. Pe pagina de web a ansamblului www.atlantisresidence.ropot fi fi vizionate apartamentele.
Acestea sunt Raul Doamnei - Brancusi - Valea Ialomitei -Romancierilor - Parc Drumul Taberei - Drumul Taberei - Favorit - Orizont -Academia Militara - Hasdeu - Cismigiu - Universitate - CA Rosetti - Armeneasca - Mosilor - Piata Iancului - Vatra Luminoasa - Stadionul National - Delfinului - Morarilor - Spitalul Fundeni - Granitul - Pantelimon.
Pe sensul spre Soseaua Fundeni, autobuzele liniei 282 vor circula pe traseul de baza intre Gara Basarab si Piata Garii de Nord, apoi pe un traseu modificat pe Calea Grivitei, str.
Fundeni, Dragonul Rosu, Metro Colentina) - Voluntari. Gabriel Berca, Cristian Petrescu, Alexandru Nazare, Stelian Fuia, Catalin Baba, Razvan Mustea, Claudia Boghicevici, Bogdan Dragoi si Lucian Bode sunt propunerile PDL pentru ministri in Cabinetul Ungureanu.
Astfel, toate apartamentele proiectului rezidential Dream Residence se vand cu mobila de la Mobexpert, Fundeni Residence ofera apartamente de 3 camere cu 77 000 de euro cu loc de parcare inclus in pret.
la Fundeni, Vasilati si in orasul Budesti, toate cele 3 localitati aflate in judetul Calarasi Proiectul include amenajarea raului Dambovita si a raului Arges.
google-analytics.com