Cautare

114 de rezultate pentru "iob fundeni" (2.65 secunde)
Cel mai mic pret din targ se regaseste la o garsoniera in zona Fundeni vanduta de New City Residence:
Aurelia facea practica la spitalul Fundeni si a plecat ca voluntar impreuna cu o echipa de transplant la Oradea, pentru recoltarea unui ficat.
E adevarat, avusese cancer si facuse o dubla mastectomie, avea ciroza si facea tratament periodic la Fundeni, avea diabet, dar tinea regim si totul parea sa mearga spre bine.
Problemele Michaelei de la ficat sunt atat de grave, incat medicii care o au in grija la Spitalul Fundeni se asteapta la ce este mai rau.
Pentru contributia remarcabila la intarirea legaturilor intre diaspora romaneasca si centrele de cercetare din tara, un exemplu elocvent fiind colaborarea dintre profesorul roman Victor Velculescu, cercetator la Johns Hopkins University, si Centrul de Chirurgie Generala si Transplant Hepatic Fundeni, dar si pentru contributia de a organiza un eveniment medical de referinta la Bucuresti, Jurnalul National ii confera profesorului doctor Irinel Popescu titlul de "Omul zilei".
In trecut, ca si implicare in comunitate, a sustinut un proiect de Art Terapie in cadrul Institutului Clinic Fundeni, avand experienta unui rezidentiat clinic la Spitalul de Psihiatrie Alexandru Obregia, insa de aceasta data la bolnavii diagnosticati cu leucemie, cu extindere spre sustinerea unor cazuri si campanii umanitare.
Irinel Popescu, presedintele Academiei de Stiinte Medicale, coordonatorul Centrului de Chirurgie Generala si Transplant Hepatic Fundeni. Cu certitudine tocmai aceste performantele inregistrate in acest an au determinat autoritatile sa sprijine activitatea de transplant.
Liana Gheorghe, sef de sectie la Institutul Clinic Fundeni, 633.080 romani sunt infectati cronic cu VHC. In tara noastra, anual, sunt diagnosticati cu VHC aproximativ 7.500 - 8.000 de pacienti.
Transplantul hepatic urma sa fie efectuat la Institutul Fundeni din Bucuresti, de catre profesorul Irinel Popescu. Dupa efectuarea prelevarii, ficatul urma sa fie adus in aceeasi seara la Bucuresti in vederea efectuarii operatiei de transplant.
Este medic specialist chirurgie generala din octombrie 2006 si lucreaza la Institutul Clinic Fundeni, in Laboratorul de Cercetare Chirurgie.
• La bord se aflau patru medici - Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Catalin Pivniceru de la Spitalul "Sf.
Aurelia Ion, in varsta de 23 de ani, era medic rezident in anul V la Institutul Medico-Militar din Bucuresti si efectua un stagiu de pregatire la Spitalul Fundeni.
Aurelia Ion avea 23 de ani, era ofiter-student in anul V la Institutul Medico-Militar din Bucuresti si facea un stagiu de pregatire la Spitalul Fundeni, a informat Ministerul Apararii Nationale (MApN).
Omul zilei - Radu Zamfir Medic chirurg, Spitalul Fundeni Supravietuitor al accidentului aviatic din Apuseni, in urma caruia si-au pierdut viata doi oameni, medicul Radu Zamfir a fost cel care a anuntat telefonic la numarul de urgenta 112 faptul ca avionul a aterizat fortat.
In urma accidentului au fost raniti copilotul Razvan Petrescu si patru medici - Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Catalin Pivniceru de la Spitalul "Sf.
Liana Gheorghe, sef de sectie in cadrul Centrului de Boli Digestive si Transplant Hepatic al Institutului Fundeni, avertizeaza ca, in prezent, "asistam la inceputul unei noi ere in terapia hepatitei C, cea a terapiei orale, care nu mai presupune utilizarea interferonului".
La Institutul Clinic Fundeni, in Centrul de hematologie si transplant medular, coordonat de prof. dr. Daniel Coriu, exista specialisti si laboratoare pentru depistarea precoce a bolii.
Adriana Colita, de la Clinica de Hematologie a Institutului Clinic Fundeni. Este o premiera si in privinta parteneriatului dintre o banca ce furnizeaza celule stem prelevate si criogenate pentru clientii sai , eliberate in vederea utilizarii lor pentru tratamentul donatorilor.
La sesiunea de onco-genomica din cadrul Simpozionului " Academician Nicolae Cajal" vor participa si specialisti din Singapore care impreuna cu un grup de cercetatori de la Centrul de Chirurgie Generala si Transplant Hepatic Fundeni, coordonat de acad.
Liana Gheorghe, sef de sectie la Intitutul Clinic Fundeni. Anual, in Europa sunt inregistrate aproximativ un milion de decese din cauza acestor infectii hepatice.
google-analytics.com