Cautare

114 de rezultate pentru "iob fundeni" (3.95 secunde)
Suprafata afectata de calamitati este destul de mare, cuprinzind zona localitatilor Cosmesti, Umbraresti, Ivesti, Liesti, Tudor Vladimirescu, Fundeni, Namoloasa, Piscu, Independenta, Branistea si Sendreni.
Echipele Enel Distributie Muntenia au reusit, duminica, in jurul orei 14.00, sa finalizeze lucrarile de repararea a cablului de inalta tensiune, ce leaga statiile electrice Fundeni si Obor.
Locuintele premium - inca sub cerere Pe segmentul de patru camere prețtul minim este de 60.000 euro in zona Fundeni, iar maximul de 216.400 euro in zona Herastrau.
Premiu Carmen Orban ( Manager Institutul Clinic Fundeni) - pentru ridicarea standardelor in serviciile de sanatatea, pentru reabilitarea, modernizarea si dezvoltarea Institutului Clinic Fundeni.
Ea facea practica la spitalul Fundeni si a plecat ca voluntar impreuna cu echipa de transplant Studenta moarta in accident era in anul V la Institutul Medico-Militar din Bucuresti. Ea facea practica la spitalul Fundeni si a plecat ca voluntar impreuna cu echipa de transplant.
Liana Gheorghe, sef de sectie, Centrul de Gastroenterologie si Hepatologie, Institutul Clinic Fundeni, a subliniat ca, deocamadata, in tara noastra, BII inca nu inregistreaza o crestere alarmanta, probabil, si pentru ca inca mai respectam alimentatia traditionala.
Am satisfactia de a anunta ca o lucrare a profesorului Velculescu la care a participat si Centrul de Chirurgie Generala si Transplant Hepatic Fundeni va aparea, in curand, in revista Nature. ... Abordarea multidisciplinara a acestor patologii este constanta la Centrul de Chirurgie Generala si Transplant Hepatic Fundeni.
Irinel Popescu, membru al consiliului stiintific al ANT, coordonatorul Centrului de chirurgie generala si transplant hepatic Fundeni. ... Maria" din Capitala va fi a doua unitate sanitara din Romania, dupa Institutul Clinic Fundeni, unde ar putea fi realizat transplant de ficat.
Irinel Popescu, seful Centrului pentru boli digestive si transplant hepatic din cadrul Institutul Clinic Fundeni, presedintele Academiei de Stiinte Medicale, spune ca, "dupa 115 transplanturi de ficat efectuate de la inceputul anului si pana acum si, evident, avand in vedere cresterea constanta a numarului de transplanturi de la an la an, este firesc sa creasca numarul acestora la aproximativ 150, in 2014.
In urma accidentului si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion si au fost raniti copilotul Razvan Petrescu si patru medici - Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Catalin Pivniceru de la Spitalul "Sf.
Irinel Popescu, seful Centrului pentru boli digestive si transplant hepatic Fundeni, ne vorbeste despre cancerul pancreatic si ne ofera cateva informatii datatoare de speranta despre noi medicamente aflate in faza de testare, extinderea indicatiei chirurgicale, interventii laparoscopice sau cu robotul.
Potrivit unui comunicat de presa al Institutului Fundeni, cuvantul de deschidere este rostit de acad.
"Astfel de centre de excelenta se afla pe platforma Fundeni - este o clinica de gastroenterologie puternica, un serviciu de anatomopatologie foarte calificat, un serviciu de radiologie si centru de chirurgie pe care il conduc.
InfoLimfom 2014 - evenimente pentru pacientii cu limfom si reeditarea "Dictionarului de Limfom" In cadrul campaniei InfoLimfom 2014 vor fi organizate la Spitalul Clinic Coltea, in data de 17 septembrie si la Institutul Clinic Fundeni, in data de 25 septembrie, ateliere creative destinate bolnavilor cu limfom.
Marioara Zavoranu s-a stins vineri dimineata, la Spitalul Fundeni din Bucuresti, acolo unde acum 12 ani Nelu Banicioiu, tatal biologic al Oanei, a murit, dupa ce a suferit un atac de cord.
In cei 15 ani de transplant hepatic, la Institutul Clinic Fundeni, profesorul Irinel Popescu a efectuat 669 de operatii de transplant hepatic, intemeind in acesti ani o veritabila scoala de transplant hepatic in Romania.
Irinel Popescu, seful Clinicii de Chirurgie si Transplant Hepatic din cadrul Institutului Clinic Fundeni, dr. Victor Zota, presedinte al Fundatiei pentru Transplant, dar si specialisti din strainatate, alaturi de care s-au realizat primele operatii de transplant hepatic de la Fundeni:
Magda Marincovici ) In tara noastra, pana in prezent, s-au realizat cu ajutorul celor 7 roboti da Vinci din Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara, aproximativ 1.700 de operatii, dintre care 1.000 la Institutul Clinic Fundeni, subliniaza prof.
Radu Zamfir, a carui fiica mai mare, Lavinia, este foarte frumoasa, este chirurg la Spitalul Fundeni.
In urma cu doua zile, Jean Paler si-a intrerupt spectacolele deoarece a fost internat de urgenta la Spitalul Fundeni, din Bucuresti, cu diagnosticul de fibrilatie continua.
google-analytics.com