Cautare

114 de rezultate pentru "iob fundeni" (2.94 secunde)
In cazul transplantului de ficat, cresterea a fost si mai spectaculoasa, cu cele 122 de transplanturi hepatice efectuate in 2013, cifra care situeaza programul de la Institutul Fundeni printre cele mai mari din Europa.
Liana Gheorghe, Centrul pentru boli digestive si transplant hepatic Fundeni, a explicat ca noile terapii vor fi prescrise pacientilor care au cea mai mare nevoie, care nu mai raspund la alte terapii, fara a exista limite de varsta.
Din anul 2013 a inceput pregatirea in cadrul Centrului de Chirurgie Generala si Transplant Hepatic Dan Setlacec din Institutul Clinic Fundeni a unei serii de peste 30 de cursanti din toata tara in Chirurgie hepato-bilio-pancreatica (atestat care include si transplantul hepatic).
Dr Alecse Valerian Ditoiu, Spitalul Fundeni In majoritatea cazurilor durerea abdominala este scurta, trecatoare si anodina (nu este grava), iar pacientul nu ajunge la medic.
In tara noastra, la Institutul Clinic Fundeni si Spitalul de Urgenta Floreasca este folosit sistemul chirurgical robotic Da Vinci, care permite medicului chirurg sa stea confortabil la consola aparatului, sa aiba acces la o imagine tridimensionala, marita a campului operator.
Liana Gheorghe, sef de sectie in cadrul Centrului de Boli Digestive si Transplant Hepatic Fundeni: - Asistam la inceputul unei noi ere in terapia hepatitei C, cea a terapiei orale, care nu mai presupune utilizarea interferonului.
Pana acum, soferii puteau ajunge dintr-o parte in alta ocolind pe Soseaua Fundeni sau Mihai Bravu. Lucrarile la strapungerea Doamna Gica Chisinau au inceput in 2006, pana in 2008 realizandu-se circa 55 la suta din lucrare, potrivit municipalitatii.
Magda Marincovici) - Sotul meu, Gheorghe Mencinicopschi, este intr-adevar internat la Institutul CC Iliescu Fundeni, sectia cardiologie pentru analize medicale pe care le face periodic si care au fost amanate din luna februarie.
Echipa medicala este formata din medici primari cardiologi sau cu alte specialitati cu o bogata cazuistica si peste 15 ani de experienta in spitale universitare renumite din Bucuresti: Institutul Național de Boli Cardiovasculare Prof. CC Iliescu-Fundeni, Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca si Spitalul Coltea.
Dr Alecse Valerian Ditoiu, Spitalul Fundeni: Marirea ganglionilor nu este un lucru foarte des intalnit in practica medicala, eu vad doar 5-6 bolnavi lunar in aceasta situatie.
Irinel Popescu, Presedinte al Academiei de Stiinte Medicale, Membru Corespondent al Academiei Romane (Director al Centrului de Chirurgie Generala si Transplant Hepatic Dan Setlacec, Institutul Clinic Fundeni) si Prof.
medic anestezist de la Institutul Clinic Fundeni care a ajutat la Spitalul de Arsi. Si au fost si alti medici din alte spitale, care au facut acelasi lucru.
Solomon Marcus era internat la Spitalul Fundeni, unde fusese transferat zilele trecute de la Spitalul Elias. Solomon Marcus s-a nascut la 1 martie 1925, la Bacau, parintii sai fiind croitori.
Copaci ciuntiti sunt si pe alte strazi si parcuri din Bucuresti, in cimitirul ortodox Bellu, in cimitirul romano-catolic Bellu, in curtea Spitalului Fundeni.
Radu Zamfir, specialist chirurg la Institutul Clinic Fundeni, in cadrul conferintei de presa ce a avut loc la serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov.
Vladimir Bradoveanu (Institutul clinic Fundeni), Liviu Constantin (ICUTR Cluj Napoca, Dan Luscalov (coordonator regional transplant Cluj), Dr. Victor Zota (Presedinte Fundatia pentru Transplant), Dr.
Patricia Radulescu slabise peste zece kilograme, iar in ultimile luni a fost internata la Spitalul Fundeni, acolo unde medicii s-au straduit din rasputeri sa ii salveze viata.
In lucrul meu cu copii, am spus da orelor de relaxare de la Spitalului Fundeni ale copiilor cu cancer. Manuela Harabor:
Topul celor mai dezavantajoase cartiere din Capitala continua cu 16 Februarie, Baicului, Fundeni, Gorjului, 13 Septembrie si Agronomie. Cele mai avantajoase si dezavantajoase cartiere din Romania La nivel national, cele mai avantajoase cartiere sunt Racadau din Brasov, Cornisa din Targu Mures si Grigorescu din Cluj-Napoca.
Din anul 2013, la Sibiu functioneaza Casa Inimii, dedicata problemelor HTAP, initiativa a Profesorului Ioan Mircea Coman de la Institutul Fundeni.
google-analytics.com