Gandul.info : Anghel Iordanescu, candidatul UNPR la primaria Capitalei

Anghel Iordanescu va candida pentru primaria Capitalei din partea UNPR-ului, candidatura sa fiind anuntata astazi. Acesta se va bate pentru conducerea Bucurestiului cu alte nume grele, Silviu Prigoana, candidat PDL, si Sorin Oprescu, sustinut de USL.
"Sunt foarte onorat sa intru in aceasta competitie. In mod cert ma gandesc ca trebuie sa fac totul pentru a arata bucurestenilor o capitala de care sa fie mandri. Sunt increzator pentru ca, in trecut, ei mi-au mai acordat un mandat, acela pentru echipa nationala. Sunt bucurestean get-beget, am crescut aici. Imi doresc mult sa reusesc pentru ca bucurestenii au nevoie de altceva decat ceea ce s-a tot promis. Au nevoie de o capitala curata in care sa se rezolve si problemele transporturilor si de infrastructura", a declarat Iordanescu, dupa ce si-a anuntat candidatura.
Iordanescu este in prezent senator de Ilfov din partea progresistilor. El a fost insotit la Biroul Electoral Municipal de liderii partidului Cristian Diaconescu, Neculai Ontanu, Serban Mihailescu si de catre deputatul Aura Vasile.
Candidatii UNPR pentru Bucuresti au fost anuntati inca de la inceputul lunii aprilie. Astfel, la sectorul 1 va candida Liviu Goncea, la sectorul doi, Neculai Ontanu va incerca sa castige un nou mandat, iar la 3 a fost desemnat Iulian Popescu. Pentru sectorul 4, UNPR si-a pus bazele in Razvan Costache, la 5 in Corin Romanescu, iar la sectorul 6 a fost anuntat Constantin Tomescu.