Cautare

1872 de rezultate pentru "institutul francez" (4.40 secunde)
Urarile adresate Autoritatilor religioase de catre Presedintele Frantei Domnule ministru, Inaltpreasfintite, Domnule Mitropolit, Domnilor Rabini, Domnule Presedinte al Consistoriului, Domnule Rector al Moscheii, Presedinte al Consiliului francez al Cultului musulman, Domnule Presedinte de onoare al Consiliului francez al Cultului Musulman, Domnule Presedinte al Federatiei protestante din Franta, Doamna Presedinta a Uniunii budiste din Franta, V-ati adunat din nou aici, in aceasta casa [Palatul Elysee n.n.] care este de asemeni si a voastra, caci este casa tuturor.
Leslie Kean spune ca a devenit interesata de acest domeniu in 1999, cand un coleg din Paris i-a trimis traducerea unui studiu militar francez uimitor, despre OZN-uri si impactul acestora asupra securitatii nationale.
"Am vazut ca domnul presedinte fixeaza Parlamentului francez data la care trebuie sa dezbata ratificarea. ... Presedintele a declarat public ca parlamentul francez va vota la 1 octombrie ratificarea.
Socialistul francez a participat la o serie de intrevederi cu studentii Universitatii Dunarea de Jos, cu unii lideri de sindicat din Galati, precum si cu reprezentantii asociatiilor si cu persoane cu handicap, mai ales ca 2007 a fost declarat anul egalitatii de sanse.
Potrivit saptamanalului "Le Canard Enchaine", echivalentul francez al "Academiei Catavencu", presedintele Senatului francez, Christian Poncelet, a intervenit pe langa omologul sau roman, Nicolae Vacaroiu, pentru facilitarea construirii unui hipermarket Carrefour la Iasi.
participarea cu o companie de militari romani in cadrul unui batalion francez sau cu elicoptere de transport, optandu-se pentru prima varianta, care s-a dovedit "mai fezabila".
Tony Blair (foto), fostul premier al Marii Britanii, ar putea deveni primul presedinte al Europei, iar liderul francez Nicolas Sarkozy este hotarat sa il ajute sa obtina postul.
Programul vizitei pe care presedintele Traian Basescu o va efectua in perioada 18-19 mai cuprinde convorbiri cu omologul sau francez, Nicolas Sarkozy, precum si intrevederi cu presedintele Adunarii Nationale, Bernard Accoyer, si cu primul ministru François Fillon, informeaza Administratia Prezidentiala.
Presedintele Traian Basescu (foto) si omologul sau francez, Nicolas Sarkozy (foto), au discutat ieri, 18 mai despre situatia din R. ... In acest context, seful statului roman i-a transmis omologului sau francez ca autoritatile de la Bucuresti sunt interesate de tehnologia nucleara europeana.
Presedintele Romaniei a precizat ca a discutat aceste aspecte cu omologul sau francez Nicolas Sarkozy, mentionand ca exista pozitii comune ale celor doua parti pe tema politicilor agricole si energetice, dar si in cazul evenimentelor violente ce au avut loc in Republica Moldova, dupa alegerile parlamentare.
La vremea aceea, pavilionul francez circula pe Dunare la bordul navelor, chiar pana acum doi ani am avut un remorcher sub pavilion francez pe Dunare, ca urmare a efectelor Comisiunii Dunarii", a spus el.
Prinsa in vartejul crizei economice, Romania intampina mari dificultati pentru a depasi situatia, comenteaza cotidianul francez. ... In plus, scrie cotidianul francez, constrangerile impuse de FMI privind finantele publice au fost gestionate defectuos de Guvern, care a improvizat solutii cu consecinte catastrofale.
Fundatia pentru Apararea Cetatenilor Impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) militeaza pentru eliminarea sectiilor speciale de votare si introducerea votului pe baza de procura, dupa sistemul francez.
Sa-l invitam pe fostul premier francez Edouard Balladur, care a gestionat grupul de reflectie din partea grupului francez pentru recenta modificare a Constitutiei franceze, cea mai apropiata din punct de vedere politic si intelectual cu cea a Romaniei", a spus Geoana.
Agerpres informeaza ca Franta prefera sa astepte vara anului 2011 pentru aderarea Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen intrucat considera ca o aderare in martie nu intruneste conditiile care sa asigure integritatea si securitatea acestui spatiu comun, a declarat vineri Ministerul francez al Afacerilor Externe, potrivit AFP.
Controlarea fluxurilor de imigranti si criminalitatea organizata sunt principalele motive care au determinat Parisul si Berlinul sa refuze intrarea, pe termen scurt, a Romaniei si Bulgariei in spatiul Schengen, a declarat ministrul francez al Afacerilor Europene, Laurent Wauquiez, intr-un interviu.
Intr-o scrisoare a ministrilor francez si german de Interne catre comisarul pentru Afaceri Interne in Comisia Europeana, Cecilia Malmstrom, se spune ca aceasta aderare ar fi "prematura" daca ar avea loc in martie 2011, a informat, marti, RFI Romania.
Unii parlamentari PDL din Comisiile de politica externa ameninta ca nu vor ratifica o modificare a Tratatului de la Lisabona care permite Germaniei sa mentina cei 3 eurodeputati in plus decat numarul stabilit deja, ca replica la scrisoarea ministrilor de interne german si francez care cereau explicit amanarea aderarii Romaniei la spatiul Schengen.
Parisul isi mai exprima o data dezacordul Franta este in dezacord clar cu Ungaria (statul care detine presedintia semestriala a UE) privitor la aderarea Romaniei si Bulgariei la Spatiul Schengen, a declarat Laurent Wauquiez, ministrul Afacerilor Europene de la Paris, intr-un interviu acordat cotidianului francez La Croix.
Ministrul francez de interne a spus la Bucuresti ca se va gandi daca vor mai fi acordati acesti bani. ... Toate persoanele cu care s-a intalnit aici ministrul francez de interne i-au spus ca acest ajutor de 300 de euro pentru repatrierea romilor are efecte extrem de perverse.
google-analytics.com