Cautare

1872 de rezultate pentru "institutul francez" (2.99 secunde)
El a reafirmat ca valorile la care Romania importa gaze naturale din Rusia sint apropiate de cele ale statelor din regiune, si a citat in acest sens o informare primita de la compania Distrigaz Sud, detinuta de grupul francez Gaz de France.
Potrivit raportului, cunoscutul producator francez de autovehicule a inregistrat un recul substantial in ceea ce priveste beneficiul, comparativ cu anul 2005 acest recul fiind de 14,8 procente.
Oamenii spun ca Arricau e nemultumit de faptul ca are un concurent la arenda, în persoana omului de afaceri Gigi Netoiu.Zvonul despre planurile francezului Michel Arricau a ajuns pâna la urechile lui Eftemie Iliescu, secretarul sindicatului taranilor care si-au dat pamânturile în arenda la francez, acesta pornind dis-de-dimineata spre Institutia Prefectului Dolj, unde stia ca are sedinta Cornel Popa, directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Dolj.
Oamenii spun ca Arricau e nemultumit de faptul ca are un concurent la arenda, în persoana omului de afaceri Gigi Netoiu.Zvonul despre planurile francezului Michel Arricau a ajuns pâna la urechile lui Eftemie Iliescu, secretarul sindicatului taranilor care si-au dat pamânturile în arenda la francez, acesta pornind dis-de-dimineata spre Institutia Prefectului Dolj, unde stia ca are sedinta Cornel Popa, directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Dolj.
Grupul francez Groupama va incheia fuziunea companiilor Asiban, BT Asigurari si OTP Asigurari in luna decembrie 2009 si are ca obiective pe piata romaneasca atingerea unor cote de 15% din piata politelor auto si de 20% din segmentul asigurarilor de viata pe termen mediu si lung.
Presedintele francez i-a multumit omologului sau american pentru primirea calduroasa, adaugand ca a admirat intotdeauna capacitatea lui Obama "de a ajunge la baza, la radacina problemelor". ... Presedintele american Barack Obama a confirmat ca discutiile cu omologul sau francez s-au axat pe economia mondiala.
Medvedev, Merkel si Fillon vor inaugura gazoductul Nord Stream la 8 noiembrie Presedintele rus Dmitri Medvedev, cancelarul german Angela Merkel si premierul francez Francois Fillon vor inaugura gazoductul Nord Stream, intre Rusia si Europa Occidentala, la 8 noiembrie la Lubmin /Germania/, a anuntat joi guvernul francez, citat de agentia France Presse.
Google sarbatoreste 183 de ani de la nasterea scriitorului francez Jules Verne printr-un logo dinamic. ... 24 martie 1905) a fost un scriitor francez si un precursor al literaturii stiintifico-fantastice.
24 martie1905, Amiens, Franta) a fost un scriitor francez si un precursor al literaturii stiintifico-fantastice. ... 40 a Festivalului Francez de la Mont-Blanc, unde a adaugat operele colectiei de povestiri ale fratelui sau, Doctor Ox, in 1874.
Actorul francez Jean-Paul Belmondo s-a nascut la 9 aprilie 1933, la Neuilly-sur-Seine, departamentul de Hauts-de-Seine, Paris, si a crescut intr-o familie de artisti.
Magda Marincovici) In Franta, unul din cei doi pacienti infectati cu noul coronavrius a decedat a anuntat ieri CHU (Centre Hospitalier Universitaire) din Lille si Ministerul francez al Sanatatii. ... Ministrul francez al sanatatii, Marisol Touraine, a salutat, intr-un comunicat, aportul deosebit al echipelor medicale implicate in acest caz.
FARCAS) Ufologul francez Gilles Durand comenta, intr-o nota, un fenomen care incepe sa fie din ce in ce mai raspandit. ... Prin urmare, specialistul francez isi pune problema daca este normal ca aceste produse sa fie vandute liber, asa cum se intampla la ora actuala.
Angela Merkel si Emmanuel Macron au semnat noul tratat de prietenie germano-francez Cancelarul german Angela Merkel si presedintele francez Emmanuel Macron au semnat marti la Aachen (Germania) un nou tratat bilateral de prietenie, la 56 de ani de la semnarea Tratatului de la Elysee, transmite dpa.
Guvernul s-a laudat astfel cu definitivarea procesului de preluare a Distrigaz Sud de catre firma franceza Gaz de France, care apartine insa integral statului francez. ... Mai mult, saptamana trecuta, Reuters si AFP comentau intentia noului premier francez, Dominique de Villepin, de a privatiza lunile acestea - atentie, doar partial!
ßi totusi, intr-un cotidian francez a aparut zilele trecute, un editorial intitulat chiar "Patriotism".
In opinia unor membri ai guvernului francez si a unor asociatii din Hexagon, filmul este o veritabila propaganda pro-avort si un pericol pentru copiii din scoli care, bietii de ei, nu au auzit in viata lor de intreruperi de sarcina, nu fac ore de educatie sexuala si nu au habar despre aceste aspecte.
Guvernul francez interzice TikTok si Netflix pe mobilele de serviciu ale functionarilor. ... Guvernul francez invoca lipsa de securitate a aplicatiilor.
Pe 12 noiembrie, la ora 19.00 la Institutul Francez, Sala Elvira Popesco, Bucuresti, va avea loc lansarea albumului Sonoro Conac, cu fotografiile lui Serban Mestecaneanu si textele Luizei Zamora, album rezultat din proiectul initiat de Asociatia Sonoro cu sprijinul BRD si Ordinul Arhitectilor din Romania.
Pe 26 octombrie, la ora 18.30, la Sala Elvire Popesco a Institutului Francez din Bucuresti, Leila Slimani va vorbi despre impactul cuvantului scris in societatea contemporana si despre angajamentul civic al creatorului de opere literare in cadrul unei dezbateri publice moderate de Marius CONSTANTINESCU, jurnalist cultural la Televiziunea Romana (TVR), dezbatere care beneficiaza de participarea Magdei CARNECI, presedinta Pen Club Romania.
In acest context, in materialul de pe site-ul francez a fost inclus si un interviu dat in 1976 lui Aime Michel, in care Vallee a fost rugat sa comenteze pasaje din cartea sa Science Interdite vol.
google-analytics.com