Cautare

1872 de rezultate pentru "institutul francez" (3.46 secunde)
A facut Facultatea de biologie si din anul V, odata cu elaborarea lucrarii de licenta, la Institutul de Endocrinologie, incepe urcusul greu dar frumos al Everestului cercetarii. ... La Institutul de Endocrinologie l-a intalnit pe doctorul Nicolae Simionescu, viitorul sot.
La Institutul Sanului, tehnici prin care se extirparea completa, inutila, a ganglionilor axilari (Autoare: ... In aceste cazuri, rata de supravietuire este de 98%, iar interventiile chirurgicale sunt minime atat la nivelul sanului, cat si la nivelul ganglionilor - subliniaza dr Cristian Viisoreanu, fondatorul Institutul Sanului.
Centrul de expertiza pentru boli rare in domeniul cancerului tiroidian, tumorilor paratiroidiene si tumorilor neuroendocrine, Institutul Oncologic Prof. ... Obregia Bucuresti in ERN EpiCARE si Endo-ERN, Spitalul Clinic Colentina in ERN Skin, Spitalul Clinic de Urgenta Cluj Napoca in ERN ReCONNET, Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare prof.
Tanara specialista ne-a povestit despre tratamentul contemporan al impotentei la Institutul Clinic de Urologie. ... Cel mai eficient remediu pentru restabilirea potentei, Prostect, poate fi comandat acum cu 50% reducere pe site-ul oficial al dezvoltatorului - Institutul Clinic de Urologie.
Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicină ... Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. ... Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicină
Nicusor a fost condus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. ... Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice, in vederea stabilirii alcoolemiei. ... Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. ... la Institutul National de Medicină
Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. ... Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
In Romania acum imaginea politicii este cea a unui domeniu in care iti poti aranja afacerile", arata Aurelian Dochia. Exemplul francez: ... Ziaristul francez Jonas Mercier arata ca legea nu le impune explicit ministrilor sa nu aiba afaceri.
La 22 aprilie 2008, a avut loc la, Paris, primul seminar interguvernamental romano-francez prezidat de cei doi prim-ministri si a fost lansata "Foaia de parcurs", document menit sa asigure mecanisme concrete de implementare a prevederile Parteneriatului strategic romano-francez, pentru urmatorii 5 ani.
“Marii rechini“ sunt deja in colimatorul Justitiei, a anuntat presedintele Traian Basescu, intr-un interviu publicat de cotidianul francez “Le Figaro“.
Sora mai mare ne-a ofensat Presedintele Basescu sustine ca Jacques Chirac, presedintele Frantei, a adus ofensa in 2003, cand a spus tarilor candidate UE sa “taca din gura“ in legatura cu Irakul, si ca Michel Barnier, ministrul francez de Externe, a reluat insulta cand a spus ca presedintele Romaniei nu are “un reflex european“.
In cadrul seminarului PHARE de imbunatatire a capacitatii administrative a legislativului roman, ce se desfasoara la Palatul Parlamentului, directorul Serviciului afacerilor imobiliare si de patrimoniu din legislativul francez, Laurent Klein, a adeclarat ca seminarul are ca scop prezentarea standardelor europene in materie de functionari publici parlamentari, astfel incat sa se gaseasca, prin compararea celor trei sisteme - spaniol, german si francez -, modalitatea de a apropia sistemul romanesc de cel european.
Acest subiect a fost discutat la Paris intre ministrul Economiei, Codrut Seres, si ministrul francez al Industriei, Patrik Devedjian. Electricité de France, controlata de statul francez, este una dintre cele mai importante companii energetice la nivel mondial.
Sistemul bancar Pachetul de control de la BRD, actuala BRD-GSG, a fost vandut in 1998 Grupului francez Société Générale pentru 200 de milioane de dolari.
Fiscul francez a dat o decizie de impozitare a lui Karl Lagerfeld si nu s-a mai suparat nimeni... ... Exista modelul american de autonomie, IRS-ul, si exista modelul francez, unde Fiscul este o directie, nu o agentie in cadrul Ministerului Finantelor.
O sursa apropiata Renault a declarat pentru revista britanica Autocar ca in viitorul apropiat constructorul francez ar putea comercializa SUV-ul Duster sub sigla Nissan.
Printre multele titluri noi aparute la editura se numara si volumul Un strop de etrnitate, cu al carui autor, psihosociologul francez Jacques Salome, va veti putea intalni la Bookfest joi, 31 mai, de la ora 18.00, la scena Arena.
In 2007, Guvernul francez a facut publice dosarele sale OZN, stabilind un precedent care ar fi fost dificil de ignorat. ... Atunci cand guvernul francez a facut publice dosarele lor OZN intr-o singura transa, in 2007, interesul public a fost atat de mare incat site-ul dedicat s-a blocat.
La 9 mai 1950, ministrul de externe francez Robert Schuman a prezentat proiectul care presupunea crearea unei Europe organizate, bazata pe relatii de cooperare.
google-analytics.com