Cautare

1872 de rezultate pentru "institutul francez" (3.35 secunde)
Daca agricultorul roman are subventii de trei ori mai mici decat cel francez si spaniol despre ce vorbim", este citatul premierului prezentat in comunicat. ... Daca agricultorul roman are subventii de trei ori mai putin decat cel francez sau german, despre ce solidaritate vorbim.
Intrebat daca presedintele francez Francois Hollande a debutat bine pe scena europeana, in contextul in care acesta s-a "batut" la Consiliul European pentru bugetul politicii agricole comune si pentru fondurile de coeziune, Ponta a raspuns:
Inaintea lui Hollande, un singur presedinte francez a mai participat la o manifestatie de strada: ... - Reuniune la Palatul Elysee - Acoperirea mediatica ar urma sa fie de asemenea exceptionala, asa cum a fost pe tot parcursul crizei comparate cu un "11 septembrie" francez.
Pentru ca e aproape sinucigas pentru un lider francez confruntat cu ascensiunea unor puternice forte anti-europene sa vorbeasca despre largirea spatiului Schengen. ... Sa remarcam ca presedintele francez a deschis din proprie initiativa subiectul extrem de spinos al liberei circulatii a lucratorilor detasati.
Sa zicem ca alinierea noastra la noii Stapani ai Europei ar fi corespunzatoare interesului national, desi asumata exclusiv de 2 agenti de influenta ai motorului germano-francez - Klaus Iohannis si Dacian Ciolos -alinierea asta e dubioasa.
Romanii nu astepta aderarea la Uniunea Europeana prevazuta pentru 2007 pentru a se lansa intr-o adevarata "frenezie a consumului”, luind cu asalt centrale comerciale care "apar ca ciupercile dupa ploaie” in capitala, scrie cotidianul francez "Liberation”.
Ramane de vazut daca parlamentele francez si german vor ridica probleme. Primul-ministru francez Dominique de Villepin s-a adresat adunarii nationale din Franta si a spus ca angajamentul fata de Romania si Bulgaria trebuie respectat.
Organizat sub inaltul patronaj al Ambasadei Frantei in Romania, al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Franceza din Romania, al Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, precum si al altor organisme si companii cu capital francez care functioneaza pe teritoriul romanesc, Forumul de Afaceri Franco-Roman, desfasurat ieri la Hotelul Ibis, a reunit un numar mare de personalitati diplomatice, economice si politice din Bucuresti si din Constanta.
Danut Culetu, prefectul judetului Constanta, a subliniat in cele cateva fraze ale discursului sau importanta marcii Dacia in tabloul automobilistic national si mondial, insa a asigurat reprezentantii grupului romano-francez de toata disponibilitate autoritatilor locale in obtinerea si infaptuirea proiectelor viitoare.
Grupul francez Union Investitii a demarat ieri constructia celui de-al doilea Euromall din Romania, valoarea totala a investitiei cifrindu-se la 45 de milioane de euro. ... In compensare, grupul francez s-a obligat sa construiasca o parcare moderna in apropierea noilor blocuri ANL din zona.
Reprezentantii ONG-urilor pe probleme de romi din Oltenia au la dispozitie o luna pentru a depune proiecte ce vor fi finantate de Ministerul Afacerilor Externe francez. ... Acesta face parte din Programul Uniunii Europene "La Decenie", care va fi finantat in primii trei ani de ministerul francez.
Acum, Laguna ajunge la cea de-a treia generatie.Renault se afla acum în plin proces de restructurare condus de Carlos Ghosn, conform site-ului www.promotor.ro, iar noua Laguna se vrea vârful de lance al producatorului francez, modelul care va spulbera competitia.
Acum, Laguna ajunge la cea de-a treia generatie.Renault se afla acum în plin proces de restructurare condus de Carlos Ghosn, conform site-ului www.promotor.ro, iar noua Laguna se vrea vârful de lance al producatorului francez, modelul care va spulbera competitia.
Gas de France (GdF), actionarul majoritar al distribuitorului de gaze Distrigaz Sud, este interesat sa se implice in constructia liniilor de interconexiune a retelelor de gaze a Romaniei cu Ungaria si cu Bulgaria, a declarat miercuri presedintele grupului francez, Jean Francois Carriere.
Ankara s-a opus includerii Gaz de France in consortiul Nabucco deoarece Parlamentul francez a aprobat o lege ce incrimineaza negarea genocidului armean atribuit imperiului Otoman in Primul Razboi Mondial. Ankara este de asemenea nemultumita de opozitia pretedintelui francez, Nicolas Sarkozy, fata de integrarea Turciei in Uniunea Europeana.
grupul bancar franco-belgian Dexia, salvat in septembrie anul trecut de guvernele francez, belgian si luxemburghez, a anuntat suprimarea, in 2009, a circa 900 de locuri de munca, respectiv 2,5 la suta din efective, precum si inchiderea sau reducerea activitatilor internationale.
grupul bancar franco-belgian Dexia, salvat in septembrie anul trecut de guvernele francez, belgian si luxemburghez, a anuntat suprimarea, in 2009, a circa 900 de locuri de munca, respectiv 2,5 la suta din efective, precum si inchiderea sau reducerea activitatilor internationale.
Presedintele francez Nicolas Sarkozy i-a propus astazi presedintelui Traian Basescu ajutorul Frantei pentru proiectul celei de-a doua centrale nucleare, se arata intr-un articol al AFP.
Un europarlamentar francez a criticat viziunea "incoerenta" a lui Ciolos Stephane le Foll, europarlamentar francez al socialistilor europeni, l-a criticat vineri pe Dacian Ciolos, in timpul audierilor, sustinand ca nu ofera o viziune coerenta.
A participat la Rezistenta franceza, a ajuns in lagarele naziste, a supravietuit razboiului, a redactat alaturi de mari personalitati, Declaratia universala a drepturilor omului, a activat ca diplomat francez in diverse organizatii internationale.
google-analytics.com