Cautare

1872 de rezultate pentru "institutul francez" (3.87 secunde)
Omul zilei - Philippe Gustin In weekend organizeaza Sarbatoarea tarii sale in Romania, iar zilele acestea insoteste delegatia premierului francez Jean-Marc Ayrault, aflata in Romania in vizita oficiala.
Distinctia i-a fost oferita de catre reprezentantul Guvernului Francez, Jean-Marc Todeschini, Secretar de Stat (cu rang de Ministru delegat pentru Veterani si Memorie), in prezenta Excelentei Sale, Francois Saint-Paul, Ambasadorul Frantei in Romania.
Fostul presedinte Nicolas Sarkozy cere un nou tratat european Ministrii de externe francez si german, Jean-Marc Ayrault si Frank-Walter Steinmeier, vor prezenta sambata la Berlin omologilor italian, olandez, belgian si luxemburghez un plan pentru crearea unei Uniuni flexibile dupa referendumul prin care Marea Britanie a decis parasirea blocului comunitar, scrie publicatia germana Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS), citata de agentia EFE, intalnirea fiind confirmata de responsabilii de la Paris si Berlin.
Dezvaluirile unui arheolog francez care a lucrat la Rosia Montana (Autor: ... Ieri am intrat insa in posesia unei scrisori scrise de arheologul francez Beatrice Cauuet, care a efectuat cercetari la Rosia Montana, in care sunt dezvaluite presiunile incredibile la care au fost supuse echipele de arheologi.
Seisme fara precedent ameninta Europa Cotidianul francez Le Monde publica rezultatele unui studiu de ultima ora, care vizeaza riscuri pentru urmatorii 50 de ani Un nou studiu la nivel european confirma faptul ca Romania se numara printre tarile cu cel mai mare risc seismic de pe continent, reiese dintr-un articol dat publicitatii de cotidianul francez Le Monde.
INSTITUTUL CULTURAL ROMAN DIN BUCURESTI SI DE FILIALELE SALE DIN STRAINATATE Ziua Culturii Nationale este sarbatorita si de Institutul Cultural Roman din Bucuresti si de filialele sale din strainatate BUCURESTI • Astfel, Institutul Cultural Roman de la Bucuresti celebreaza Ziua Culturii Romane, marti, de la ora 18.00, prin intermediul evenimentului "Gala Tinerilor Scriitori", in cadrul caruia va fi decernat premiul pentru cartea de poezie a anului 2012 si vor fi desemnati Tanarul Poet, Tanarul Prozator si Tanarul Critic literar ai anului 2012.
estivalul International de Film de Animatie Anim'est, membru al retelei paneuropene Cartoon, este organizat de Asociatia Este'n'est, si finantat de Centrul National la Cinematografiei, Administratia Fondului Cultural National, Uniunea Cineastilor din Romania, Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti ARCUB, Institutul Cultural Roman, Fundația Japonia.
Festivalul International de Film de Animatie Anim'est, partener EMILE Awards Premiile Europene ale Industriei Filmului de Animatie, este organizat de Asociatia Este'n'est si finantat de Centrul National la Cinematografiei, Administratia Fondului Cultural National, Uniunea Cineastilor din Romania si Institutul Cultural Roman.
Conform declaratiilor peremistului, grupul indeplineste conditiile necesare formarii, adica 20 de membri din 7 tari diferite, deoarece si alte formatiuni politice precum Vlaams Belang (Interesul Flamand), dar si diversi parlamentari independenti, raliati doctrinei "nationalismului luminat", se vor alatura celor cinci euroobservatori romani si celor 7 reprezentanti ai Frontului National Francez.
Georges Chirita proiecteaza si realizeaza calculatoare si televizoare de lux, asamblate sub motive decorative apartinind stilurilor clasice franceze, motive inregistrate in patrimoniul national francez.
Am intrat intr-o noua era a relatiilor dintre Franta si Romania Premierul francez, Jean-Marc Ayrault, a declarat ca in prezent este o noua era a relatiilor franco-romane, care tine de planul de masuri concrete pentru parteneriatul strategic si cooperarea celor doua tari in subiecte ca PAC, Mali, Siria, acordul comercial al UE cu SUA.
Guvernul francez a anuntat sambata un plan de diminuare a cheltuielilor publice cu 45 de miliarde de euro, pentru a putea reduce pana in 2013 deficitul public de la 8% cat este in prezent la 3% din Produsul Intern Brut.
Grupul francez Auchan - controlat de familia Mulliez - este prezent pe piata din Romania in special in Capitala, dar si mai aproape de Craiova, la Pitesti. Grupul francez a anuntat recent ca intentioneaza sa deschida pana la sfarsitul anului 2012 cinci hipermarketuri noi in Romania.
Arhitectul francez, Eugene Viollet-le-Duc, sarbatorit de Google Arhitectul francez, Eugene Viollet-le-Duc, este sarbatoritul Google de astazi, 27 ianurie. ... Eugene Viollet-le-Duc a fost un arhitect francez renumit mai ales pentru restaurarea edificiilor medievale.
Oaspetele francez a fost insotit la aceasta intalnire de membri ai Ambasadei Frantei la Bucuresti, respectiv Samuel Richard, consilier diplomatic II, Cristophe Pomez, atasat cultural, director adjunct al Institutului Cultural Francez din Bucuresti si Thomas Grand, atasat pe probleme de audiovizual.
Sa lasam deoparte consideratiile geopolitice sau filozofia istoriei europene, la care indeamna socul francez al infirmarii populare a Constitutiei UE, pentru a privi lucrurile punctual.
Masuri prioritare de protectie), fata de care Presedintele Romaniei si-a manifestat public totala adeziune cu prilejul lansarii din 16 septembrie 2008, ca si in Raportul final editat de curand de Institutul Cultural Roman, Comisia constata ca situatia Rosiei Montane exemplifica in cel mai inalt grad posibilitatea de atingere a securitatii nationale prin distrugerea patrimoniului subteran si suprateran (istoric si natural), in numele unei investitii economice prezentate ca unica varianta pentru o dezvoltare durabila.
Ce se baga Baconschi, care, ce are el, ca ministru de Externe, cu Institutul Revolutiei?
Cat a costat evenimentul organizat de Institutul de Marina din Constanta? Cat este el de marinaresc, institutul functioneaza pe bani publici. ... Toate aceste intrebari si multe altele ar fi trebuit puse cu ocazia sprito-evenimentului aniversar al promotiei de acum 35 de ani de la Institutul de Marina.
Este vorba despre Institutul National de Cercetari Aerospatiale, Institutul de Cercetare si Proiectare Tehnologica pentru Constructia de Masini, STRAERO, Institutul de Cercetari Metalurgice, Institutul National al Lemnului, INTEC, EUROTEST, ICPE-cercetari Avansate, ISPIF.
google-analytics.com