Cautare

3865 de rezultate pentru "informatii client" (3.86 secunde)
FARCAS) Interesul Agentiei Centrale de Informatii (CIA) a Statelor Unite in fenomenul OZN nu mai are nevoie de argumentari speciale. ... E adevarat - s-au desecretizat mai ales informatii vechi si devenite intre timp binecunoscute. Tot asa, exista si multe informatii care nu vor fi facute publice intr-un viitor previzibil.
Probleme de comunicare Desi observatiile sunt reale - spunea el - si toti oamenii cu care a interactionat in comunitatea de informatii si in Pentagon erau de acord ca datele exista, totusi subiectul nu se incadreaza fara probleme in profilurile cunoscute ale programelor guvernamentale.
Avem nevoie de mai multe informatii, dar media de astazi este afectata de fenomenul stirilor false, complicand abilitatea noastra de a primi noi informatii.
FARCAS) In ultimele luni, zona cea mai fierbinte a ufologiei a continuat sa ramana cea legata de ecourile dezvaluirii, in decembrie 2017, a programului de 22 milioane de dolari, numit AATIP, al Directiei de Informatii a Apararii din SUA, program menit sa dea raspuns la intrebarile:
"Serviciul Roman de Informatii isi reitereaza angajamentul ferm de a continua desfasurarea anchetei interne declansata ca urmare a ultimelor evenimente si de a lua masurile care se impun la finalizarea acesteia", se arata intr-un comunicat al SRI.
Totodata, in documentul depus de CNSAS in instanta se arata ca Igor Parvu ar fi dat informatii Securitatii despre situatia navigatorilor romani in porturile straine si despre doi fosti colegi ai sai de la insitut, promotia 1982, care au ramas ilegal in stainatate.
Al doilea punct al solicitarii de informatii viza numarul agentilor de politie din Dolj care, dupa absolvirea aceleiasi forme de invatamant neacreditate de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, primesc un spor de 25% la salariu tocmai pentru ca au studii superioare.
Senatorul Ilie Sarbu, vicepresedinte Comisia speciala a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra Serviciului de Informatii Externe, are un punct de vedere privind discursul lui Traian Basescu la aniversarea a 24 de ani de existenta a Serviciului Roman de Informatii.
Efectul unor astfel de declaratii, devastator in lumea cooperarii dintre serviciile de informatii Presedintele Traian Basescu "greseste foarte tare" din punct de vedere politic, prin afirmatia referitoare la ofiterul acoperit aflat in cursa prezidentiala, declara la RFI prim-vicepresedintele PDL, Mihai Razvan Ungureanu.
FARCAS (Continuare) Cele de mai sus sunt informatii provenind din surse cat de cat demne de incredere. ... Sa ne intreabam ce se intampla, in afara domeniului ufologiei, atunci cand oamenii dezvaluie informatii clasificate extrem de sensibile.
Scolit la vestita Academie a SRI pe vremea cand era membru in Comisia parlametara de control asupra Serviciului Roman de Informatii, Grindeanu a negat orice legatura cu serviciile.
Numai ca, din pacate, legatura dintre cele doua probleme este necunoasterea, lipsa de informatii sau, chiar mai rau, lipsa chefului de a cauta informatii si a le pune la dispozitia celor care au nevoie de ele.
Conform proiectului de regulament, bancile vor fi obligate sa furnizeze, periodic, detinatorului de card, conform contractului sau la cererea acestuia, informatii referitoare la tranzactiile efectuate prin intermediul instrumentului de plata electronica si/sau informatii privind situatia contului aferent.
Derularea relatiei banca - client a fost normala si cordiala pana in ziua in care barbatul s-a hotarat sa extraga o suma de bani si a constatat cu surprindere ca in contul depozit nu mai avea bani, acesta fiind lichidat, iar in contul curent a aparut o suma de bani de care el nu stia.
Pentru recuperarea banilor, angajatii au telefonat la politie, de unde au aflat adresa faptasului, dupa care au luat numarul de telefon de la informatii, in final sunandu-l pe acesta acasa.
Serviciul BeOnline furnizeaza sisteme online de stocare de informatii, imagini video sau orice alt tip de continut, accesibile prin intermediul Internetului, la preturi care incep de la 3 euro pe luna. In plus, domeniul .ro este obtinut gratuit de client.
Multe banci prefera sa rezolve pe cale amiabila, deoarece este în avantajul lor sa-si scoata de la client si dobânda aferenta. ...   Este bine de stiut! Un client nu-si mai poate plati ratele catre banca pentru a-si achita locuinta.
Altfel, spus, din raspunsul oficial al BRD reiese ca respectivul constantean nu ar fi sesizat banca asupra nemultumirilor sale, aspect care, intr-adevar, este greu de inteles si mai ales conduce catre supozitii destul de delicate la adresa onestitatii respectivului client.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului (ANPC) va prelua atributiile de control de la Banca Nationala a României, în cazul creditului de consum si al creditului ipotecar.Prin urmare, institutiile bancare trebuie sa le ofere clientilor contractele de credit înca din faza precontractuala, împreuna cu o simulare de costuri, sa prezinte costurile totale ale creditului în orice forma de publicitate, sa mentioneze în contract toate comisioanele percepute, aferente produsului financiar, si sa nu majoreze comisioanele pe perioada derularii contractului de credit.În cazul dobânzii variabile, bancile trebuie sa prezinte indicii în functie de care variaza aceasta, precum si formula de calcul, sa nu modifice clauzele contractuale fara încheierea unui act aditional, acceptat de client, si sa îi notifice pe acestia cu 30 de zile înainte sa decida modificarea unilaterala a clauzelor contractuale referitoare la costuri si sa închida contul curent, aferent contractului de credit sau de depozit, odata cu finalizarea contractului.  Informatii obligatorii Si agentii imobiliari risca amenzi între 3.000 si 30.000 de lei daca nu le ofera clientilor toate informatiile esentiale cu privire la imobilul ce urmeaza sa fie tran-zactionat.
Tot la BRD, gestionarea unui cont al unui client il costa pe acesta 0,7 euro pe luna sau echivalentul in lei.
google-analytics.com