Daca vreti sa va construiti propriul site pe Internet, atunci trebuie sa stiti ca RomTelecom va pune la dispozitie servicii de gazduire web. Astfel, potrivit unui comunicat de presa al companiei, citat de site-ul BankNews, RomTelecom a lansat de curand suita de produse BeOnline, care constituie o solutie completa de servicii de gazduire web, adresate companiilor mici si mijlocii, dar si clientilor persoane fizice. Serviciul BeOnline furnizeaza sisteme online de stocare de informatii, imagini video sau orice alt tip de continut, accesibile prin intermediul Internetului, la preturi care incep de la 3 euro pe luna. In plus, domeniul .ro este obtinut gratuit de client.
"Numarul de conexiuni de banda larga este in crestere accelerata in Romania, RomTelecom adaugand in primele cinci luni ale anului 60 000 de noi clienti pentru serviciile de acces Internet prin ADSL ClickNet", a declarat Alexandru Hurdubaie, director in cadrul RomTelecom. BeOnline este disponibil in patru variante, in functie de viteza si domeniu si alte facilitati. Pretul unui abonament anual variaza de la 33 de euro la 187 de euro, in functie de optiuni.
Totodata, compania nu percepe taxa de instalare pentru niciunul dintre aceste pachete. Cele patru pachete sunt BeOnline Start, BeOnline Plus, BeOnline Standard si BeOnline Advanced, toate oferind, printre altele, facilitati suplimentare ca DNS manager pentru libertate totala pe web si trafic nelimitat, dar si instrumente de realizare a site-ului dorit de client. (A.S.)