Cautare

3864 de rezultate pentru "informatii client" (4.20 secunde)
Aceasta modalitate este dezavantajoasa pentru client, din cauza ca pierde din schimbul valutar. ... De exemplu, un client are de achitat o rata de 100 de franci elvetieni pe luna.
Spre exemplu, de multe ori s-a intamplat ca unele unitati bancare sa refuze un client care va obtine apoi aceeasi suma de la o alta banca.
"Executarea silita a unui client care a intarziat cu plata ratelor mai mult de 60 de zile, precum si reposesia bunului din dorinta utilizatorului nu inseamna o rezolvare in totalitate din punct de vedere al stingerii datoriilor clientului catre finantator", a declarat secretarul general al Asociatiei Societatilor Financiare din Romania (ALB), Adriana Ahciarliu.
Allianz-Tiriac motiveaza ca riscul este asumat de client. ... Performanta individuala difera de la client la client, iar riscul investitional apartine in totalitate clientului, conform conditiilor contractuale", sustine Ofelia Neagu, de la Departamentul Comunicare si Relatii Publice al Allianz-Tiriac Asigurari SA.
Decizia de a introduce acest nou serviciu Made to Measure pentru costume barbatesti, pe langa cel deja existent pentru camasi, vine din dorinta de a dovedi inca o data respectul pe care Braiconf il acorda fiecarui client in parte.
Cu toate acestea, se remarca de multe ori ca unele companii internationale asigura servicii inferioare din punct de vedere al orientarii catre client in tara noastra, fata de felul in care isi abordeaza clientii din alte tari.
O alta noutate este spatiul de peste 700 de metri patrati, care a fost personalizat astfel incat fiecare client sa se regaseasca usor in atmosfera locului.
Virgil care au luat de la o persoana necunoscuta suma de 5000 de dolari, falsi, in 50 de bancnote a cate 100 de dolari, pe care urmau sa-i vanda unui client gasit prin intermediul lui A. ... Ion pentru ca cel din urma sa-i gaseasca un client.
Amenintarea dumneavoastra nu mi-a creat nicio emotie sau temere intrucat referitor la afirmatiile facute detin informatii, indicii si chiar probe pertinente si concludente:
Comunitatea Nationala de Informatii (CNI) reuneste patru dintre cele sapte servicii servicii secrete ale Romaniei:
In continuare, timp de peste 20 de ani, a ocupat pozitii inalte in Senatul SUA si in guvernul american, in special in sectoarele militare, de securitate si de informatii, avand acces la o paleta larga de informatii clasificate.
Declaratia Politica a lui Ion Stan sustinuta in Camera Deputatilor in ziua de 13 iunie 2012 Controversatele implicari ale fostului ministru de externe Mihai-Razvan Ungureanu in cazurile Teo Peter si Omar Hayssam Analistii evenimentelor vietii politice romanesti s-au intrecut, care mai de care, in comentarii privind desemnarea ca prim-ministru a fostului ministru de externe si, mai apoi, fost director al Serviciului de Informatii Externe.
"Precontractul care se încheie între agentia imobiliara si client si în care spune ca, daca te retragi si nu mai închei tranzactia cu ei, platesti 2.000 de euro, reprezinta este o clauza abuziva".
"Precontractul care se încheie între agentia imobiliara si client si în care spune ca, daca te retragi si nu mai închei tranzactia cu ei, platesti 2.000 de euro, reprezinta este o clauza abuziva".
"Precontractul care se încheie între agentia imobiliara si client si în care spune ca, daca te retragi si nu mai închei tranzactia cu ei, platesti 2.000 de euro, reprezinta este o clauza abuziva".
(N.N.) Melescanu pledeaza pentru comunitatea de informatii Disputa dintre presedinte si premier este cauzata de faptul ca cei doi primesc informatii diferite, de aceea este nevoie de o comunitate de informatii, astfel ca seful statului si primul-ministru sa aiba informatii veridice si convergente, a declarat liberalul Teodor Melescanu.
Comunitatea de informatii urmareste ufologii (Autor :
Roger Marsh, directorul de comunicatii al asociatiei ufologice MUFON, preciza ca documentele in cauza fusesera eliberate lui Viggiani pe baza legii accesului la informatii din Canada, dar aceasta actiune se pare ca nu a fost bine primita in SUA.
Ingrijorarea CIA In aceeasi perioada, comunitatea de culegere de informatii din America, dar si CIA au inceput sa se ingrijoreze deoarece au aflat ca Uniunea Sovietica cheltuieste cam 60 milioane de ruble anual pentru cercetari paranormale, pe care sovieticii o numeau, folosind un neologism ceh, psihotronica.
a incetat colectarea de informatii despre OZN-uri. ... E adevarat, in 2016, Agentia Centrala de Informatii (CIA) facuse publice o multime de documente, clasificate anterior, inclusiv multe care vorbeau despre incidente neobisnuite, tip OZN, ca si de atitudinea oficialitatilor fata de acest fenomen.
google-analytics.com