Cautare

3865 de rezultate pentru "informatii client" (4.97 secunde)
Practic, cu ajutorul acestui soft, puteti cere ajutorul unui prieten, sau unui profesionist, pentru a va ajuta sa rezolvati anumite probleme (software) de la distanta, fara ca acesta sa mai fie nevoit sa se deplaseze fizic, la fiecare client/prieten in parte.
Presedintele Traian Basescu a cerut Serviciului Roman de Informatii sa se implice mai mult in furnizarea de informatii care sa conduca la combaterea coruptiei.
Mod de actiune Pentru clonarea cardurilor este nevoie de doua categorii de informatii: ... Cea mai uzitata este aceea a montarii unei guri false la bancomat, care culege aceste informatii in momentul in care clientul baga cardul in aparat.
Private Bankingul se traduce si prin faptul ca unui client i se ofera solutii financiare complete si personalizate, alaturi de o mare varietate de solutii investitionale, precum si de informatii privind performanta diverselor instrumente financiare.
Astfel, abia dupa ce identitatea noului client este verificata in mod corespunzator, IFN-ul intra in relatii de afaceri cu aceasta. ... In proiectul BNR se mai stipuleaza ca, pentru a stabili identitatea clientului, IFN-urile vor putea apela la orice documente, date sau informatii provenite din surse de incredere.
  "Un client aduce cam altii cinci" La baza succesului au stat în primul rând clientii. "Un client aduce cam altii cinci", a precizat Nicu Radut. Pentru a atrage clientii, a fost însa nevoie de o atitudine corecta în relatia client - broker.
Un grup de parlamentari PSD a depus la Camera Deputatilor o initiativa legislativa privind reglementarea activitatii Comunitatii Nationale de Informatii (CNI) pentru securitatea nationala a Romaniei.
Inca inainte de crearea CIA, a Consiliului National de Securitate, si chiar a OSS (Office of Strategic Services - precursorul CIA), rapoartele de informatii pentru sefii de Stat Major si autoritatile superioare ale Statelor Unite ale Americii erau realizate de American Joint Intelligence Committee (JIC).
Ele au fost realizate, incepand din 1967, de Secretariatul 2 al Directiei de informatii militare DI55. ... Functionari publici, ofiteri de informatii si personal militar dezbateau modul in care guvernul britanic ar trebui sa raspunda la ceea ce ei numeau obsesia mass-media privind OZN-urile.
Presedintele Basescu doreste ca modelul Comunitatii Nationale de Informatii sa fie extins la scara intregii Uniuni Europene. Afirmatia a fost facuta la Conferinta comisiilor parlamentare pentru controlul serviciilor de informatii din tarile UE, care s-a desfasurat ieri la Palatul Parlamentului.
intrucat Mihai Vlad si-a exprimat dorinta de a fi mentinut in functia pe care o detine, iar marcel Sampetru si George Balan sunt in asteptarea unei oferte de ocupare a unor posturi de conducere in interiorul Ministerului Public (Parchetul General si alte Parchete), au convenit sa uzeze de informatiile la care Mihai Vlad are acces datorita functiei detinute (sef Serviciul Informatii Ilfov).
a fost loctiitor adjunct al secretarului apararii pentru securitate si informatii, apoi directorul de personal al Comitetului pentru Informatii din Senat.
Presedintele Basescu ii nominalizeaza pe Claudiu Saftoiu, consilier prezidential, si pe George Maior, senator PSD, pentru functiile de directori la Serviciul de Informatii Externe (Saftoiu) si Serviciul Roman de Informatii (Maior). ... SIE se ocupa cu colectarea de informatii externe pentru protectia statului roman.
Botezat Hide and seek, adica De-a v-ati ascunselea, acesta preia controlul oricarui dispozitiv electronic inteligent si le furnizeaza hackerilor informatii despre posesor. ... E ca la retelele de torrenti in care fiecare client vorbeste cu fiecare client din retea.
Daca întârzii numai cu o secunda aplicarea unui ordin pentru client, te poti trezi în secunda urmatoare ca pretul a variat si clientul nu mai accepta sa vânda sau vinde în pierdere.
TBI considera contractul de credit litera de lege GdS a intrebat la compania creditoare de ce executa silit un client care a fost deja supus unei forme de executare silita (poprirea pe salariu).
Am reusit asta pentru ca, pe langa statutul de client, pentru noi, fiecare companie care apeleaza la serviciile si solutiile noastre devine partener. ... vanzare en-gross, statii de incinta OSCAR DIESELpoint si carduri de carburant OSCAR, completate de servicii integrate personalizate pe specificul fiecarei industrii si fiecarui client in parte.
in afaceri?Stefan:Faptul ca RPG exista pe piata serviciilor de securitate de 18 ani si nu oricum , ci mereu in topul jucatorilor importanti , nu este nici o intamplare si nici o coincidenta , iar cheia acestui succes este seriozitatea , respectarea valorilor impuse de firma inca de la infiintare imbinate cu o mare dorinta si putere de adaptare la evolutiile sociale , tehnologice sau de orice alta natura.Flavian:Pentru mine , succesul RPG rezida in faptul ca intotdeauna tratam fiecare client in parte ca si cum ar fi primul , nevoile sale fiind astfel intotdeauna rezolvate cu entuziasm , interes si in special promptitudine.In aceeasi masura , consider ca un alt argument poate fi stabilitatea.In acest domeniu , fluctuatia personalului este undeva la 40-50 % , ceea ce este enorm comparativ cu alte activitati , si este lesne de inteles de ce.Cu toate acestea , in cadrul acestei societati , exista angajati ( si nu ma refer la personal tesa sau cei din mangement ) care au pana la 16 ani vechime.Atat atunci cand cineva se angajeaza in aceasta firma , cat si atunci cand un client intra in portofoliul nostru , le uram ,,Bine ati venit in familia RPG” caci relatiile din cadrul RPG sunt asemeni celor familiale :
Cum nici un angajat nu se agita sa le curete, evident ca nici unui client nu ii este tocmai comod sa alimenteze singur. ... un angajat tocmai alimenta cu combustibil autoturismul unui client, iar un altul si-a facut aparitia inainte de a opri masina.
Mai concret, un client care doreste sa investeasca economiile sale în actiuni sau obligatiuni tranzactionate la bursa de valori face investitia printr-o astfel de societate. ... Vinde sau cumpara actiuni atunci când i se comanda de catre client si câstiga la fiecare astfel de tranzactie.
google-analytics.com