Cautare

1340 de rezultate pentru "imperial motor sibiu" (6.14 secunde)
Astfel se face ca un creator precum Andrei Serban, care a renuntat la onorarii exorbitante pe scenele lumii doar pentru a putea monta in propria tara, a fost exilat deliberat in provincie, la Cluj si Sibiu, caci teatrele din Bucuresti, teoretic capitala teatrala a tarii, se multumesc in marea lor majoritate cu spectacole statice, fade, total lipsite de o provocare de substanta, nu formala (zona unde mai poti pacali cu putin postmodernism si o bruma de audio-vizual si gata, te-ai facut ca ai (post)-revolutionat teatrul).
Astfel, a fost introdusa o acciza de 45% la confecþiile din blanuri naturale, de 55% la articolele din cristal, de 35% pentru parfumuri, 20% pentru aparatura audio-video, cuptoare cu microunde, aparate de aer condiþionat, 30% pentru aparate de luat imagini fixe si alte camere video cu inregistare, 100% pentru arme de vinatoare si 50% pentru iahturi si barci cu motor pentru agrement.
Mai exact, varianta 320d de 130 sau 150 cp, care a fost un motor foarte reusit la viata lui. ... Aceeasi poveste era si cu limuzina E39, dotata cu acelasi motor.
- Simplificand foarte mult, inima este un motor, care hraneste creierul pentru a-l sustine. ... Inima este un motor, dar un motor atat de bine pus la punct, sub conducerea creierului, ca sa ma exprim un pic dictatorial. ... S-a facut o inima artificiala, un motor.
Automobile Dacia, cel mai important constructor auto local, va prezenta pe piata cea mai puternica versiune de serie a modelului Logan, echipata cu motor de 1,6 litri pe benzina, cu 16 supape.
Accizele care se plateau pana anul trecut pentru un automobil cu motor "economic" erau mai mici decat taxa de prima inmatriculare intrata in vigoare de la 1 ianuarie 2007.
Spre deosebire de Q7, la Q5 se va renunta la al treilea rând de scaune si va avea doar cinci locuri.Volkswagen prezinta noul propulsor 1.4 TSILa „International Motor Symposium“ din Viena, VW a prezentat noul motor turbo pe benzina de 1.4 litri cu injectie directa de combustibil TSI.
Motor V12 de 6 litri, biturbo, "cumintit" electronic la 320 km/h, 670 de cai-putere si cuplu de 1.000 Nm.
Propulsorul, care are patru cilindri in linie, dezvolta o putere de 76 de Cai Putere (CP) alimentat cu benzina si de 77 CP alimentat cu alcool si are un consum de 5,5 litri de benzina (8,4 litri de alcool) pentru 100 de kilometri parcursi in afara localitatii si de 7,4 litri de benzina (11,5 litri de alcool) pentru 100 de kilometri parcursi in oras.Acest motor poate face ca Sandero si Logan sa ai aibe o viteza maxima de 160 de kilometri pe ora (161 de kilometri pe ora in cazul in care se foloseste alcool), demarajul de la 0 la 100 de kilometri pe ora realizandu-se in putin peste 14 secunde.Performantele motorului de un litru montat pe Sandero si Logan vandute in Brazilia sunt apropiate de cele ale motorului de 1,4 litri montat pe aceleasi modele disponibile in Romania.
Inima acestui bolid este un motor V8 supraalimentat de doua compresoare, care produce 777 de cai-putere, echivalentul a 571,8 kW. ... Pentru a obtine o distributie armonioasa a maselor, Novitec a adoptat solutia unui motor amplasat central. ... Sporturile cu motor au fost sursa de inspiratie pentru sistemul de transmisie:
Motorul de cautare Cuil, ultima realizare a Annei Patterson, a sotului ei, Tom Costello, a lui Russell Power si Luis Monier, fosti ingineri la Google, si-a facut aparitia în lumea internetului, fiind proiectat special pentru a detrona Google. Creatia anterioara a Annei Patterson, un motor de cautare pus la punct în 2004, a fost atât de impresionanta, încât liderul industriei, Google Inc., a cumparat tehnologia pentru a-si îmbunatati sistemul.
Google NU e cel mai bun motor de cautare. ... O fi Google cel mai folosit motor de cautare, dar asta nu inseamna neaparat ca e mai bun. ... Mai multe de 25% din oameni scriu un singur cuvant atunci cand folosesc un motor de cautare.
Incepe cea de-a 9-a editie a festivalului Black&White Motor Fest. ... Ionela Stanila) Pe malul Dunarii, la complexul Albatros Podul 4, a inceput vineri seara cea de-a 9-a editie a festivalului Black& White Motor Fest.
Umanistii sibieni au declarat ieri ca se dezic de colegii de la PSD Sibiu, unicul lucru care ii mai leaga fiind protocolul semnat la nivel national.
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati. ... In judetul Sibiu au fost decupate sase colegii de deputat si trei de senator.
Viceprimarul municipiului Sibiu Ioan Banciu (PSD) si-a dat demisia ieri-dimineata, la cererea primarului din Sibiu, Klaus Johannis, care a spus ca presedintele PSD, Mircea Geoana, a facut niste declaratii peste care nu poate sa treaca.
Nerecomandat sub 16 ani Festivalul Internațional de Teatru Sibiu 2014 Festivalul Antagon Timisoara 2014 Festivalul Perform Iasi 2014 Festivalul International de Teatru Scurt Oradea 2014 Sambata, 21 martie, ora 16.30 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
Am renuntat cand m-am casatorit si m-am mutat la Sibiu. ... Au fost vreo 7 ani, gratie programelor culturale din Sibiu, in care am putut sa scriu despre teatru si film, muzica si expozitii, erau festivalurile. ... 2007, cu Sibiu, Capitala Culturala Europeana, fusese un exces, imi cam ajunsese.
"Mi-e greu sa spun acum asta, vom vedea in functie de cate procente vom avea", a declarat sambata, intr-o conferinta de presa la Sibiu, vicepresedintre liberal. Nicolaescu s-a intalnit sambata cu organizatiile din Sibiu si Medias.
1959-06-13 in Sibiu. ... Dupa terminarea facultatii a fost mai intai profesor de fizica la Liceul Samuel von Brukenthal din Sibiu. Dupa 1989 a devenit inspector scolar general adjunct iar apoi inspector scolar general al judetului Sibiu. A castigat trei mandate (2000, 2004, 2008)de primar al municipiului Sibiu.
google-analytics.com