Umanistii sibieni au declarat ieri ca se dezic de colegii de la PSD Sibiu, unicul lucru care ii mai leaga fiind protocolul semnat la nivel national. Acestia si-au aratat supararea fata de pesedistii sibieni, care si-au arogat toate “meritele“ pentru rezultatele din judet, fara sa mentioneze macar fugitiv aportul umanistilor.
Razboiul se duce intre liderii locali ai PUR - Iosif Moldovan, Eftimie Costeiu si proaspatul senator Ilie Stoica - si presedintele PSD Sibiu, Ioan Cindrea, despre care umanistii spun ca nu ar dori sa cedeze nici macar o functie in administratia sibiana. Pe de alta parte, senatorul PUR Ilie Stoica acuza liderii PSD Sibiu ca i-ar fi pus oprelisti in campania electorala.
Mai mult, umanistii sibieni au lansat un apel catre locuitori, sa nu ii suspecteze si pe ei de frauda electorala, alaturi de PSD: “Daca au suspiciuni de frauda la adresa Uniunii, sibienii sa nu acuze si PUR, fiindca noi nu am avut acces cu reprezentanti in sectiile de votare“, a spus vicepresedintele Eftimie Costeiu.