Cautare

1339 de rezultate pentru "imperial motor sibiu" (3.56 secunde)
Simbol al Bucurestiului interbelic, Palatul Odeon renaste sub un nou brand care ii exprima perfect personalitatea - Imperial Glamour. Renovat integral intr-o maniera luxoasa, Palatul Odeon Imperial Glamour pune la dispozitia oaspetilor sai trei saloane de evenimente, doua cafenele si o spatioasa terasa in aer liber.
Pe data de 25 mai a.c., incepand cu ora 19.00, Palatul Odeon Imperial Glamour va gazdui o petrecere traditionala de neuitat cu renumitul Taraf Cleante si Diana Matei.
, incepand cu ora 19.00, Palatul Odeon Imperial Glamour va gazdui o petrecere traditionala de neuitat cu renumitul Taraf Cleante si Diana Matei.
Luni seara au ajuns la Bucuresti patinatorii de la The Imperial Ice Stars, urmand ca miercuri sa ii incante pe romani cu doua reprezentatii din spectacolul "LACUL LEBEDELOR" pe gheata. ... De ce este atat de faimoasa trupa The Imperial Ice Stars?
Oficialii companiei spun ca volumul productiei va depinde de cererea de autoturisme de pe piata, dar sunt mari asteptari la Ford Europa cu acest motor.
Ce sa faci cu copilul in Sibiu: ... Am petrecut o saptamana in Sibiu cam pe nepusa masa, asa ca am hotarat sa profitam la maximum de timpul de aici si sa nu mai dormim pana la amiaza, ca apoi sa plecam cu cel putin 2 kilograme in plus acasa.
USL Sibiu si-a lansat candidatii pe muzica populara Peste 1000 de membri ai USL Sibiu au participat miercuri seara la lansarea celor 9 candidati pentru Camera Deputatilor si Senatul Romaniei.
Rebelion in stil ultras Pe o vreme caineasca, aproximativ 400 de suporteri din toata tara au protestat sambata la Sibiu, intr-un miting autorizat, contra unor prevederi ale Legii 4 care reglementeaza modul in care ultrasii se pot manifesta pe stadion.
Una dintre cele mai de succes companii de balet pe gheata din lume - The Imperial Ice Stars va sosi in premiera la Bucuresti pentru a prezenta spectacolul "Lacul Lebedelor"!
Astfel, anul acesta au termen de finalizare doar lucrarile la lotul 3 din Orastie-Sibiu si cele doua loturi ale autostrazii Nadlac-Arad.
Tronsonul Pitesti-Sibiu ar putea fi prins in Master Planul de transport ca autostrada Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anuntat joi, in urma unei intalniri cu reprezentantii Uzinelor Dacia Mioveni, ca va discuta si va analiza posibilitatea ca tronsonul Pitesti - Sibiu sa fie prins in forma finala a Master Planului General de Transport ca autostrada, in doua faze, anunta Mediafax.
O banala "verificare de rutina" efectuata in trafic de Politia din Sibiu a fost adusa in atentia reprezentantilor bisericilor europene ca o adevarata amenintare la adresa drepturilor si libertatilor etnicilor maghiari din Transilvania.
Tricolor USL-ist la Sala Transilvania Aproximativ o mie de persoane, intre care simpatizanti si membri ai Uniunii Social Liberale (USL) Sibiu, s-au adunat la Sala Sporturilor Transilvania pentru a participa la prezentarea celor noua candidati la alegerile pentru Parlamentul Romaniei din 9 decembrie.
Reteaua Interpol este prezenta la toate subunitatile, ceea ce reprezinta un lucru foarte bun, pentru ca in Sibiu, de exemplu, nu aveam asa ceva peste tot. Iar dotarea logistica si IT este corespunzatoare, nu suficienta, dar mai buna ca la Sibiu.
Desi marii campioni la patinaj artistic din intreaga lume reuniti sub cupola - The Imperial Ice Stars nu au aterizat inca la Bucuresti, biletele pentru reprezentatia spectacolului "Lacul Lebedelor" pe gheata de la ora 20.00 au fost deja epuizate!
Proprietarii de masini ar putea plati in 2011 o taxa de poluare cuprinsa intre 32.000 de euro pentru inmatricularea unei masini nonEuro cu motor de 3.200 de centimetri cubi, veche de 20 de ani, si 91 de euro pentru un autoturism nou Euro 5, cu motor de 1,1 litri, scutit in prezent de la taxare.
In timp ce poate credeti ca acesta este un motor de cautare inofensiv, expertii din securitate nu cred acest lucru. ... Il puteti seta cu usurinta ca si motor de cautare sau pagina de start, fara sa va dati seama.
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat, in noul Sistem Electronic de Achizitii Publice (SICAP), doua anunturi de intentie privind atribuirea lucrarilor de proiectare si executie a unor sectiuni totalizand 68 de kilometri din Autostrada Sibiu-Pitesti.
Democratii nu au reusit sa valideze, din martie 2005, mandatul unui nou deputat de Sibiu in locul lui Florin Nicolae Muntean, care a renuntat la functia de parlamentar in favoarea functiei de director al Transgaz, pe motiv ca liberalii au de gand sa le sterpeleasca locul castigat pe listele comune ale Aliantei DA.
Astfel autostrada despre care anul trecut ministrul Transporturilor spunea ca va duce din acest sezon romanii spre Litoral intra pe o lista mai lunga de proiecte reziliate ce mai include Bucuresti-Brasov, 173 km (concesiune reziliata in 2005), Comarnic-Brasov, 55 km (concesiune stopata in 2010), centura Sibiu 23 km (intrerupt in 2007).
google-analytics.com