Cautare

2421 de rezultate pentru "ienciu constantin" (3.43 secunde)
Pozitia a doua este ocupata de Constantin si Calin Popeci (anul trecut erau pe locul trei), iar pozitia a treia, de catre cel care era pe locul doi anul trecut, Mihai Anghel.
Pozitia a doua este ocupata de Constantin si Calin Popeci (anul trecut erau pe locul trei), iar pozitia a treia, de catre cel care era pe locul doi anul trecut, Mihai Anghel.
Ei trebuie doar sa prezinte niste documente prin care sa arate ca detin suprafetele respective", a spus Constantin Cucu, directorul Oficiului Judetean de Consultanta Agricola (OJCA) Dolj. ... De asemenea, poate detine combinat, patru hectare de cultura mare si patru vaci sau poate fi apicultor", a precizat Constantin Cucu.
Presedintele Aliantei Confe-deratiilor Patronale din Romania (ACPR), George Constantin Paunescu, a propus ieri guvernului doua masuri importante care trebuie adoptate urgent pentru a mai imbunatati activitatea mediului de afaceri.
In aceeasi perioada a lui 2009, numarul lor a fost de 299, pentru ca in primele noua luni ale acestui an sa ajunga la 318", a declarat Constantin Durac, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Dolj, care a explicat ca, potrivit legislatiei in vigoare, angajatorii risca amenzi intre 3.000 si 4.000 de lei pentru fiecare persoana care lucreaza fara forme legale.
Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca aceasta propunere a departamentelor profesionale ale formatiunii a fost adoptata in sedinta Biroului Executiv Central al conservatorilor.
Fara dezvoltare economica, Romania este amenintata de colaps economic, au avertizat miercuri vicepresedintii Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR) Constantin Savu si Constantin Bostina, citati de Agerpres.
Daniel Constantin neaga "propaganda" ca ar fi manevrat de Dan Voiculescu Acuzele actualei Opozitii, potrivit carora ministrul Agriculturii este "manevrat" de senatorul Dan Voiculescu, nu sunt altceva decat o "propaganda", a afirmat, joi, liderul PC, Daniel Constantin, in cadrul unei conferinte de presa.
Ministrul Economiei, Constantin Nita, s-a intalnit sambata cu ministrul Comertului din R.P.
DeCeNews informeaza ca Marius Tuca a demisionat de la Jurnalul National si ca Dan Constantin confirma.
Dan Racolta, Florin Dumitru, Nicolae Negrila, Nae Ungureanu, Nae Tilihoi, Robert Vancea, Danut Bica, Constantin Donose, Gigi Ciurea, Marian Calafeteanu, Marian Bacu, Silvian Cristescu, Victor Cojocaru si Valentin Iliescu.
Ion Constantin, unul dintre cei mai mari transformeuri din rugby-ul mondial, a incetat din viata, la 61 de ani, in urma unui atac cerebral.
Constantin Popescu avea 72 de ani. Constantin Popescu suferea de mai multe afectiuni cardiace si de reumatism, iar in ultima vreme a suferit foarte tare din cauza condamnarii fiului sau in Dosarul Transferurilor. ... Constantin Popescu a facut mai multe demersuri pentru ca fiul sau sa fie gratiat.
Si-a facut debutul artistic pe scena teatrului de revista Carabus, condus de celebrul actor Constantin TANASE, in 1934. ... Acesta a prezentat-o marelui muzicolog Constantin Brailoiu, intemeietorul Arhivei Internationale de Folclor de la Geneva.
Editura ALL si Teatrul de Revista "CONSTANTIN TANASE" au organizat recent, la cafeneaua Starbucks - America House (Bd.
Incurcaturile savuroase pe care le provoaca Lelio prin "arta" minciunii, in incercarea lui de a cuceri inima a doua femei frumoase din Venetia, au fost puse in scena in studiourile Televiziunii Romane si poarta semnatura regizorului Constantin Dicu (premiera tv - 1991).
O pereche fara pereche de Aurel Storin (Editura ALL), binecunoscut prozator, textier si fost secretar literar-artistic al Teatrului de Revista Constantin Tanase.
La Muzeul Municipal din Calarasi poate fi vizitata expozitia aniversara Centenar Ionel Constantin, care marcheaza o suta de ani de la nastere si 30 de ani de la disparitia celui care a fost timp de decenii un animator al vietii culturale din orasul de pe malul Borcei.
Constantin Mustata participa in acest week-end la targul colectionarilor si anticarilor organizat pe aleea din spate a Muzeului Taranului Roman.
Ion Popescu Gopo, Victor Antonescu, Calin Cazan, Luminita Cazacu, Constantin Paun etc. ... Constantin Paun - un film de animatie care aduce in prim plan un moment de istorie sau Calatoriile lui Pin-Pin, regia: ... Constantin Paun; ... Mihai Opris, Constantin Paun Cu (voci):
google-analytics.com