Cautare

2421 de rezultate pentru "ienciu constantin" (3.27 secunde)
Constantin Balan, fostul viceprimar al comunei Cumpana, conform declaratiei de avere, semnata pe data de 14 aprilie 2008, a incasat de la administratia locala pentru activitatea desfasurata un salariu anual de 170. ... In traducere libera, Constantin Balan primea lunar de la Primaria Cumpana 14.
Laurentiu Ciurel, Viorel Bebe Ionica, Iulia Vana, Scarlat Iriza si Constantin Mihutescu. ... Iulia Vana (fosta sefa a TSD Gorj), Scarlat Iriza, ex-deputat, si Constantin Mihutescu, primarul din Baia de Fier, au facut parte din echipa de delegati la Congresul PSD de la Bucuresti.
Judecatorii Sectiei de Contencios Administrativ si Fiscal a Curtii de Apel Craiova au decis sa-l repuna pe comisarul-sef Constantin Nicolescu in functia de sef al Politiei doljene, pentru ca acesta sa nu sufere financiar si sa nu-i fie afectata imaginea.
Principalii protagonisti ai negocierilor sunt primarul Catalin Flutur si fostul lider al PSD, Constantin Contac, care sustine activitatea filialei judetene a UNPR, partid care si-a revendicat functia in urma negocierilor cu guvernul de anul trecut.
Presedintele PC, Daniel Constantin, a anuntat, vineri, ca senatorul Ion Vasile (fost PSD) s-a alaturat conservatorilor, urmand sa conduca interimar organizatia judeteana din Buzau.
Cum poti sa spui ca doctorii au influentat decizia judecatorilor in cazul Constantin Nicolescu?
Constantin: ... Presedintele Partidului Conservator (PC), Daniel Constantin, a sustinut, luni, ca exista un angajament ferm din partea Uniunii Social Liberale de a-si asuma guvernarea chiar in conditiile extrem de grele in care se afla in prezent economia.
In Mehedinti, primarul PDL din Drobeta Turnu Severin, Gheorghe Constantin, este cotat, conform sondajului PSD, la peste 40%, in timp ce candidatii PSD sau PNL nu trec de 25%.
Daniel Constantin continua sa ramana o aparitie pe care atunci cand o vezi la televizor te intrebi daca nu carecumva chiuleste de la ora de dirigentie.
Daniel Constantin:
Constantin: "Sigur ca il vom sustine pe Sorin Oprescu" In replica la anuntul primarului sectorului 4, presedintele PC, Daniel Constantin, a aratat ca formatiunea sa il va sustine pe Sorin Oprescu in cursa pentru Primaria Generala daca in USL "se ajunge la aceasta concluzie".
In continuare, acesta a citit - in timpul emisiunii cu seful statului - transcrierea discutiei dintre presedintele Traian Basescu si liderul PC, Daniel Constantin: "Daniel Constantin: ... Daniel Constantin: ... "Nu..." Daniel Constantin:
In cursa pentru fotoliul de primar general mai candideaza Constantin Ionescu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Petrica Dima (Partidul Socialist Roman), Alexandru Vladu - Alianta Partidul Popular European (Crestin Democrati) si Democrati Europeni (PPE-DE), Constantin Cojocaru - Partidul Poporului (PP-LC), Nicolae Roman (Partidul ProDemo), Florin Dobrescu (Partidul "Totul pentru Tara"), Adrian Grigoriu (Partidul National Democrat Crestin).
Isi mentin portofoliile ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, ministrul Mediului, Rovana Plumb, ministrul Comunicatiilor, Dan Nica, ministrul de Externe, Titus Corlatean, ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, ministrul Muncii, Mariana Campeanu. ... Ministerul Energiei - Constantin Nita (PSD);
Niculae Banicioiu, Eugen Bejinariu, Gheorghe Bunea Stancu, Ion Calinoiu, Ion Calea, Titus Corlatean, Adrian Duicu, Dan Nica, Constantin Nita, Ion Prioteasa, Cristian Rizea, Dan Sova, Marian Vanghelie. Potrivit gandul.info, presedintele CJ Arges, Constantin Nicolescu, a decis sa se retraga din aceasta competitie.
VIITORUL PSD - ASCUNS INTR-UN SMS CATRE DANIEL CONSTANTIN (Autor:
Unul dintre primarii care trebuie sa imparta in prezent bugetul astfel incat banii sa ajunga si pentru restituirea banilor imprumutati de la banca este Constantin Oclei, primarul orasului Bechet. ... Oricum, estimam un buget de 20-25 de miliarde de lei", a spus Constantin Oclei.
Partener de afaceri si actionar totodata la acest depozit unde vindem noi marfa este chiar directorul Constantin Roibu.
Luni dimineata, la intrarea in incinta firmei s-a derulat un nou episod al scandalului dintre fostul administrator Constantin Samson si membrii Asociatiei PAS Fruvimed.
Pozitia a doua este ocupata de Constantin si Calin Popeci (anul trecut erau pe locul trei), iar pozitia a treia, de catre cel care era pe locul doi anul trecut, Mihai Anghel.
google-analytics.com