Cautare

851 de rezultate pentru "hotel sirena saturn" (4.88 secunde)
Nu-i asa ca are un corp de sirena? Pe langa spectacolele de pe litoral, cantareata se pregateste intens si pentru Festivalul de la Mamaia, deoarece intentioneaza, alaturi de Adi Cristescu, sa trimita o piesa la Sectiunea Creatie.
Federatia pentru Educatie pentru Mediu (FEE) a acordat, in premiera pentru Romania, distinctia "Steagul Albastru - Blue Flag" pentru plajele din cinci statiuni, respectiv Mamaia, Eforie Nord, Neptun, Venus si Saturn, precum si pentru un port turistic din Eforie Nord.
Criza tine insa cont de grade, astfel incat sefii din Politie si SRI care vor veni vara aceasta la hotelurile Meridian, din Mamaia si Diana, din Saturn, nu vor duce lipsa de nimic. ... 2009, destinate aceluiasi hotel Meridian.
Orbit de gelozie, Cristian Diaconescu i-a urmarit pe Musat si Dumitruc pana la Roma, intrand peste acestia in camera de hotel, amenintandu-i ca-i va distruge. ... • Intre 7-9 martie 2008 - Roma- Hotel Hassler 5*, tot impreuna cu Elena Musat.
In Predeal se poate alege cazarea intr-o vila contra sumei de 1,6 milioane de lei pe camera dubla, in perioada 29 aprilie-2 mai sau in hotel de trei stele, caz in care se vor plati 199 de euro pe camera dubla.
Incepand de anul viitor, turistii care vor veni in Capitala vor plati cu 6 - 8% mai mult pentru a inchiria o camera la hotel.
La Hotel "Carmen" din statiunea Venus, unitate de asemenea de patru "stele", pachetul promotional este de doua zile de cazare - 109 euro, pretul cuprinzand mic dejun varianta bufet, cina si dejun barbeque, cu program folcloric.
Afaceristul mangaliot si-a scos un hotel la vanzare... ... "Mangalia- hotel 50 camere, clasificare 2 stele, pozitie turistica de exceptie, imbunatatiri, 2390 mp teren, proprietate.
Astfel, un sejur de 8 zile la un hotel de 4 stele, cu masa inclusa, costa 397 de euro, in loc 497 de euro. ... "Preturile in septembrie fata de august scad cu 25-35%, depinde de la hotel la hotel", este de parere directorul unei agentii de turism.
Mai mult, surse din cadrul unui hotel de trei stele din Galati ne-a spus ca cei mai multI dintre strainii care ajung in Galati sunt cei care au afaceri la ArcelorMittal.
*Hotel cu brand international pentru oamenii de afaceri.
Pentru Nan, administrator Hotel Tranzit a spus ca turistii straini se plang de nivelul ridicat al preturilor si al conditiilor oferite de acest oras. ... Platesc 586 de milioane de lei pe an pentru hotel si nu am primit nici o facilitate.
In hotel este amenajata si o sala de conferinta de 250 de locuri, un restaurant cu 240 de locuri, piscina, gradinita, un mini SPA center, o gelaterie, parcare gratuita pentru clienti si o plaja.
Spre exemplu, un concediu in Antalya, la un hotel de patru stele, in regim all inclusive, costa 343 de euro. ... In septembrie insa, un sejur de sapte nopti la un hotel de patru stele costa 343 de euro de persoana.
Asa se face ca un hotel din Zurich care se afla in Top 10 Destinatii Rock, detine zeci de camere dedicate starurilor rock si decorate in stilurile caracteristice ale acestora. Si celebrul Joe Cocker are la ZicZac Rock Hotel o camera care ii poarta numele!
Cand ajungeti la Balea Lac, veti fi intampinati sa vizitati si Hotelul De Gheata (Ice Hotel). Potrivit celor care se ocupa de acest hotel â€" ce a fost inaugurat in anul 2006 - acesta functioneaza in diverse regimuri:
Dana Savuica da startul caravanei nationale Traieste Inteligent, eveniment ce va avea loc miercuri, 20 aprilie, incepand cu ora 17:00 la Hotel Marshal Garden (Calea Dorobantilor, 50B).
Incendiul de la mansarda unui hotel de cinci stele din Sinaia a fost stins dupa aproape patru ore Incendiul puternic izbucnit la mansarda unui hotel de 5 stele din statiunea Sinaia, de unde 50 de persoane au fost evacuate, a fost stins de pompieri dupa aproximativ 4 ore.
Un roman nu a fost primit la un hotel din Olanda unde si-a facut rezervare pentru ca este roman. ... Romanul a primit un mesaj de la hotel in care i se transmite ca Primaria ar fi impus o astfel de decizie.
proiectul Portul Turistic, reabilitarea lacurilor din Neptun si cordonul Saturn - Venus. ... Vrea sa faca un mall cu hotel.
google-analytics.com