Cautare

240 de rezultate pentru "horoscopul balan ei i" (3.60 secunde)
Fostul presedinte PNL Valeriu Stoica a afirmat ieri, intr-o conferinta de presa, ca pentru el Dinu Patriciu este “o enigma“.
Cum era de asteptat, cea mai mare tevatura a facut-o PSD (posesorul celor mai multe exemplare "patate”), care i-a acuzat pe Alina Mungiu Pippidi si pe colegii sai din conducerea CPC de "implicare grosolana in campania electorala prin tentativa evidenta de deturnare a intentiilor de vot in favoarea anumitor partide din opozitie”.
Cozmin Gusa, fost secretar general al PSD si membru PD in acest moment, a pierdut ieri procesul de calomnie pe care i l-a intentat presedintelui Ion Iliescu.
Simbata, cu ocazia instalarii in functie de catre ministrul Comunicatiilor ºi Tehnologiei Informatiei, Nagy Zsolt, in calitate de imputernicit al Guvernului Romaniei, prefectul Radu Bud nu a depus juramintul de credinta.
Rozor l-a chemat in judecata pe Funar in vara lui 2003, dupa ce acesta i-a afisat poza si numarul de telefon pe toate cabinele toaletelor publice din oras, chiar de ziua ei.
Seful Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, Jonathan Scheele, se va intalni maine dupa-amiaza cu ziaristii din Vrancea pentru a discuta despre libertatea presei.
2036/21.06.2001 semnata de Ioan Orbescu, secretarul general al MLPTL in care se specifica "aprobati in regim de urgenta Contractul de Asociere” cu MTC, in cazul contractului cu Global Media nu se cunoaste deocamdata daca initiativa incheierii lui i-a apartinut Aurorei Manta sau daca a primit in acest sens un ordin scris din partea ministerului condus de Miron Mitrea, avand in vedere ca acesta era singurul in masura, ca proprietar al postului de televiziune local, sa aprobe contractul cu firma privata a magnatului de la Prima TV.
In cadrul unei emisiuni recente la OTV, Nicolae Vacaroiu a lasat sa se inteleaga ca Nastase este de fapt invingatorul prezidentialelor.
Decizia AP de a-i primi i-a facut pe cei de la UCM, ale caror liste de semnaturi fusesera contestate, sa nu se mai lupte cu institutiile statului pentru a castiga dreptul de a participa la alegeri.
Infiintarea unui lant de benzinarii pe amplasamente ilegale, una chiar in zona de siguranta a CFR, fara acceptul autoritatilor de mediu, i-au adus o condamnare penala in prima instanta de un an si sase luni inchisoare, de care a scapat datorita imunitatii parlamentare dobandite in 2000.
Senatul se va reuni astazi si maine in sesiune extraordinara. Pe ordinea de zi figureaza proiectul de lege pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.
Ceremonia de instalare a noului presedinte al Institutului Cultural Roman (I.C.R.), Horia-Roman Patapievici, va avea loc astazi la sediul institutului.
Liderul grupului Partidului Romania Mare (PRM) din Camera Deputatilor, Lucian Bolcas, a solicitat ieri Biroului Permanent inscrierea pe ordinea de zi a infiintarii Comisiei pentru regulament in conformitate cu art.
In cursul zilei de vineri, 5 noiembrie a.c., liberalii constanteni s-au intrunit intr-o sedinta extraordinara a Biroului Permanent Teritorial Constanta.
Traian Basescu a declarat ieri la Arad ca pana acum negociatorii romani au inchis foarte multe capitole de negociere a integrarii in UE vanzand interesele poporului roman.
Liderii locali ai Aliantei nu au uitat de ziua de nastere a lui Traian Basescu, tinand sa-i ureze "La Multi Ani" si invitand electoratul sa-i faca cel mai frumos cadou si sa voteze D.A.
Internationala Socialista (IS) a devenit, de sambata, un sustinator fervent al PSD la alegerile din toamna, sprijinindu-l pe Nastase & Co.
Sediul UDMR Mures a fost retrocedat in instanta fostilor proprietari, sentinta pronuntata la sfarsitul saptamanii trecute de Curtea de Apel Targu Mures fiind definitiva si irevocabila.
Drumul de acces care urma sa faca legatura intre parcarea subterana de la Palatul Parlamentului de noua cladire a Senatului nu se va mai realiza in acest an, desi fusesera alocate fonduri bugetare suplimentare in acest scop.
Reproducerea in presa scrisa, imprimarea pe bannere, pliante, carti postale, fluturasi si alte mijloace de propaganda electorala a combinatiilor de culori care sa evoce drapelul Romaniei este interzisa, au stabilit ieri membrii BEC.
google-analytics.com