Cautare

240 de rezultate pentru "horoscopul balan ei i" (3.74 secunde)
Conform obiceiului deja stiut, putini dintre ei s-au prezentat la vot in prima parte a zilei, statisticile inregistrand, la ora 17.00, o prezenta de doar 34,26% in capitala - cu 6 procente mai scazuta decat media pe tara.
Gusa vrea SRI-ul, Oprisan a fugit din tara Deocamdata, felierea cascavalului nu a provocat tensiuni, bucuria infratindu-i pe liberali si pe democrati.
Adrian Nastase ii ureaza succes lui Traian Basescu in mandatul de presedinte al Romaniei Presedintele Partidului Social Democrat (PSD), Adrian Nastase, i-a urat succes lui Traian Basescu in noul mandat de presedinte al Romaniei Adrian Nastase a declarat, la sediul PSD, ca i-a telefonat contracandidatului sau pentru a-l felicita personal.
Vasile Nichitean a fost exclus din PD dupa turul I al alegerilor generale, intrucat s-a dovedit ca acesta a votat de mai multe ori.
Dupa ce candidatul democrat John Kerry s-a recunoscut invins, presedintele Statelor Unite, George W. Bush, si-a implinit visul de a conduce tara pentru inca patru ani.
Cica Iliescu va spori procentele partidului Dupa ce, plin de efervescenta electorala, a calcat cu pantofii sai prezidentiali pe Constitutie, Iliescu s-a grabit sa-si asigure fanii - sau adversarii - ca nu are nici o intentie de a se retrage din politica, ci dimpotriva, va constitui o prezenta marcanta in domeniu si pe viitor, veste care credem ca i-a bucurat nespus pe multi pesedisti, in frunte cu Adrian Nastase.
Beizadeaua Radu Babus, ajuns in fotoliul de director al RAEDPP gratie nepotismului practicat cu ardoare de familia odraslei protejate, se dovedeste a fi campionul abuzurilor savarsite de Administratia Domeniului Public si Privat a Municipiului Constanta.
"Iliescu l-a decorat pe Vadim cu Steaua Romaniei si din acest motiv, Ellie Wiesel, laureat Nobel, i-a inapoiat presedintelui Romaniei decoratia, deoarece nu voia sa se afle pe aceeasi lista cu un lider politic antisemit si extremist.
Dupa ce zilele trecute ministrul Finantelor si fostul sef al organizatiei judetene Hunedoara a PSD, Mihai Tanasescu, a declarat ca va demisiona din partid daca in fruntea PSD se va intoarce Ion Iliescu, inca un membru al filialei locale a anuntat ca va face acelasi lucru.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a avut ieri o intrevedere oficiala cu ambasadorul SUA in Romania, Jack Dyer Crouch II, la solicitarea acestuia din urma.
Ei au format atunci Partidul Liberal Aripa Tinara, transformat in Partidul Liberal care a fuzionat cu Partidul Aliantei Civice, in 1992.
Viceprimarul Razvan Murgeanu a fost desemnat de Consiliul General al Municipiului Bucuresti, cu 48 de voturi din 51, drept primar general interimar in locul lui Traian Basescu, ales presedinte al Romaniei.
Petru Andea: Permiteti-mi sa incep parafrazand pe marele Eminescu, spunand ca astazi dezbatem o motiune “simpla, dupa vorba, dupa port“.
Avocatul Casei Regale, Adrian Vasiliu, este de parere ca respingerea dezbaterii in procedura de urgenta a legii initiate de Guvern pentru reglementarea situatiei bunurilor care au apartinut fostului suveran al Romaniei, Mihai I, are o motivatie electorala.
Nu am nici o legatura cu Uniunile, deci nu aveam cum sa dezbin turcii si tatarii, ba chiar i-am ajutat, de peste 10 ani.
Serban Mihailescu: Va promit ca voi da o lista publicitatii, cu fundatiile domnului Constantinescu, pana in 2010, cu fundatiile PNL-ului, cu contracte pana in 2010, care nu se pot vinde si cu alte fundatii care au ramas din fosta conducere.
Senatorul de Mures Gyorgy Frunda a afirmat ca UDMR insista pe ideea de reprezentare proportionala a etnicilor maghiari in conducerea unor institutii descentralizate.
Primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu nu va utiliza, pe perioada detinerii mandatului de sef al Guvernului, o locuinta din fondul de protocol al statului, gestionat de RAPPS.
Voiculescu protesteaza Presedintele Partidului Umanist, Dan Voiculescu, i-a adresat o scrisoare deschisa Alinei Mungiu-Pippidi, prin care solicita scoaterea numelui sau de pe "lista neagra" a Coalitiei pentru un Parlament Curat.
google-analytics.com