Cautare

419 de rezultate pentru "haine" (3.09 secunde)
Mix intre lei si euro, in functie de structura datoriei. 3% economisesc pentru haine. Optim: 100% lei, scadenta la trei luni.
Adica, am castigat niste alegeri, noi, PSD, de vreo doua - trei ori si nu suntem la guvernare si guvernarea aceasta de dreapta i-a adus pe romani de au zece kilograme cu tot cu ambalaj, cu tot cu haine.
nu s-a potrivit socoteala initiala cu cea de la sfarsit, dar echipa in-house a reusit totusi sa aduca linii create de designeri romani, cunoscuti si mai putini cunoscuti, pentru clientii care nu-si permit haute couture, dar vor totusi sa poarte haine cu eticheta pe care este cusut numele autorului.
Promotii la haine si pantofi: ce magazine au scazut preturile Daca reducerile oficiale incep la 15 ianuarie, lanturile de magazine anunta deja promotii, pentru a atrage cat mai multi clienti.
Astfel, fie ca este vorba despre produse unicat, sau de cele de serie limitata, clientii Galeriei au de ales dintr-o gama din ce in ce mai variata de haine si accesorii, pentru a realiza o tinuta impecabila.
Detalii despre colectiile de haine care vor putea fi gasite in magazin imediat dupa deschidere nu pot fi date publicitatii in prezent, sustin reprezentantii H&M, insa acestia spun ca "vor fi produse moderne si de calitate"
Hala industriala dezafectata transformata intr-un nou complex de haine si incaltaminte Expo Obor este un nou centru comercial cu spatii de inchiriat destinate producatorilor si a fost deschis la inceputul acestei luni pe strada Ziduri Mosi, din zona Obor, in Sectorul 2.
AMA Fashion Magazinul de haine AMA Fashion va ofer reduceri intre 20 si 50% incepand cu miezul noptii. Sunt vizate produsele din colectia Toamna-Iarna.
Retailerul american de haine sport Nike are de asemenea reduceri de 15-30% in aceasta perioada. Astfel, o pereche de tenisi pot fi cumparati, spre exemplu, cu 140 de lei mai ieftin, respectiv 300 de lei.
Prezent pe piata din Romania din 2007, Takko se numara printre cei mai importanti retaileri de moda, oferind clientilor sai haine la moda si de inalta calitate la preturi accesibile.
Daca in 2014 consumul de produse nealimentare â€" mobila, electro, IT, cosmetice sau haine â€" a fost principalul motor pentru businessurile din comertul cu amanuntul, in prima luna din acest an rolurile s-au inversat.
Dupa ani de consultanta pentru branduri de haine si articole din piele, in 2009 isi lanseaza propriul brand, axat, initial, pe crearea de accesorii din piele, extinzandu-se ulterior, cu zona de ready-to-wear for women & men.
Ti s-a intamplat vreodata sa te simti coplesita gandindu-te la multimea de haine pe care trebuie sa le calci? Inseamna ca ai nevoie de un device nou, care sa-ti usureze misiunea.
Include un cort, un sac de dormit, o saltea, o perna, cateva haine, un laptop, aparatul foto, un incarcator solar, care sta mereu pe rucsac si bocancii din picioare.
Dorind sa limitez folosirea de haine si accesorii cu o maxima libertate creatoare, mi s-a parut foarte stimulativ sa ma joc cu culorile, machiajul si materialele.
1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, este celebrata de logo-ul Google ce infatiseaza doua perechi de copii care danseaza un dans popular, imbracati in haine traditionale romanesti.
Daca la haine brandul nu e asa de important, in tehnologie conteaza. Firmele serioase nu isi permit sa isi dezamageasca clientii.
haine in stil indian, saluri si esarfe, bijuterii si obiecte specifice Indiei. "Mergem pe stilul traditional: avem foarte multe obiecte hand-made, casete de bijuterii intre 35 - 85 de lei, din lemn imbracate in foita de aluminiu sau din sticla.
"...daca murim aici in lanturi si in haine vargate nu noi facem cinste Poporului Roman, ci Poporul Roman ne-a facut onoarea sa murim pentru el..." Vasile Voiculescu in vara lui 1958, este arestat Vasile Voiculescu, care avea saptezeci si patru de ani si traia retras, profesand medicina mai mult gratis, pentru saraci.
In curand, Dana Savuica va participa la targul TINIMTEX de la Constanta, unde va expune si vinde colectiile sale de haine la un stand de 18 metri patrati.
google-analytics.com