Cautare

419 de rezultate pentru "haine" (3.48 secunde)
Din 2007, Dana s-a lansat ca antreprenor, dezvoltandu-si propriul brand, Etiquette by Dana Savuica, care si-a pus amprenta asupra unor colectii de haine, accesorii, parfumuri si cosmetice.
Nausicaa l-a luat pe Ulise in grija sa, veghind la primenirea lui, dandu-i haine si de mancare. Apoi ea l-a condus la tatal sau.
Aman Ralhan, cel care reprezinta Sadhana Boutique in Romania, detine un magazin cu haine si obiecte indiene in Bucuresti, vizavi de magazinul Cocor.
Cornel s-a imbracat de la Don Men, un brand romanesc cu haine foarte fresh. Bebelusa familiei, Ania, fetita Anei, sora mea, a fost si ea prezenta la eveniment, chiar daca are doar o luna.
Intotdeauna acestea trebuie sa filtreze cu discernamant acele haine care le ofera un farmec aparte, ce le intregesc personalitatea, ajutandu-le sa realizeze echilibrul perfet, precum si sa armonizeze eleganta.
In griul care ne inconjura, actorul parea un om pe care il iubeste si-l admira toata lumea, un om bogat, un om care se distreaza de dimineata pina seara, un om cu multe haine din strainatate, un om mai liber decat restul omenirii.
Fie ca este vorba de oameni in pozitii cheie care primesc spagi sau fura din banul public, fie ca discutam despre conducatori de institutii care nu se abtin din a-si cumpara masini sau haine scumpe.
De asemenea, Maria Matei, o antreprenoare de succes din Bucuresti, ne-a incantat cu o colectie superba de haine, intitulata Marulia.
In haine noi, cu pasiuni amoroase zgomotoase, cu biletele de amor ratacite, cu amante iubitoare si amanti razbunatori si nu in ultimul rand, cu o distributie excelenta si o regie ingenioasa.
In haine noi, cu pasiuni amoroase zgomotoase, cu biletele de amor ratacite, cu amante iubitoare si amanti razbunatori si, nu in ultimul rand, cu o distributie excelenta si o regie ingenioasa.
Osho s-a nascut in Kuchawada, India, la 11 decembrie 1931. Tatal sau a fost negustor de haine si apartinea religiei jainiste.
Mai avem haine clasice cu capatuseala si stofa de lana, rochii de bumbac, de in, pelerine din stofa pentru copii impaslite globuri din pasla, accesorii diverse din pasla, precum coliere si brauri impaslite, precum si berete impaslite la 60 RON si palarii impaslite la 80 RON, ne-a spus Alexandru Ghiza.
Nu amana plata facturilor. Luna urmatoare se vor dubla. 10. Daca ai nevoie de haine, cauta reducerile care au inceput deja in magazine.
Nu au facturi de platit, nu au nevoie de igiena, haine. De carti ori alte minunatii ce sa mai vorbim.
Daca visezi ca ai sange pe maini este un semn ca ghinionul este in drum spre tine (In special in planul afacerilor).Sange care curge dintr-o rana este semn ca vei suferi o boala sau o pierdere in domeniul afacerilor.Daca visezi haine patate de sange inseamna ca niste prieteni falsi vor sa te tina departe de succes.
Purtati haine din fibre naturale (bumbac, in), de preferinta de culori deschise; Purtati ochelari de soare si palarii atunci cand soarele este puternic;
se folosesc haine calduroase din materiale naturale sa asigure confort si caldura cu protejarea zonelor afectate, 3. inainte de iesirea din incaperea calda se unge pielea fetei si a mainilor cu crema grasa si se bea ceai fierbinte.
In general, este vorba de sensibilitate tactila la anumite materiale pe care nu le suporta, de aceea copilul se poate opune cand vreti sa il imbracati cu anumite haine, sau sensibilitate auditiva.
Taryn Wright, in varsta de 31 de ani, din Grays, Essex, purta masura 10 la haine cand l-a cunoscut pe sotul ei, iar pana la nunta ajunsese deja sa isi cumpere imbracaminte masura 12, scrie feminis.ro.
Angajatii Johnson & Johnson au donat dimineata pachete cu jucarii, carti, dulciuri, dar si haine si produse de igiena personala. In cea de-a doua parte a zilei, copiii au petrecut cateva ore jucandu-se volei, fotbal si jocuri ale copilariei alaturi de oaspetii lor.
google-analytics.com